Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 57 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
...Добре, че беше малкото, че не знам иначе как щях да ходя следващите 300 метра Laughing
                          Аз се научих да си бъркам в гащите на обществени места  Blush... незабележимо, разбира се. Не за яйцата - те не ми излизат. Разбира се, правя го изключително рядко, само в краен случай - да си проверя чашката например. Яйцата може да си ги наместваш нагоре с мускули дори в движение. Мен в началото като ми излизаха беше супер забавно подскачането в маршрутката при ужасно лош път  Twisted Evil. Разбира се първия път изпитах искрен ужас, но после ми стана забавно и си ги намествах нагоре с мускули след всяко влизане в дупка... Успех и на вас, и ще се радвам да споделяте повече как протичат тренировките   bouquet.

# 586
Пропуснала съм да се запиша и аз ползвам яйцата-за сега не много редовно,та ще ви чета после.

# 587
# 588
# 589
Здравейте!

Разгледах темата, даже намерих и чашки на пазара в България , но все така не се престрашавам ........... Да ви кажа честно много дебелички ми се струват и  Blush не ставаш ли по-широкичък (това много ме беше срам да го попитам, но .....)  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

А наистина ли по-рядко се появяват гъбички и разни други бактерии, че ми е  голям проблем това Sad

Тези яйца ...от къде мога да си ги купя в България и ....май останах с впечатлението че цял ден не ги вадите .....  Shocked  това не е ли много дълго време? И ефекта как е?

# 590
По-широка не се става, споко.
Поне аз не съм станала.
И гъбички не съм имала, от както я ползвам, а преди и на мен ми бяха проблем Peace
Пробвай, нищо не губиш Simple Smile

# 591
  • Варна
За яйцата (но без корда за изваждане) - във Варна ги намерих в магазин за китайски джунджурии (обеци, гердани, фигурки). В Казанлък в магазин за сувенири.
Аз продължавам да нямам чак такъв успех че да си ги разнасям спокойно извън къщи. В момента в който успея обаче, ще се наградя с чашка Simple Smile

# 592
Благодаря за бързият отговор, Еовин  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ще пробвам, сега остава с това яйце, че доста примамливо ми се вижда. Аз иначе правих за кратко упражненията на Кегел и вършеха работа, но с яйцето мисля, че ще е по-добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пунчик, в кой магазин ги намери във Варна? Аз сега към 22-ри се очертава да ходя там Simple Smile  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 coolcool coolcool coolcool smile3535

# 593
  • Варна
Не знам колко си запозната с Варна.... Адреса е приблизително бул. "Вл. Варненчик" № 8 (можеш да го погледнеш в bgmaps), срещу катедралата, като вървиш от кръстовището на пощата надолу към площада, подминаваш едно барче и после е магазинчето. Малко прилича на барака. Там са в една купа вдясно от вратата, заедно с разни други каменни яйца. Дано да са зареждали отново, защото май обрах последните читави. Гледай да нямат пукнатини и драскотини.

# 594
хахахахахахахахахаха няма проблеми, ще погледна. С централната част съм запозната добре Simple Smile

Благодаря многоооооо  newsm51 newsm51 newsm51

# 595
Момичета, вече повече от година ползвам чашката и направо е немислимо за мен да ползвам друго в бъдеще. Чак се замислям дали да не си взема още една, просто за всеки случай.
Забравяш за състоянието си почти, сигурен си, че няма да протечеш, няма миризма, чистичко е.
Просто се родих. Освен това менструацията ми не е чак толкова обилна като преди, нямам болки и понякога дори се скъсява с 1 ден.
Чашката стана страшно гъвкава, много лесно я вадя и слагам, не ме боли изобщо.
Не съм ползвала нищо друго откакто я имам, затова на всички, които се колебаят, ще кажа- не чакайте, нямате представа какво удобство е.

# 596
Завръщам се с пълна сила на вълна "чашки"  Tired . Трябва да поръчвам нова, че хем съм вече над 25 години, хем родих слонче  Joy . До преди да забременея бях с Лейди къп малък размер. Сега се чудя от коя марка да си поръчам, има ли някакви новости в областта в последната година?

# 597
Дамиииииии, купих си яйце ......  newsm44   Много тежко беее  Shocked , но се надявам че ще  свърши работа  luvbed  Много ми е интересно, признавам Simple Smile Crazy

# 598
Давай и споделяй резултати   Wink

# 599
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за многото информация, за всичките подробни, откровени, любопитни и неуморни коментари и отговори, които сте давали през всичкото това време!!!!!  Hug

Стигнах до тези теми заради mooncup, за която ме светнаха вчера и реших да се допитам до уникалния форум Simple Smile)) (честичко се допитвам до вас за какво ли не) А сега и с тия яйца ме разбихте, много съм заинтригувана  newsm78

Общо взето пиша по няколко причини: за да се запиша, за да си напомням да споделя и моя коментар след като си купя чашка (мисля да е mooncup), за да понауча още нещо за яйцата и защото реших да споделя моя опит с Urinelle.

На няколко пъти из темата се срещат малко коментари за go-girl, shewee и urinelle.
Аз от няколко месеца съм фен на http://www.urinelle.bg/, след като моя приятелка ме зариби. Другите две не съм ги ползвала.

С риск да ме замеряте с камъни, ще кажа, че и при пишкалото, и при чашката не залитнах най-вече по еко-мотива, а по този за личното удобство. Все пак, това, от което се опасявате за пишкалото - че не е достатъчно еко - не е съвсем така, щото е биоразградимо напълно. Мяташ в тоалетната направо, ако искаш.

И понеже в този подфорум сте доста здравословно настроени (пак: много нови неща научих от вас!!!), та според мен е важен този бонус от което и да е пишкало, че не се налага да стискаш или да се ограничаваш от така важните течности, само защото не е сигурно дали ще има не-отвратителна тоалетна наблизо.

За впечатленията: първо изпробвах вкъщи, малко е непривично да стоиш права (и то не под душа) и да си отпуснеш мускулатурата да пишка. Та отнема едно известно време психологическа нагласа. Но с това се свиква, гаранция. След това - проблемът с протичането - на мен ми се случи само веднъж. Важно е да се постави плътно, затова (мисля, че имаше точно такъв въпрос) е добре да са малко по-смъкнати дрехите, за да са малко по-разтворени крачката. Другото важно е да не се прегъне картончето напречно, защото тогава от топлата течност като омекне и се смачква съвсем.

Къде и как: Аз, например, когато попадна на по-ниска тоалетна, така че да мога да клеча над нея достатъчно ниско, не го ползвам - хем нямам нужда, хем малко повече ме е страх да не се опръскам от струята (даже не знам дали е основателен този страх). Но когато е по-висока, тогава е супер приложимо. Най-голямата признателност към това изобретение изпитах миналото лято в еко-тоалетните (на Sonisphere). Те знаете как са - супер високи и неудобни за клечане, кабинката е тясна, гнус ме е да се подпра където и да е и като стане тъмно навън, направо край. Това чудо ми реши проблема.  Peace

И така, мисля, че си заслужава да се пробва или да се има предвид. Не знам за другите два вида - по-непрактични ми се виждат, още повече че нали не го ползвам супер често. Имам си едно пакетче в чантата, не заема място.

Ако имате въпроси, мога да се опитам да отговоря, но се съмнявам - то не е толкова голяма философИя, като чашката Simple Smile

Като за първи пост - добре се представям с обилните писания Blush

Общи условия

Активация на акаунт