Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 57 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
МОмичета, отадвна не съм влизала в темата, но да се пооплача. Нещо много ми изпуска чашката. Не вярвам да не съм се научила да я поставям, защото ако е така, ще съм най-схванатата чашкоползвачка.
От друга страна, не вярвам и да съм станала по-широка. Не мога и не мога да разбера какъв е проблема, но има определено пробив в системата. Иначе си ми е супер удобна.
 Confused

# 616
Аз забелязах, че си има тънкости чашкопоставянето и според деня от МЦ... и то е заради положението на шийката в различните дни, идва по-напречно, изига се нагоре и пр. На мен по едно време ми течеше чашката в най-слабите дни - 3 и 4, а когато течението е сило и петънца не е имало... Тогава се светнах, че трябва да внимавам повече при поставянето в по-слабите дни... В началото на кървенето шийката е все още ниско и допре се намества спрямо чашката, но в по-късните дни вече си трябва повечко преценка поне при мен...

# 617
Аз не знам дали няма някаква връзка това пропускане с факта, че при второто раждане шийката ми се разкъса и се наложи да се шие. Не знам, но е много неприятно. При мен течовете са в по-силните дни. Но и през цялото време.

# 618
  • София
И на мен ми протича силните дни. Но то просто първите 2 дни извира. Но понякога протича и в слабите, грам идея нямам защо. Но аз така или иначе слагам и ежедневна превръзка, така че не е болка за умиране.

# 619
И аз слагам, но пак ми се искаше да не пропуска.

# 620
  • София
Аз пък нямам никакви проблеми с протичане откакто съм си я взела. Не знам дали има значение, но бях прочела в темата, че някой след като я сложи леко я завърта и аз винаги така правя и няма течове.

# 621
 Много интересна тема и изненадващо едва сега я откривам. Записвам се да не ви изтърва и се връщам да дочитам темата, но само след изчитането на 4-5 страници силно ме зарибихте и аз да се сдобия с такава чашка...звучи много разумно решение . Благодаря и на авторката и на всички включили се със съвети и мнения   bouquet

# 622
дааааа, страхотна е темата Stuck Out Tongue  Аз след 2-3 дни ще си поръчвам за себе си и майка си навих хахахахахаха и сега чакам да чуя дали ще иска, да си поръчаме двете направо Simple Smile Надявам се наистина да остана доволна, но се доверявам на това, което сте писали, така че не се съмнявам  newsm10

# 623
  • Варна
То май сама няма да се наканя... така че моля ако някой тръгне да си поръчва Мелуна, да включи и мен  Praynig

# 624
Аз имам въпросче само ..... разглеждах Екомама сайта и се чудя дали от там да си поръчам, вие какво бихте ме посъветвали ?

# 625
Аз имам въпросче само ..... разглеждах Екомама сайта и се чудя дали от там да си поръчам, вие какво бихте ме посъветвали ?
Моята е от там Simple Smile

# 626
  • София
И моята.  Peace

# 627
Благодаря, момичета Simple Smile Значи и аз ще си поръчам направо от там за по-лесно Simple Smile

# 628
Пунчик, аз не смея да предложа групова поръчка, че оня ен получих някакво писмо относно точно тези поръчки( а иначе казано, че вече забраняват подобни уговорки в сайта) и някак си не ми се щеше да ме изхвърлят нчколко дни след като с е включих хахахахахаха

# 629
Екомама навремето (преди 2 г.) предлагаха само МуунКъп. Изобщо от БГ е възможно да се купят само 2-3 марки, а иборът на чашка никък не е лесен, защото има разлики в ширината, дължината, формата.. Мелуна не знам да се продава тук.

Общи условия

Активация на акаунт