Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 183 ЦДГ "Щастливо детство" и 168 ЦДГ "Слънчогледи"- София

 • 12 198
 • 22
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 11
Не си записвайте децата си там, отношението е ужасно, не правят никакви тържества (1 в годината, разчитат само на танците, където са записани децата), толерират само отделни деца, градината е като затвор, заключена навсякъде, поради което нямаш контакт с учителката на детето си, освен ако не са на двора и тогава едва, едва те поглеждат. Ако случайно влезеш при отворена врата, за да искаш среща с учителка, те посрещат със скандал и груби забележки. Сестрата е груба и не си гледа работата, поради което детето ми остана с голям белег на веждата, защото каза, че леко се е одраскал и няма нужда от лекар, а ние се доверихме. УЖАСНИ СА!!! МЪРЗИ ГИ ДА ГЛЕДАТ, МЕНЮТО Е УЖАСНО, ХЛЯБ И ЛЮТЕНИЦА И СУХИ ПАСТИ ЗА ЗАКУСКА, БОБ ЗА ОБЯД, НЕ ОТГОВАРЯ НА ЗАЯВЕНОТО МЕНЮ В ПРЕДВЕРИЕТО, КОЕТО СЪЩО НЕ МОЖЕШ ДА ВИДИШ!!!! НЕ ЗАПИСВАЙТЕ ДЕЦАТА СИ ТАМ!!!!!

Здравейте,

Благодаря за включването по темата. Малко късно реагирам, но сега прочетох мнението. Коя градина имате предвид в описанието горе, 168 "Слънчогледи" или 183 "Щастливо детство"?

# 16
 • Мнения: 87
Здравейте,

Някой може ли да сподели скорошни впечатления от 183 ЦДГ?
Благодаря.

# 17
 • Мнения: 33
Мили майки, много ви моля да споделите опита си от детските градини в Гео Милев и ДГ 183 Щастливо детство Предстои ми да запиша момчетата на градина и искам този път да събера опит и мнения - както за градината, така и конкретно за отделните групи. Имахме плачевен и ужасяващ опит с яслата "Калина" и стигнахме до частна ясла. Та сега не мога пак да направя такава грешка, костваща ми болнични, отпуски и много пари и нерви!

  # 18
  • Мнения: 26
  Здравейте мили мами, може ли да споделите мнение за 183 та Щастливо детство ? Предстои ни кандидатстване и всяко мнение ще е от полза. Благодаря на отзовалите се Simple Smile

  # 19
  • Мнения: 31
  Здравейте,
  С едно изречение:"Бягайте оттам"
  Миналата година се преместихме в друга детска градина.Сега като виждам какво трябва да е истинското отношение към децата,разбирам ,че за малко ако го бях оставила в тази 183 ЦДГ,щях да имам много проблеми.Всеки ден ме убеждаваха как детето ми било лошо и щяло да стане престъпник и най-лошото ,че го втълпяваха и на самия него(на 4 годишно дете).Да не говорим,че в повечето случай никой не ги посреща сутрин и никой не ги изпраща вечер.Няма дежурна градина през лятото,пък ако искате трябва сами да си търсите пак с много нерви.Едно тържество за цяла година!Мога да пиша до утре по темата,толкова лоши спомени имам ,че скоро няма да мога да ги забравя.

  # 20
  • Мнения: 13 594
  Хм...писала съм в темата, явно след първа група в 168-ма. Да си кажа тогава и мнението след трета. Само до трета издържахме. Уж добри учителки, уж бях с добри впечатления, но в крайна сметка с 35 деца просто не се справяха. След като едната напусна, положението стана - отврат. Преместих си детето в предучилищна в училище - разликата беше от земята до небето. Попълнени учебници, изписани тетрадки, всеки ден игра навън, дори в снега.

  # 21
  • Мнения: 419
  За съжаление и сега не е много по-различно в 168-ма "Слънчогледи", много деца в група, несправящи се учителки. Въпреки че според тях децата не са достатъчно самостоятелни, за което естествено са виновни родителите.
  Понеже някой беше писал за "Калина" по-горе, яслата беше слънце в сравнение с детската градина. След 2-3 седмици в градината, детето ми каза, че иска в старата и досега поздравява госпожите като минава покрай оградата.
   

  # 22
  • Мнения: 1 326
  И ние имахме ужасяващ опит с Яслата Калина и сега детето ми е в 183та.. напълно подкрепям негативните коментари за градината. Повдигам темата. Какъв е Вашия опит с Калината ? Може ли да споделите ?

  Общи условия

  Активация на акаунт