Всеки месец брънч да има за радост в темата любима! 44. австрийска тема

• 32 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Vienna
Делта, не не съм била аз. Аз съм от май там и съм единствената анестезиоложка българка там. Така че ако не съм те боцкала в гърба не съм била аз. В операционната има една българска сестра и в едното отделение. 

# 496
Облак, аз се замислям сериозно дали да не ти стана пациент, че кварталната болница нещо не ми допада. Боли ли като боцкаш? Предишната епидурална не усетих въобще като ми я сложиха. Беше в Лайнц, но сега ми идва доста далеч.

# 497
тъй като аз съм от четящите и по-малко пишещите във този форум, та затова отдавна не съм се включвала....

fat.wombat честито! Много хубава новина, леко и безпроблемно бременеене ти пожелавам!

Относно пазара в 10ти, наистина краставичките са №1. Горещо ги препоръчвам на всички. Цяло пликче за 2 евро Laughing

Sunny, пък другия път като идваш пак насам свиркай, да си чукнем една среща на пазара, за да не те изненадаме с  Bibiana другия път как си избераш доматките. Между другото доматки, та пак там на пазара, един чичко продавач как ме смъмри че съм му пипнала плика с домати да проверя да не са меки...... аз направо така онемях..........и после се ядосвах как така аз не му спретнах едно скандалче за разнообразие.
Относно таблетките за миялна, аз също купих преди няколко дни от Лидл. Пише оценка на Stiftung Warentest Gut или Sehr gut май беше, ама нещо като че ли ми се струва има малко странен мирис миялната след това. Или си въобразявам?

А и за аспержите щях да забравя. Аз винаги ги купувам от една дървена къщурка в началото на полето на пътя между Süssenbrunn и Deutsch Wagram. Продават ги във всякакви размери, в зависимост от нуждите  Laughing

elitsa77, приятно наспиване!!! Направо си за завиждане  Grinning

# 498
  • Виена
Благодаря, момичета!
Да ви се връъъъъъъща Simple Smile

# 499
manim , кога каза, че идваш към Виена? Хайде на Бейби експо http://www.bco.co.at/babyexpo/

Хехе Simple Smile Там съм. Ти ще ходиш ли, fat.wombat? Аз вече съм си накупила доста неща от тук, пък и от баткото ще ползвам като за начало, но ще ми е интересно да поразгледам, може да харесам нещо Simple Smile Пък и ще е готино да се запознаем. И ми е много близо. Как ще пропусна? Wink Мерси за инфото!
Аз пристигам на 9ти юни.

# 500
Момичета, предлагам лятото Икейската среща да се премести на пазара в 10 бец.  Sunglasses

Ели, мерси и много весело изкарване  Hug

Роро, купувам каквото видя на акцион, Калгон, Сомат ... разлика не съм забелязала.

Коленцова, какви обувки търсиш. На Щадлау гледах скоро за 15 евро ест. кожа, с лепенки, не съвсем затворени  Peace онлайн за Вико не съм купувала обувки.

# 501
Като стана въпрос за срещи, за коя Икеа става въпрос - тази южната ли? (много се извинявам, ако няма друга Embarassed) Какъв транспорт има до там, освен кола? Май аз съм единствената без кола Sad

# 502
manim, 2 Икеи има. Южната в SCS и другата в Stadlau. А относно колата, хич не се притеснявай, ще стигнеш до всяка точка на Виена безпроблемно и без кола  Simple Smile

# 503
аз купувам обувки на никола от май тойс понякога. има и намаления

сигурно знаете, но да си кажа, че на 8ми юни ще има концерт на открито и без входна такса на виенската филхармония в шонбрунския лес. аз се надявам да мога да отида

ние днес ходихме до шопрон, но за съжаление, моята половинка не искаше да ми помогне да си пооправя външния вид, занимавайки се с детето. а цените са доста по - ниски на козметичните услуги спрямо тия, на които попаднах във виена

освен и аз да скокна до пазара... newsm78

# 504
  • Vienna
Уомбат, защо не ти харесва? Аз не знам дали боли... не съм се боцкала до сега. Жените не са ми казвали нищо.  Ама не ти ли е много далече? Ако хванеш някое задръстване има поне час от вас до земелваис.

# 505
Хехее ако раждам пак два дни няма как да не стигна до земелваис  Mr. Green

# 506
Мерси Ани,feather,днес купих най/накрая обувки след 6 часа обикаляне. Да знаете ,че вече магазинът на карлсплатц до техническия го няма вече, останал е само на гевербепарк,но там като ходих преди месец нямаше почти нищо. Подобен на триестърстрасе няма ли да отворят някъде?

# 507
Какво ще кажете за подутите лимфни възли при децата? На даниел от двете страни на врата под ушите му е подуто леко, а от едната страна напипах малко топче. Каза, че не го боли като го пипам. Какво се прави? Да го водя ли на някакви изследвания  newsm78

# 508
  • Vienna
Изчакай една две седмици и тогава го мисли.

# 509
При малките деца е нормално и често явление подути лимфни вьзли без никаква патология.И двете ми деца имаха не две седмици ,а години, подути лимфни вьзли,които изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт