Честит рожден ден!Много здраве и щастие ти желая!

Мариа-Киара бързо да се оправя Макси, че направо ми настръхнаха косите!
Мадленка и при вас лоша работа, тези уши много болят, ама пък се надявам да отминава бързо и без АБ
Вайзе и вие да се оправяте!
Въобще който е болен да се оправя бързо бързо 
На всичкото отгоре е киселяк, ама не знам дали е от високата Т или от никненето на зъбите, или пък от двете, абе гадна работа 

, `айде оздравявайте вече - Вайзе, Мария-Киара, Мадленка, Валче! Идват празници, трябва да сте във форма 

(даже и като вали, поне е топло). Пък и ЧРД-тата започнаха.

много обичана мама и жена и скоро една сестричка на Ивко!
да е много здраво и добро дете!
да е добро християнче!
, както и на малките зъбчовци
. Нека всички болнички бързо да оздравяват!
. Тоши преживя първото си ПТП с автомобил. Една баба ни блъсна
. Трябва ли да захранвам с прясно мляко и как
? Много ще съм благодарна да изкажите мнение всички, които давате кухня! Ще се радвам и Кай Рен да се включи по този въпрос! Бях и на лекцията на 9 месеца, където темата беше за захранването. Попитах лекторката, която е педиатър за момента с млечната кухня, и тя ми отговори, че не се захранва допълнително с прясно и кисело мляко, а аз знам, че са алергени
. Моята педиатърка е на същото мнение
. Имаше и презентация и на частна детска кухня. И там си зададох въпроса и ми отговориха, че след като захраня тогава мога да си запиша детето! А според лекторката, щом вече давам сирене и няма реакция, означавало, че няма да има остра реакция към прясното мляко
. Та сега съм в голяма чуденка- какво да правя
?
Аз давам всичко, ама пък ти си прецени.
Радвам се че сте се разминали с катастрофата леко и безобидно 
То няма как от зъбите да е червено гърлото, ама по това време имунната система е отслабнала и лесно се разболяват бебчовците. Раздразнителността и Т може да са от зъби, за другото не споря 
Пусни още снимки да зяпаме
)
Дано вече не ви се налага и този проблем минава бързо! 
,дано бързо се оправя сладкишката Алекс 

Беше много успорван между мен и едната дружка но в крайна сметка познайте къде се озова В моите ръчички 

Днес ще ходим до сладкарница НЕДЕЛЯ да поръчваме тортата,в това заведение където ще сме вчера ни дадоха меню и сега трябва да решаваме с Боби какво ще се поръчва и да си направим нещо като куверт.Първоначално мислихме да е на свободна консумация но после решихме да направим меню със салатки,ордьоври,и обяд то какъв обяд ще е незнам тъй като купона ще е след 14ч. че бебетата спят на обяд ама каквото такова! После вечерта се пренасяме вкъщи с бабите и дядовците и сестрата на Боби с мъжа й и детето!Та това ще е !

Аман с тия зъби и вируси
Бедничкият Макс, голямо гуш 
и за теб! 
Липсващите да се появят веднага
и да дават обяснения що ни зарязаха
Пък някой да поеме ангажимента да редактира темата на 3 и 4 май

А за млякото - и Ивко папка от кухнята от седмица и всичко почти му харесва. Аз не му давам някои кремчета, но мисля че вече е ял прясното мляко /нали го слагали в супите - аз не знаех/ и за сега да чукам на дърво няма реакции. Дано и при вас мине всичко гладко и да папка манджите.

Тук у Владиславовско не помня кога е било без да духа студен вятър и едни облациии пфууу да става вече нормално топло, че лятото пък ще ревем от жегите