Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честит рожден ден на Кирил!  Gift Tada  cook

Смехоранке, както винаги прекрасна закуска! Дано днес най-накрая прегърнеш любимия!

Зайо, за съжаление ние с Яни в 17 часа сме канени на РД, а толкова исках да ви видя  Cry

Днес по обед ще ходим до държавната кухня да видим дали този път ще се вредим за купони, че в нашия квартал е някакъв ад просто - чакането е с месеци...Относно хапването - Яна изяжда около 200 гр. на хранене и то не винаги.

Как са болничките днес?

# 331
  • софия
Рони,разкажи,с какво толкова те ядоса г-н Каравелов!Аз бих искала
да знам и ако се наложи,да раздавам правосъдие. box

А за днешната среща едва ли ще успея да дойда! Rolling Eyes
Иначе Тонко,чак утре ще е в София,но пак си е нещо.

# 332
Иве, на тебе ще ти разказвам по телефона, като сложа след малко звяра да спи CrazyВсе пак имам 4000 безплатни минути, трябва да си ги изговоря, я Mr. Green

# 333
Честит роден ден на Кирил! Да е жив и здрав, много усмихнат и послушен!  Heart Eyes

Сиска, как е Божа след операцията?  Praynig
Смехоранка, радвам се че милото ти най сетне ще си дойде, много ви се събра  Hug
Рони, щом ти се  разказва душа давай, ние за какво сме тук, нали за да си споделяме че да ни олекне  Hug Пък и вече ми е любопитно   Blush

Кати вече е добре, да чукам на дърво, днес сутринта беше последният прием на АВ. Вече горе долу яде както преди, весела е Laughing и вече има трети зъб  tooth Трябва вече да обиколя за рокля за кръщенето и РД, обаче като знам какво има в нашите магазини сигурно няма да намеря това, което искам, ама каквото стане  Wink

# 334
Честит 1-ви рожден ден на Кирил!!!
Валче, радвам се, че Катито оздравява и честито 3-то зъбче!
Лори, за държавната кухня какво да ти кажа ние 4 месеца вече чакаме и още не ни е дошъл ред, след още 2 месеца ми казаха, че може и да ни огрее, но аз и не бързам. Ще чакам, защото знам че менюто е много разнообразно, не правят застройки и ползват сухо мляко.
Оф, трябва да ходя до работата да си подам молбата и декларацията за 2-та година майчинство, а така не ми се ходи като знам, че ще ми загубят цял ден.

# 335
Честит рожден ден на Кирил!Да расте здраво и щастливо дете!!!

Сиска,как е Божи?
Рони,сподели душа,ако не можем да помогнем,то поне ще ти олекне  Hug
Смешко,дано довечера най-накрая сте заедно с мъжо  Praynig
Валче,хубаво е ,че Кати се оправя.Дано си намерите тоалет,какъвто си представяш  Peace
Ние днес ще ходим да запазваме час за кръщенето.После сме на ортопед,след 2м. чакане..  Crazy
И ако остане време,ще обиколим и няколко заведения да видим кое ще харесаме.
Сега ви пускам снимков материал,да видите баща и син как се подстригват  Laughing
Криско вече е с нова глава  Grinning

# 336
  • софия
Валче,радвам се,че Кати се оправя!
За кухня,ние пък изобщо не сме чакали.Записахме го в средата на март и от 1
април,започнах да взимаме храна.Наистина менюто е много разнообразно,а и на
Ицко му харесва много. Peace
Цитат
Оф, трябва да ходя до работата да си подам молбата и декларацията за 2-та година майчинство, а така не ми се ходи
И аз трябва да я свърша тази работа,но следващия месец.И на мене хич,ама хич не ми се ходи.
Маевка,Криско е много готин с новата прическа! Peace

# 337
Маевка, Криско е невероятен пич така, вече е момченце   Grinning

# 338
  • София
Честит рожден ден на Кирил!И аз не се сещам коя е майката?  bouquet
Честита прическа на Криско, бил е мирен, хубава е прическата! Hug
Рали, дано Жожи бързо се оправя, милия той. Hug
Браво на Кати, че е оп добре. Hug
Кайрен, зоопарка е  страшен, животните са си като в естествена среда.И аз искамммм...
Тези месните от Индонезия много нахални ще ни пипат сладката Елица,я ги гледай Naughty
За ДК ние се записахме, ама ще чакаме вече месец, на 26 април ще купувам купони за да започнем от 1май.
За папнето: сутрин-150-210 АМ, обяд - пюрето 200гр и десерт-ябълка,плодово пюре,банан, следобяд-каша, или каша и плод, вечер - попара,кус-кус,хляб, от нашата храна, ако е подходяща опитва, при лягане пийва малко мляко, въобще мешана работа, гледам да има разнообразие.
Ей, каква срещичка в Редута ще има, и аз искамммм, ама много далече Crazy.Приятно изкарване.
Смешко, браво за хубавата новина.

# 339
Честит рожден ден на Кирил и на патеричка - честит първи рожден ден на Петьо!!!   bouquet  bouquet baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Честита прическа на сладурко Криско - много му отива. След малко се надявам да успея да видя снимките от Индонезия. паркирала съм зайците в леглата, където се правят сложни гимнастики - ставане, сядане, тръшкане и т.н. Нищо почти не ядоха на закуска  ooooh!...

Изчезвам и се надявам по-късно да се видим с някои от вас. Слънчев и усмихнат ден на всички!   Nature Sunny

# 340
Здравейте мацки само   tiptoe за  55Щото от няколко дена все м исе  smile3507 newsm46 щото на цялата дъндания около мене Додо м уникнат зъбии денем лудеем ношно време мрънкяме и единствено мама го чува,а тати каза че хич не го чува а е до него.Важното е той да може да спи чее работен а аз друг живот ще се наспя-като стан апенсионерка.ОСтавям ви че и сега плачка и го сърбят.

# 341
  • София
КайРен-прекрасно прекарване сте си организирали. Peace Паднах от смях с намерението за щипането. Вече си имате и любим МОЛ-поздравления.
Честита 1 годинка и на Кирил.
Смехоранке-скоро да прегърнеш любимия.Закуската е прекрасна.
Криско е чудесен с новата прическа. Браво за успешната акция. Как го подстригахте- машинка ли е това?
Днес май ще се порадваме на по-слънчева разходка.

# 342
Честит Първи Рожден Ден на Кирчо! Да расте здраво и послушно дете!
Иве аз понякога лягам с младежа, но не заспивам, само си лежа и почивам. И много добре се чувствам след това Wink! Но ти сигурно и това си пробвала. Дано да се успокои малкото слънчице и да успееш да си починеш Hug!
Браво на Криско за новата главица  Party не ви ли беше жал за хубавите къдрици  newsm78 запазихте ли ги?
И ние сме с нова главица от предната седмица, обаче фризьорката не го пострига добре, но другия път  Naughty
И ние от понеделник сме на кухня и младежа изяжда по половинка от пюрето  Mr. Green супата определено не я долюбва, а десерта ще му предложа около годинката.
Хайде чао, че да се приготвяме и да отиваме за манджа  Mr. Green

# 343
Да,Мигле,машинка е-на баща му  Laughing
В началото с най-едрата приставка и така докато стигнахме до 1-ви номер.
Качен на стола за хранене,с изрязана стара калъфка от възглавница на вратлето и всички забранени предмети в ръцете  Crazy
Издържа геройски  Peace Еее , тук-таме има по някоя малка "градинка",ама като за пръв път е добре.
Боби,жал ми беше за къдрите,ама все пак е момченце  Grinning
Нищо не съм запазила,всичко отиде в прахосмукачката  Laughing
Още ми е много странен...като голямо момченце е  Hug

# 344
Хилоу!
Честито на рожденника!Да бъде много здрав и щастлив!  newsm38   Gift
Жожката е по-добре.От средата на ноща свали температурата и не я е качвал повече.....пу-пу.Сега спинка.Иначе буха яко,със храчки,носа поспря да тече...дано ми се оправи бързо.Утре сме на контролен да видим какво ще каже докторката.
Времето е страхотно и ме е яд,че няма да можем да излезем.....
Маева малкия е голям чаровник.
Този пост го пиша вече 2 часа....Лек ден засега!Всички болнички да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт