Яна, Тодор, Самуил и Александър се вълнуват - своята първа годинка празнуват!

• 36 563
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Аз си имам вече мъж! newsm44Тони се прибра преди малко. Grinning
Ели,във ФБ,на моя профил го има конкурса.

Сега, ако се усети земетресение в Софето ще е от Смешковото  luvbed  Mr. Green
Нямам Фейс и не мисля да имам скоро  Crossing Arms

Пепе, мн. кофти  Confused дано поне за кръщенето е по-добре  ooooh!
Знам какво е. 4 поредни години отлагах РД купона на голямото че правеше в последния момент пневмония  Cry

Къде е тоз новия МОЛ? Другата неделя ми се иска да видя такоз чудя че нали у наше село няма  Tired

# 376
Честит рожден ден на Магдалена, Йолана и Иван! Да са здрави и засмяни и много да радват родителите си!
Иве браво, че Тони се е прибрал  smile3501, а аз пък гласувах два пъти за Ицко - и вчера и днес(явно може)!
Сисе радвам се, че Божи е понесла добре операцията  Heart Eyes дано всичко е наред на контролния преглед!
Дано всички болнички дечица бързо оздравяват  Hug!

# 377
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА малките едногодишни сладури -  Магдалена,Йоли и Иван!
Да бъдат здрави и щастливи деца!

Мен днес ме е налегнал мързел...дойдох на работа, но не ми се работи. Тресе ме и треска за РД-то. Изведнъж ме обзе паника дали всичко е ОК в клуба, че го запазих преди месец и оттогава не съм се вясвала. Утре си пуснах отпуска и ще ходя да проверя всичко. Simple Smile

Хайде хубав ден на всички ви желая и разбира се на болните - светкавично оздравяване!

# 378
Пепе, бързо оздравяване на рожденичката!!!  Hug

# 379
 newsm59 на Магдалена,Йолана,Иван и свички други които празнуват днес,да са ви живи и здрави и да правят много белички   bouquet
Да почерпя и аз за моя рожденник
който днес става на цели 2 годинки

# 380
  • София
Честит рожден ден на Маги, Йоли и Иван! Здрави и весели дечица да растат!!  newsm59

Болничките, оздравявате ли? За Смешко се радвам, че е комплектована вече с мъж  Mr. Green
Бе аз явно съм много загубена, мислех си, че около тоз новия Карфур няма жилищни сгради и им се чудех на местоположението... Кой квартал се води това?
Днес пак давах супа, за лапането на лъжиците доста помогна скрийнсейвърът ни със снимки на различни животни, нали Ваньо е природолюбител. Simple Smile Сега го чакам да спи, пък да се събуди, че да излезем, я какво време е, да му се ненадяваш!

# 381
  • София
Абе кой туй Карфур бре? newsm78 И у новото Мол ли?

Честити рожденици Маги, Йолана и Иван! Честит и двугодишен рожденик на Мария!

Боже, а ние още на месечинки. Много гулямо туй дица Crazy

Вчера бяхме на рожден ден до след 9 bowuu на сестрата на мъжо..стана на 12 Mr. Green Успях да приспа малкия и така. Хубаво че рождения ден беше в другата зала а ние бяхме с родителите и беше тихичко..

# 382
  • софия
Цитат
Кой квартал се води това?
Полигона. Peace
Мари,да ти е жив и здрав рожденникът!Много късмет му желая!

# 383
  • Пловдив
 newsm68 само да ви изчета и да пожелая Весел и пълен с усмивки и смях празник на всички рожденици!!! 
Браво на подобряващите се болни мъници - хайде и останалите да взимат пример  Naughty
Кай Рен - направо ми идва да хвана самолета и да се изтърся при вас  Whistling страшни красоти, надявам се все по-забавно да си изкарвате със всеки ден  Crazy (много ме впечатли уредбата в мола за майките с деца - там явно майките ги смятат за хора с потребности които трябва да се уважават, а тук не, като направя разликата ми става ясно що сме на такъв хал с проблемите с кърменето, ама нейсе - тука сме се родили  Tired )
Нямам време да пиша повече, поне ви изчетох - лелята съм я пратила с малкия да се разхождат, пък аз ще шетам че време не остана до събота...
Иначе и аз във Фейса нямам намерение да се вясна скоро - ще ви кача снимки в албумчето на малчо, че да може да го видите рожденик все пак  Naughty
 Heart Eyes приятни разходки на всички бебоци и повече сън и спокойствие на мамите  Sunglasses

# 384
  • София

Цитат
Бе аз явно съм много загубена, мислех си, че около тоз новия Карфур няма жилищни сгради и им се чудех на местоположението... Кой квартал се води това

Новият МОЛ си има квартал Mr. Green Младост 1 просто го дели Цариградско шосе,ако си с ''адският'' транспорт слизаш на Окръжна болница,иначе точният адрес е бул.Цариградско шосе 115.

# 385
Стейс, дружбенка съм.
Малко  offtopic сега - genobori, я кажи пред другарскиq съд ти що се спотайваш? Wink

# 386
Честито на празнуващите днес .miika аз по принцип не пиша често но за сметка на това чета когато имам време.и ако някой има нужда помагам с каквото мога CrazyВсъщност имам вече с какво да се похваля чакаме второ  Mr. Green

# 387
genobori честито  EFP страхотни новини,лека бременност

# 388
  • вече Пловдив
Браво, имали сме още една смела мама! Генобори, честито! Лека и успешна бременност ти желая!  bouquet
Честит първи рожден ден на Магдалена, Йолана и Иван! Да растат здрави, палави и щастливи!   bigdance2
Честит мъж и на Смешко!
Болничките да оздравяват, че парковете и градинките на слънчице тях чакат!  Hug

# 389
 Здравейте и благодаря за милите пожелания за РД на Кирил  bouquet    Честит празник и на всички рожденници! Желая на всички да са много, много здрави! Честито и на бременеещите, въпреки лудницата вкъщи, леекичко ви завиждам и ми се дощя пак да съм бременна Simple Smile
Не съм се разписвала от много време защото съм много неорганизирана. Опитвам се да обръщам внимание на две деца и съпруг вкъщи, да сготвя и да изчистя и в крайна сметка нищо не върша какво трябва Sad. Вече съм решила да си обръщам повече внимание, белким пък се оправят нещата.
 При нас положението е следното: пращам каката на градина и на третия ден всички сме болни. Кирил на 10 месеца изкара пневмония, аз също, а съм боледувала през живота си около три пъти. И в момента сме хремави.

Общи условия

Активация на акаунт