ПЛЕВЕН - 134

• 39 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Номадка, ДГ "Иглика" (ул. "Карлово" под х-л "Балкан") отпада от списъка ти. Там приемат от 3годишна възраст на детето.

# 211
Номадка, не ги знам яслите  и градините над хотел Балкан, около ортопедията, коя е с ясла, коя без...някой друг от този район дано се включи.
Моето предложение е Щурче - намира се пътя от автогарата към болницата, има яслена група.
Според мен е достатъчно близо до Окр. болница. Отзиви мога да получа, но за градинските групи, ако искаш.
Отвън изглеждат двора и сградата ОК.

# 212
Дикси, навярно говориш за ясла, защото Никола е в ЦДГ Щурче, и е срещу музея   newsm78

# 213
nomadka, Габи е 2 години и малко по-малък от Аня - след 5 месеца става на 10, завършва 3 клас сега. Бих го пуснала навсякъде сам, стига да не пресича натоварени улици. Това няма как да го преживея за момента, просто няма смисъл. Склонен е да се затича и да подскача по улицата, а шофьорите едно, че не винаги ще му разчетат сигналите, второ, че някои от тях може и да не го видят навреме. Пусках го да пресича пробно без мен няколко пъти, състарих се. Има огромно желание, ама 1 ненормален шофьор ми стига да има на пътя. Абе не става засега.

Ако бяхме още на Сторгозия и учеше примерно в Заимов, бих го пуснала да пресича на светофара при Фантазията, там има добра видимост и в 2-те посоки, пресичат много деца сами ит .н. Ама тук - не.

# 214
Пък ние имахме вчера родителска среща.Ми, то килими трябва да се купуват,плотове за масички  ooooh! Държавата съвсем ги е отсвирила детските заведения

# 215
  • София
Ох ,наядох се. Mr. Green

Някой може ли да ми даде информация как е уредено в училище това дали децата в предучилищна и първи клас могат да бъдат оставяни сами без надзор?В смисъл като излезе учителката в междучасието най малкото до тоалетна да отиде,децата в предучилищна сами ли остават?

# 216
Веси,много ти е сладка рожденичката,да ти е жива и здрава  Heart Eyes А снимките къде са снимани,много хубава градинка се вижда на тях  Peace

Благодаря на всички за пожеланията Hug
di_p дворчето е у нас, живеем в къща, майка ми и баба ми се грижат за него.

Бях си поръчала количка от английския и-бей и сега си я получих-моооооооого съм доволна.

# 217
  • Плевен
Номадка,Михаела ще е на 10-ти Декември  в яслата.И сега ми изкочи името. Embarassed
А аз днес след кухнята минах на оглед през детския клуб.Не питах пък за цени.Исках само да видя обстановката. Според мен е за малки деца.Има голям басейн с топки и пързалка.Друго сякаш не видях. Питах може ли да пускам Миша там,казаха,че гледат такива малки. Туй.Не е много като информация. Ще го пробвам да видим де.

di_p,те за всеки нов набор деца искат килими по мои наблюдения.

# 218
Пък ние имахме вчера родителска среща.Ми, то килими трябва да се купуват,плотове за масички  ooooh! Държавата съвсем ги е отсвирила детските заведения

Ние последно и прахосмукачка купувахме, че тази на нашата група изгоряла.  ooooh!

# 219
Здравейте и от мен. ) Най-сетне приключи работната седмица, сега малко почивка. )))

Пламси, къде е този детски клуб? И то ако има наистина само една пързалка и топки, малко кофти...

Веси, каква количка си взе?

Тес, да ти кажа този светофар на Фантазия на Сторгозия хич не е хубав, половината коли не е..ват да спират като видят, че няма никой.

# 220
Валенце, остават си без надзор по мои наблюдения. Не идва друга да ги пази, докато едната е заета за малко. Поне от 1 клас натам,з а предучилищна не знам.

# 221
Ние вчера влязохме в групата - ми то наистина само едно изпосталяло малко килимче имаше и балатум от балканската война.Май родителите трябва да се погрижим за комфорта на децата си
Валенце,много изстрадало прозвуча.Приключи ли диетата?Щото аз от самата мисъл,че съм на диета съм си все гладна

# 222
Ди, в градина Щастливо детство всяка година искат нови килими /специално групата, в която беше записана Велина, за другите не знам/. В Снежанка никога не са искали каквото и да било!
Веси, каква количка взе?
За пресичането на децата на силно натоварени и не добре регулирани кръстовища - аз се страхувам много, толкова състезатели има, че няма накъде. Не само за малките се страхувам, за големите също.
Мисля, към 5-ти клас едно дете е готово за безопасно /условно казано/ пресичане.

Валенце, ако е само до тоалетна учителката, децата стоят сами - в класната стая или тичат по коридорите.
Ако е заета за по-дълго време, винаги съм заварвала колежка да ги пази. Това за предучилищната.

# 223
di_p, аз по мое желание подарих на нашата ДГ една библиотечка зелена много готина (направена от бащата на black cherry  Simple Smile). В смисъл че бяха казали ако може някой с нещо да помага - каквото и да е за обзавеждане, иначе друго отделно не са искали от мен. А за това ми издадоха чак сертификат за дарение и направо се засрамих  Embarassed

# 224
  • София
Благодаря ви!

Ди,не е изстрадало Laughing.Просто преди три дни направих козуначено руло с мармалад и чак днес ми се падна ден,в който мога да го ям.Тооолкова ми се стори вкусен,че не е истина.
Не съм приключила с диетата,по средата съм.аз не мога да го нарека и точно диета.В моите представи диета значи глад ,глад и пак глад. ConfusedТова си е просто хранителен режим.а и аз смятам да продължа с принципите на разделно хранене и след края на диетата.
Дотук съм минус 9 кила bowuu.Поставила съм си за цел 20.До края на лятото мисля,че ще го направя.Вчера накарах Ангел да ми обещае,че ще ми подари нещо ,когато кантара отчете   -20.Искам хубава дълга дънкова рокля.Ауу,как си мечтая за такава.Обаче не че сега не може да я облека.Просто върху бъчва с две голуми бъчвета отпред да наденеш рокля.... Crazy.Тъй че като стана с 20 кила надолу,ще се облека в такава рокля.Той обеща,вероятно не вярва да се случи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт