ПЛЕВЕН - 134

• 39 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Да, само дето купените краставици, домати, ябълки и леща примерно за мен не са толкова вредни като снакса, кренвиршите, сокчетата Степ с аспартам и маргарина Peace Пак ти казвам, не ми пречи ти да си ги броиш за еднакво вредни и да ги даваш наред. А това, че детето няма алергия, не значи че трябва да му предлагаме боклуци на воля. Достатъчно е, че все някъде ще му предлагат и черпят с такива, ако аз не му оябсня, че са вредни, кой тогава. Моето мнение не може да се промени поне по този въпрос.

# 331
Времето днес е страхотно. Сега се прибираме от Кайлъка, ходихме семейно  Laughing Калин си поспа, Митко на някакъв батут откара почти час, а собственика загубил представа за времето ни взе само 4 лв.  Laughing
Аз дори коприва си набрах, но сега пък трябва да я готвя  Crazy

АниДани, благодаря за ЛС. Другата събота Митко ще е на линия за танци. Дръжте се девойки!!!  Joy
Ако се бяхме върнали по-рано да видя, че е събота и неделя от 16ч. още сега щях да го заведа, но сме закъсняли.

# 332
Tess, ти къде точно прочете, че ги давам наред? Или че само с това си храня детето???
Ама наистина някой ги мързи или просто не си правят труда да четат какво се пише.
Казах, че се случва да яде и такава храна и не съм откачила по темата, за да не разреша на детето парче шоколад или 5парчета царевични пръчки.
Бих казала, че пилешкото месо от магазина, наблъскано и инжектирано с какво ли не е по-вредно, но всеки си има глава на раменете, за да мисли и преценява.

# 333
  • Плевен
Привет!
Ще взема и аз да доведа Траяна на танци, мисля, че ще й хареса  Simple Smile.

Опитвам се да се храним що годе здравословно у нас, но не изпадам в някакви крайности. За съжаление за детските градини купуват от най-евтините кайми, колбаси и т.н., та там със сигурност Траяна ги хапва.

# 334
Номдка е права,няма как да се купува по-качестена храна,която да струва същите пари.То тогава няма да има кренвирши от 2 лв. и степ вместо натурален сок. Никога маслото няма да е по-евтино от маргарина . У дома избягвам да им давам маргарин,но само на тях,за нас по-евтинкото.Купувам им плодове,но само сезонните. Понякога им взимам кренвирш,не вярвам от 1 кренвирш седмично или две да се поболеят. Не осъждам никой,който вари елда и просо,но и не искам мен да ме осъжда никой  Rolling Eyes

# 335
  • София
Аз пък не виждам никой никого да осъжда.
Избягвам да се включвам вече,като видя,че започне такъв спор,в който нсеки е прав за себе си,след като последния път ,в който го направих.....просто не ми се иска да си спомням какво прочетох за себе си и какво излезе от моята уста/клавиатура. Tired

# 336
Джина, по повод маслото и маргарина....купувала съм и БГ масло, което не мога да нарека масло, дори е по-зле и от маргарин.
Отдавна купувам само немско краве масло, вярно че е 5-6лв едно калъпче, но понеже е хубаво се кара много време с него.

А след като днес слушах какво правят с пилетата и пилешкото месо, за да изглеждат хубави, сочни и големи....скоро не бих си купила пилешко месо. Предпочитам да ми заколят някоя кокошка или петел от село, която ще варя 2часа.

# 337
Абе не знам какво ядете вкъщи, но не сядайте да се храните в летния театър.Обядвахме там днес. Аз режимна - салата с питка, а Емо кюфтета на скара. Горкия...не може още да излезе от онова място, на което и царя ходи сам ooooh!
От каймата от 2 лева са били  Laughing

# 338
  • Плевен
Дикси и със скъпата  неправилно съхранена и обработена кайма може да стане същото.
И ние сега се прибираме. Ходихме до крепостта, после на Скобеливия парк. В Кайлъка ми се стори лудница.

# 339
Валка, така си е, аз се пошегувах. В мое лице няма вманиачаване по нищо  Wink

# 340
Ани ,моля и аз за ЛС за мойта грация Laughing.

# 341
Ние пък се мотахме по пазара на колите и после на центъра. Нищо няма на този пазар да му се не види, повече прахове, разни боклуци, отколкото коли и джанти. )

Дикси, кофти работа, кой знае от кога им стоят продуктите там, то нали основно събота и неделя имат клиенти, та си представи цяла седмица как отлежават. Дано бързо да се оправи Емо.

Утре пак на работа, мина си и тази събота и неделя, не ги усетих направо...

# 342
  • София
Мира,без въобще да се заяждам,ще си позволя един съвет,ако приемаш.Пилешкото месо е пълно с хормони и боклуци-факт.Обаче ако го свариш предварително и изхвърлиш първия бульон,голяма част от боклуците изчезват с него.В никакъв случай не остава супер чисто месото,но това помага доста.
Иначе за който има възможност-продават се пилета Дюк,гледани без хормони.Те не се водят био,но са добра алтернатива.За който има възможност.
Аз понеже нямам,Ангел ходи и ми купува едни немски замразени бутчета.Колегите му в новата работа от над 10 години си пазаруват само от този склад меса и са супер доволни.И сега на заплата ходят вкупом.

# 343
Най-хубавата шкембе чорба съм яла в най-съмнителните заведения  Mr. Green
И на Берси циганина кюфтетата му са най-хубави  Grinning

# 344
Валенце, мерси. ) Знам го това и за свинското месо и каквото друго се вари. С повечко сол се сварява първо и се изхвърля водата и после вече го правиш каквото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт