ПЛЕВЕН - 134

• 39 148
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви! Честито и на Пешковата Радост, с нея ако не сте запомнили сме родени на една дата и дъщерите ни също!   bouquet
 Да си гарнира кой с каквото иска

Кой е Тони?

# 376
Тони Петров

Честито и на Радост   bouquet

# 377
Честит рожден ден на Аня и на Радост! Да са живи и здрави!   bouquet

nomadka, много здравословна почерпка - в унисон с разискваните въпроси е!  Wink
Валенце, много хубави снимки! В "Св. Мина" ли ходихте? Много е хубаво там. Като гледам сега още по-добре са го направили.  Peace

# 378
Аз и Тони Петров не го знам кой е! Joy

# 379
  • Плевен
Номадка, Фталл,  честита ви радост! Все така умна и сръчна да е Аня.

Пешко, честит рожден ден на Радост! Здравичка у весела да расте.

Номадка, Т. Петров се разпознава по бусовете - сини с розови прасета по тях. Преди имаха и плюшено прасе на таблото.

# 380
  • Плевен

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АНЯ И НА РАДОСТ!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕВОЙКИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

# 381
Номадка, да ти е здраво и щастливо момичето! Да расте умно и красиво и от късмет да не се отървава!    bouquet
Пешко, честит празник и на вас!   Hug

Бенсън, не трябва да е родила Деси, рано е още Laughing

Магазинчето на Ники комерс откакто се появи пък съвсем не се притеснявам, че ползвам нашата скара. Така умирисват целия квартал, че да ти се отще скара Rolling Eyes  Да не говорим, че много си развалиха качеството, за сметка на това обаче си надуха цените.

Никога не варя месото, освен ако няма да го правя на супа. Тогава пък не изхвърлям бульона. Как иначе става супа без бульон?

Нади, от както му казах на Димитърко, че ще ходим на танци само пита кога?  Laughing Мога да се обзаложа, че с влизането в залата ще сведе глава и ще ми се лепне за крачола, но ще видим  Crazy

Номадка, Тони е фирма месарска. Нищо особено, да не кажа по-лошо.

Дами, кремвиршите всъщност за креНвирши  Wink
Ето ви една почерпка -

# 382
Ха, Дикси, благодаря ти! Hug  Най-накрая накой да забележи правописната грешка. И креМвиршите, и много други неща ми вадят окото/ нали съм филолог Mr. Green/, но не смея да  поправям, че да не ми се разсърдя някой  Rolling Eyes

# 383
Тони, препоръчвам ти Славка Тодорова, много съм доволна от нея, внимателен и точен човек.

Честито на Аня, да расте все така умно и будно дете, още много спечелени състезания занапред и пожелавам!

Специално се върнах назад да видя как съм ги написала тези кренвирши, ама правилно съм ги написала. )))

Мама Нуши, нормално е да има правописни, пунктоационни и др. грешки тук. Едва ли някой се старае чак толкова в правописа. ) Това че има хора, които са учили филология и ги дразни е отделен въпрос. ) Има цяла тема в Клюкарника за правописни грешки, може да ги посетиш. ) Там на воля усмиват и се подиграват на дръзналите да направят грешка.

# 384
Миленче,да ви жива и здрава каката и да е все така добро дете Simple Smile  Hug

Между другото ще ви идвам на гости на Града Simple Smile Трябва да се видим Simple Smile
Нуши,това с кренвиршите нищо не е.Ела да видиш моите колежки какви грешки правят - МаЮнеза,сЪлфетки и много много други.Говоря за момичета,които сега завършват училище  Rolling Eyes И аз понякога правя грешки,но мисля в рамките на допустимото.Но сегашното поколение не знам как го учат на български  Confused

# 385
Ей, Дикси, и аз се върнах да си проверя кренвиршите   Joy   Joy   Не съм забелязала кой ги е писал с М.
Мен пък най ме кефи, някой като каже шуМка   Joy

# 386
Аз съм филолог, но и аз понякога правя грешки в бързината. Е, фрапиращи неща като теорий, контракций, обеснявам и др. такива ми бодат очите из форума, но никога не ги обсъждам, защото смисъл няма.

# 387
Корекцията ми няма за цел да обиди някой, а ей така просто за информация. И на мен по-благозвучни са ми креМвирши и ИстаМбул, ама ей на... Laughing
Грешки и от мен бълват като исландски вулкан  Mr. Green

Взехме семейно решение да заминем за Виена с кола за 5-6 дни. Аз, Емо, Митко, майка ми и баща ми  Laughing
През юни, че от жлъчки - млъчки, рожденни дни и помени през май месец няма да остане време.
А и сега трябва да вадим на Митко паспорт.
Много съм ентусиазирана, само чета подфорума пътуване и пиша на един лист какво не трябва да пропуснем да видим.
За нас музеи и паркове, за Митко Пратера и зоопарка  Grinning
Може и Будапеща да уважим на връщане, но за съжаление няма да има повече от 24 часа време за нея.
Ох, дано не ни мине котка път нещо...

# 388
Аз пък озадачена че не съм чувала за господина с розовите прасета на бусовете, взех погледнах за инфо да не се окажое господар на любимата ми фирма за креНвирши и Хамбурски от Житница - Деликатес 2. Слава богу хората са от Пловдивско и между другото правят много вкусни колбаси.
Дикси много хубава идея имате изключително много ви завиждам, дано не ви мине котка път! Ако трябва да тръгна из европа Виена ще ми е една от първите дестинации, наред с Париж и Ватикана. Дюселдорф от любопитство, и после острова може би целия. Оня ден като изригна тоя ти ми вулкан в Исландия няколко часа мислих какви хора с какви нерви и здраве живеят там и въобще с какво се издържат аджеба в тоя студ. Вечерта дружно с фталл ги разгледахме с гугъл ърф. До сега не бе ми хрумвало въобще, при все че ни е инсталирана на компа тая програма да разгледам поне от птичи поглед бленуваните дестинации от мен, обаче скоро ще наваксам.
Дикси как можа да ми пъхнеш мухата с околопъпието на гробаря, сега само него дебна, като че ли е бело хлебче!
Джина непремено се обади.

# 389
Тони аз ти препоръчвам Д-р Христина Хайдудова- кожни болести

Общи условия

Активация на акаунт