Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 104 927
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 1 230
Защо не мога да я гледам, регистрирах се, обаче не тръгва, нета ми е бърз, пък... Sad

# 1 231
Току що се регистрирах и тръгна.

# 1 232
  • Варна, България
И аз се регистрирах в БейбиТВ, обаче не тръгва.  Sad
Надявам се, че е от връзката и ще се оправи.
Изглежда сладурска...

# 1 233
Тръгна, тръгнаааааа  Party, малкия е направо очарован Heart Eyes

# 1 234
  • Варна
Много се извинявам, тъй като въпросът ми не е за тука  Embarassed Трябва ми текста на една песен на Алла Пугачова и искам да попитам дали можете да ме насочите към някой друг сайт където има  извадени текстове на песни  Rolling Eyes

http://www.alloflyrics.com/search/?s=%c0%eb%eb%e0+%cf%f3%e3%e0%f7%e5%e2%e0

# 1 235
Регистрирах се в бейби тв,но не тръгва Sad.Даже два пъти с различно име и парола естествено.Моля за помощ Rolling Eyes

# 1 236
 gretacvetina, пробвай пак да се логнеш, уточни в коя част на света си и натисни Play. За друго засега не се сещам  newsm78

# 1 237
Аз се регистрирах и си гледаме без проблем.На Дени страшно много му харесва-благодаря ви  Hug

# 1 238
И аз благодаря  за споделения сайт.Току що тръгна /без да съм правила нищо/,а снощи не ще и не ще Shocked.Дано довечера мога да пусна тази бебешка телевизия,като се прибере дъщеря ми от градината.

# 1 239
  • Варна, България
И при мен тръгна!  newsm44
Снощи опитах да пусна на малкия, но картината насичаше. Сега е ок.
Надявам се тези дни, когато няма да е на ясла да може да се забавлява.

# 1 240
Аз всъщност не съм сигурна докога е безплатна...Май до края на януари  newsm78. Доста занимателна, наистина. Съжалявам, че няма нещо такова и на български.  Laughing

# 1 241
Звучи ли ви познато

пее мотора,
 пее колата,
 в светла кабинка
 пее шофьора,
пее мотора

...нещо подобно?

Синът ми явно са я учили в яслата.

# 1 242
  • София
Тръгна, тръгнаааааа  Party, малкия е направо очарован Heart Eyes
Здравей,
Видях, че преди този пост има друг, в който пишеш, че си се регистрирала, но не тръгва, а сега е тръгнала, нещо по-особено направи ли? Аз също се регистрирах, но нищо не тръгва, да не би да ми липсва нещо?
Благодаря!

# 1 243
при мен изобщо не иска да влезе в сайта.Като реша да вляза ме изхвърля от интернет и ми се затваря всичко.Сигурно има вирус и антивирусната ми не ме допуска  Cry

# 1 244
Мили мами! моля, ако някой знае къде мога да намеря в нета филмчето телетаббиес, да ми пусне някой link. Много благодаря предварителнo!

Общи условия

Активация на акаунт