Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 109 265
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 1 965
# 1 966
Ехо мами-помагайте моля ви!Търся серии на едно филмче не знам дали го помните или ви е попадапо-Пощальонът Пат/Postmann Pat.Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете Heart Eyes.особено ако са преведени

# 1 967
margreta, ето тук, но не е преведен: http://thepiratebay.org/tor/3681949/Postman_Pat#filelistContainer.
Също в You tube напиши Postman Pat има доста серийки, но пак не са преведени.

# 1 968
Мерси и аз така спасявам пложението като ги гледаме от там за сега...........

# 1 969
Здавейте, майчета!
Бихте ли помогнали и на мен, ако можете?
Търся песничката от филма "Бялото лъвче Симба" Това е един мноооооооого стар анимационен филм. Някой да се сеща?

# 1 970
  • София
  :bouquet:Alexa79 много благодаря! Детето си го гледа и му се радва нищо че е на чужд език

# 1 971
Цитат
zdraveite momi4eta!ot meseci na sam tarsq edno animacionno film4e nadqvam se nqkoi ot vas da moje da mi pomogne.film4eto se kazva "IOLANDA I TAINATA NA 4ERNATA ROZA " nie go imaxme no se izgubi diska a moeto mi6le umira za tova film4e i vodim voina v ka6ti za6toto ne mojem da go otkriem.Mnogo 6te vi bada blagodarna ako nqkoi moje da mi pomogne!jelaq lek den na vsi4ki i 4akam otgovor ot nqkoi!

здравейте моми4ета!от месеци на сам търся едно анимационно филм4е надявам се някои от вас да може да ми помогне.филм4ето се казва "ЙОЛАНДА И ТАЙНАТА НА 4ЕРНАТА РОЗА " ние го имахме но се изгуби диска а моето ми6ле умира за това филм4е и водим воина в ка6ти за6тото не можем да го открием.Много 6те ви бъда благодарна ако някои може да ми помогне!желая лек ден на вси4ки и 4акам отговор от някои!

Моля, пишете на Кирилица!

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 20:30 от Ellypr

# 1 972
Цитат
zdraveite momi4eta!ot meseci na sam tarsq edno animacionno film4e nadqvam se nqkoi ot vas da moje da mi pomogne.film4eto se kazva "IOLANDA I TAINATA NA 4ERNATA ROZA " nie go imaxme no se izgubi diska a moeto mi6le umira za tova film4e i vodim voina v ka6ti za6toto ne mojem da go otkriem.Mnogo 6te vi bada blagodarna ako nqkoi moje da mi pomogne!jelaq lek den na vsi4ki i 4akam otgovor ot nqkoi!

здравейте моми4ета!от месеци на сам търся едно анимационно филм4е надявам се някои от вас да може да ми помогне.филм4ето се казва "ЙОЛАНДА И ТАЙНАТА НА 4ЕРНАТА РОЗА " ние го имахме но се изгуби диска а моето ми6ле умира за това филм4е и водим воина в ка6ти за6тото не можем да го открием.Много 6те ви бъда благодарна ако някои може да ми помогне!желая лек ден на вси4ки и 4акам отговор от някои!

Моля, пишете на Кирилица!

Намерих  го  тук-http://masterstb.com/details.php?id=15208
  но  виждам,че  няма  трафик   в  момента.Иска  се  и   регистрация .

# 1 973
момичета, дано ви помогна
издирвах 2 часа песента на Патето Яки

http://rs294.rapidshare.com/files/86331166/Iordanka_Hristova_-_Pateto_Qki.mp3

това е единственият работещ линк
успех!

# 1 974
някой може ли да ми каже откъде да изтегля филма ЯН БИБИЯН

# 1 975
  • София
Здравейте , търся детското игрално филмче " Хайди " . Имам го на двд анимация , но игралният вариант е много хубав . Ако някой може да помогне ........

# 1 976
  • София
Момичета вижте за филмчетата и в тази тема.
Специално игралния вариант на Хайди го срещнах някъде из страниците.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.msg7913958#msg7913958

А, как  записвате филмчетата за да ги гледате на ДВД-то.
Аз си hи копирам и пействам на диска, но после не мога да ги отворя. ooooh!
Сигурно ми трябва програма някаква? newsm78
В компа ми имало вградена ДВД- записвачка и програма,
но май нещо не правя като хората.
Или пък да кача Nero или подобна на нея програмка. Вие какво ползвате?

# 1 977
  • Добрич
Аз използвам Nero и съм много доволна.

# 1 978
  • София
За да запиша нещо на диска аз правя следното : Копи , пейст върху диска на който записваш . След това в горният десен ъгъл натискаш write these files to CD . След като ти отвори един прозорец натискам Next  . И започва да записва , даже трябва да ти даде и времето , за което ще се запише . Това е цялата процедура . След това диска автоматично ти излиза от компа . Вкарай го пак и пробвай дали ще тръгне .

# 1 979
  • София
Благодаря ви момичета!

Дискът тръгва на компа, но на ДВД-то неще! Sad

Общи условия

Активация на акаунт