Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 107 102
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 630
Един познат каза че ги е качил тук http://www.bgshare.com/get_1da804ccabbb525be50d315f188344ce.html  , но нямам регистрация там и не съм влизала, може да провериш да видиш.
регистрирах се, но линка не води към файлове за сваляне  newsm78 дали знаеш име на файла, да пробвам да го издиря с търсачката?

# 631
Аз доста детски песнички имам , някои от тях съм качила в сайта на Мимито (Виж по-долу - www) обаче не мога всичките да ги кача - много са . newsm78 Grinning Затова ако някой се интересува от определена песничка , нека обясни коя песен , и ще видя ако я имам ще я кача в сайта да си я изтегли.

# 632
  • София
Барбароните на български ли са  Grinning Blush

С френско аудио са. Sad

И взпреки това, мойта щерка ги гледа с удоволствие Peace.

# 633
Някой случайно да знае как се казва песента от рекламата на кока-кола и кой я изпълнява?Моят син много я харесва и като я пуснат върти дупето и пее"дума-дума ей,дума-дума ей".Много ще сме ви благодарни и двамата ако ни помогнете.

# 634
  • София
  Здравейте отдавна търся едно детско филмче казва се Пумукъл.Някой знае ли от къде мога да го изтегля? newsm78

За това филмче ли става въпрос?

Ако съм на прав път - заповядай:

Meister Eder und sein Pumuckl - S01 E01-E13.rar
Meister Eder und sein Pumuckl - S01 E14-E26.rar
Meister Eder und sein Pumuckl - S02 E01-E13.rar

За съжаление последните в линка не са с активни сийдъри.

Виж и тези:
Pumuckl.rar
S01E01-S01E10

Здравейте!

Искам да Ви попитам, ако някой си е свалил филмчета за Пумукъл, дали се е справил с паролата за разархивиране на файловете.

Благодаря!

# 635
Майчета, трябват ми интрументали на български песни. Нямам конкретна идея, искам да избера песни, които да разучи голямата ни принцеса, за един специален повод  Wink Благодаря ви   bouquet

# 636
  • Пловдив
Майчета, трябват ми интрументали на български песни. Нямам конкретна идея, искам да избера песни, които да разучи голямата ни принцеса, за един специален повод  Wink Благодаря ви   bouquet
Имам инструментали на някои песни, ако искаш пиши ми ЛС какво точно те интересува.

# 637
  • Варна
А да знае някой от къде мога да сваля Winx. За предпочитане на български. Моята щерка проявява признаци на уинксомания, но аз така и не намирам филмчетата.

Eто тук :
http://www.sourcehunt.com/torrents-search.php?search=winx&ca … =9&incldead=0
Огромни благодарности от мен и от малкото winx-зомби в къщи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 638
Имам инструментали на някои песни, ако искаш пиши ми ЛС какво точно те интересува.

А би ли ни написала , какво точно имаш ти, за да си поискаме  и ние  ако нещо ни ползва и ни трябва .Много ще си ни полезна , предварително благодарим

# 639

А би ли ни написала , какво точно имаш ти, за да си поискаме  и ние  ако нещо ни ползва и ни трябва .Много ще си ни полезна , предварително благодарим

Аз имам на "Хей , ръчички"  , ще го кача в сайта на Мими , ако искаш влез на файлов архив и си го изтегли

# 640
Mishelle,
Страхотна си!  Hug Благодаря за всички линкове, които си дала.
За съжаление обаче и аз ще се присъединя към Vivi75 и ще те помоля да обясниш на по-малко вещите, как да си смъкнем торенти и това което много ми допадна, как изречение става препратка към уебстраница. Например питаш " За това филмче ли става въпрос?" и този въпрос те отвежда към страницата.
Ще извиняваш, ако ти задавам много елементарен въпрос, но ...с питане ...се учи. Благодаря ти!

# 641
Може ли да ми намерите тази песен, че нямам много време да търся, пък е любима на Вики:

Когато с тебе отивам на плажа,
разбирам колко си влюбен в мен
и много искам на всички да кажа
че ти си само за мене роден!

Да, да, да, да това не е шега!

Защото знам, че другите момчета
нямат ризи на лалета,
нямат твоите сини очи,
и сега ще ти призная с теб обичам да играя,
ти си принца на моите мечти!

и т.н.

# 642
  • варненка от София
Може ли да ми намерите тази песен, че нямам много време да търся, пък е любима на Вики:

Когато с тебе отивам на плажа,
разбирам колко си влюбен в мен
и много искам на всички да кажа
че ти си само за мене роден!

Да, да, да, да това не е шега!

Защото знам, че другите момчета
нямат ризи на лалета,
нямат твоите сини очи,
и сега ще ти призная с теб обичам да играя,
ти си принца на моите мечти!

и т.н.

Ето песента Бански на лалета

# 643
  • Пловдив

Ами списъкът е дълъг, така че ще кажа колкото мога по-накратко - Песни на
Х. Агасян - няколко песни
Бабата на Бетовен
Без радио не мога
Детство мое
Езикът на животните
Мама ми купи днес
Песни за 1 и 2 клас по учебника на Генчо Гайтанджиев
Песни за 3 клас по учебника на Пенка Минчева
Песни за 4 клас по учебника на Галунка Калоферова

Ще ме извините, но не ми се ровят всички дискове да ги описвам, затова попитах какво имате предвид.

# 644
Мили мами,темата е огромна нямам време да я изчета,моля някой да ми пусне от къде мога да сваля детските филмчета за деца на годинка-телетъбита и други.Благодаря предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт