Детски песнички, приказки, анимации, филми, игри!

• 1 104 928
  • 2 407
  •   1
Отговори
# 1 200
Здравейте мамчета,търся една песничка за един стар фермер........
нещо такова се пееше:
Бе Макдоналдс фермер стар
Йа-йа-йо
и крава той отгледа сам
йа-йа-йо
и така за всички животни от фермата.
Много ще съм благодарна ако някай ми помогне

# 1 201
А аз търся една песничка,пее се:"Сняг вали,вали,вали-вън е бяла зима.Как е хубаво,нали,сняг когато има!...."Голямо търсене и нищо не намирам!Ако някой може да помогне-ще бъда благодарна! Tired
Ееееееее- тази песен си я спомням от моето детство Hug.С една валсова мелодия.Сега ще има да си я тананикам........... ooooh!( дано междудреугото се сетя и текста или изпълнител)

# 1 202
Цар лъв го научих наизуст. И трите филма. С голямо удоволствие бих го заменила с нещо друго, но търсачката ги открива само с оригиналните заглавия. Може ли някой да ми напише няколко от оригиналните заглавия на други филми на Уолт дисни - "Красавицата и звяра", "Пепеляшка".
Предварително благодаря!

# 1 203
  • Стара Загора
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=108176  - пепеляшка 3 епизода
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=98842 - барби

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=29433 - красавицата и звяра(нещо коледно)  има и линк към 1 част

# 1 204
kar4ita не са с BG аудио, аз ги имам до колкото знам няма преведени

# 1 205
  • София
Търся песничката Ето иде Дядо Мраз на Гео Милев. Текста го намерих, малкия е болен, в петък му е тържеството и трябва да я научи  Rolling Eyes
Много ви моля, ако я има някой да ми я прати на мейла: daniabc@abv.bg, или да я пусне по скайпа: daniabc
  Praynig

Чакай, детко, да обуем
топлите чорапки,
че навън, погледай - падат,
падат, падат капки.

EDIT: Намерих я  Laughing, много хубави коледни песни има тук http://search.nicksoft.info/?dbgq=bulgarski&mm=0&si=0&am … ;tos=&from=90

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 13:28 от daniabc

# 1 206
Здравейте мамчета,търся една песничка за един стар фермер........
нещо такова се пееше:
Бе Макдоналдс фермер стар
Йа-йа-йо
и крава той отгледа сам
йа-йа-йо
и така за всички животни от фермата.
Много ще съм благодарна ако някай ми помогне

и аз преди време питах за нея,но на английски език която е,така и никой не каза че я знае.Дано поне на български някой да я има  Peace  Hug

# 1 207
Здравейте момичета!
Някой има ли я тази песничка и как се казва че я търсих но нещо не мога да я намеря.В нея се пее горе долу за това-Виждам те,гледам те с теб играя аз сега.Ако искаш заповядай да направим веселба.Ла Ла Ла
Не съм много сигурна дали е точно така.
Ако някой я има много ви се моля да ми я изпратите.

# 1 208
Здравейте момичета!
Някой има ли я тази песничка и как се казва че я търсих но нещо не мога да я намеря.В нея се пее горе долу за това-Виждам те,гледам те с теб играя аз сега.Ако искаш заповядай да направим веселба.Ла Ла Ла
О,и ние я пеем,но се боя,че е пълна импровизация от моя страна,затова и аз ще съм благодарна,ако някой даде линк към оригинала. Laughing

# 1 209
# 1 210
Здравейте момичета!
О,и ние я пеем,но се боя,че е пълна импровизация от моя страна,затова и аз ще съм благодарна,ако някой даде линк към оригинала. Laughing
Да помогна малк-това е песен на Росица Кирилова. Peace И аз ще следя за линк.

# 1 211
Искам да сваля песента Бонбонландия на детската група Бон Бон.
Моля помогнете!

# 1 212
Здравейте момичета!
Да помогна малк-това е песен на Росица Кирилова. Peace И аз ще следя за линк.

Аз я имам .Взела съм от някоя мама от форума.Ако не я намерите в предните страници,мога да ви я изпратя на мейл.

# 1 213
 Някой може ли да помогне за песничката  My bonnie is over the ocean ?

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 19:40 от Теа

# 1 214
Здравейте момичета!

Заповядай:
Виждам те, гледам те

Общи условия

Активация на акаунт