Аз след 12ч съм в ЮЖНИЯ ПАРК , някой ще има ли там
стискам палци всичко да е ок
Много ме развесели за това с брадата
Не мога да ти помогна, освен да ти окажа морална подкрепа. Не се предавай. За топлите компреси аз използвам бутилка от малка минерална вода, пълна с топла вода.
А каза ли док колко трябва да е наддал? 
Днес още не сме илезнали, че ни идваха гости ,но след малко и това ще направим като се напапкаме.

Вчера бяхме на ортопед супер са ни ставичките 

сега вече знам) излезнахме на разходка върнахе се да папкаме пак и продължавам с романа.

каде си бе мило драсни някои ред видях и Евчето те мисли и аз да се наредя.
Как е Ичка да и нацелуваш гушката от мен
Гуш голямо за вас 
)
Ходихте ли до Гърция вече с малкия Дани от малък ще го учите да пътешества браво на вас
Гръцките капки по добре ли му действат на коликите?Ние сме с Английския вариант и съм много доволна за сега.Дано ви отминават бързо,но да знаеш че при момченцата са повече време отколкото при момиченцата.
Как сте вие с Павелчо и Герито? Надявам се скоро да започнеш да се включваш по активно липсваш тук . Да ги нагушкаш маниците 

а аз се прибирам до вкъщи или се отбиваме в някои познат на гости ,когато стане време за хранене защото сме изцяло все още на кърма .Дори два пъти я кърмих в колата 
Браво на Анна-Мария , че расте така добре пу-пу да не и е уроки.Зора голям мила, но си заслужава само като си гушнеш малката нали? А и вие колко време сте я чакали !Да се включваш по често вече, дори само за по едно кафенце сутрин

никакви салати повече 
Габи как е?
За килограмите и при мен е така.Мислих , че съм отслабнала (напъхах се в един панталон) , дори бях ви се похвалила , но като се качих на кантара се оказа, че съм същите кг. и все още съм +15 Явно само тазът ми се е свил вече достатъчно и затова съм влезнала в панталона
Ще си остана с надеждата докато кърмя, но положението е такова.Гледам си само с носталгия дрешките и това е 
)
Ходихте ли до Гърция вече с малкия Дани от малък ще го учите да пътешества браво на вас
Гръцките капки по добре ли му действат на коликите?Ние сме с Английския вариант и съм много доволна за сега.Дано ви отминават бързо,но да знаеш че при момченцата са повече време отколкото при момиченцата.