Цял месец вече сме в родени МАРТЕНИЧКИ2010,бели и засмени (2)

• 24 414
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
и аз съм на девин изворна, но не я преварявам Simple Smile

# 661
Здравейте и от мен.
василия, мерси за отговора, мила.
Фениксче, да разбрах името на детенце.
лек ден, че бебковците дават зор Hug

# 662
  • Русе
   Дойде и моят ред да кажа - днес Ема става на 1 месец! Simple Smile  ura
   Диди, честити 40 дни на Сияна! Весел празник днес!
   Нашата вода също е много варовита, прецеждам я през марля след преваряване. Утре на консултацията мисля да питам докторката за изворната вода, да видим какво ще каже тя.
   Хубав ден Hug

# 663
  • София
Здравейте,
Диди, честити 40 дни, да ти е жива и здрава малката Сияна и да не те притеснява, а само да те радва.
Mimeto78, честит първи месец, пожелавам на Ема да расте голяма и добра.
Много неприятно за Цецинка, дано скоро се оправи.  Praynig
За водата може да пробвате да прецеждате през кана на Брита, аз съм много доволна или да купувате водата за бебета на Хип. Не знам за Девин, но ако наистина е изворна не би трябвало да има проблем да се преварява, но подчертавам ако наистина е изворна.
Аз днес съм в Борисовата градина, ще се радвам да се разхождаме заедно.

# 664
Карамел, водата тук е страшно варовита. Чак виждам на дъното бяла утайка. Специално питах док за това и тя ми каза, да давам чешмяна вода.
Също в болницата ми бяха казали да давам само чешмяна вода, не изворна, не минерална.

А да ви питам по колко мл. вода или чай давате на денонощие? Нашият син много обича чайчето от копър на Хип. Изпива 120мл. на един път и плаче за още, но аз не давам повече.

# 665
Tasty0703, какви документи ви искаха за бебето на границата? Лесно ли го изведохте?
ами ние си му направихме паспорт без паспорт не може да напусне границата. Тъпото е че сега има забавяне в документите та едвам стана за три дни. И е адски смешно, че паспорта важи 5 години, дали ще си прилича след 5 години  Joy Joy Joy

# 666
 Joy

И ние ще трябва да извадим паспорт за всеки случай да си имаме.

# 667
Мимето честит мини рожден ден на Ема.Пожелавам на нея и на вас много щастливи мигове изживяни заедно

# 668
Здравейте в този усмихнат слънчев ден, дано дасавсе такива дните вече   Nature Sunny

Честити месечинки и 40 дни на всички които ги навършват  baloni

Carmen
-много неприятно това с болестите, надявам се нещата да се оправят бързичко и детенцето да не се измъчва. Защо не опиташ да му слагаш на нослето затоплени ностни кърпички, не знам дали е удачно, но съм го виждала да го  правят на по-големи деца които имат синузит. Това втечнява секрета и той изтича, така можеш да помогнеш на детето да диша известно време спокойно.

Цецинка
-  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За розовата вода на девин аз вече я пробвах но я преварих и калцият в нея така се утаи, че все едно имаше парцали във водата, после прочетох че може да се дава без преваряване, повече не повторих....за сега нека да станем поне на 4 месеца. Прецеждам  обикновената вода, която преварявам  през Брита и така...
Ние имаме проблем с повръщането, смених няколко храни дори и антирефлуксната на Фризо и пак си повръща, днес сме на преглед, но пък коликите ни понамаляха/да не чува дяволът, че не ссмея дасе похваля/ е това е
Прекрасен ден вижелая.   bouquet

# 669
  • Русе
   Сега прочетох за Цецинка! Стискам палчета за нея! fingerscrossed
   Мами, има ли някой друг освен нас със бебешко акне? С първото дете не съм имала такъв проблем, ама Ема е направо като тинейджърка в лицето - едни пъпки с бели връхчета по челото, бузите, брадичката, навсякъде Sad

# 670
  • Враца
Здравейте мами. ние по цял ден сме навън и е голям кеф буди се само да яде ама нещо иска постоянно да се бута количката пък тя с тия 14 кг и бебе близо 7 вътре... скара ще ходя като сянка сигурно.  Crazy На бързо ви прегледах и тука нещо мами с болести проблеми, бързо да се оправяте и да се радвате на бебоците и на разходките. Стискам палчета всичко да минава бързо.Честито на всички с месечинки нацелувайте им бузките на дребосъците. Аз искам виртуално да почерпя. Вчера моя приятелка е родила мома Никол 3400, 53 см. Малко се е измъчила милата но сега е щастлива мама и се опознават с малката. За водичката аз изварявам чешмяна но някъде четох че в началото трябвало и изворната на девин да се вари. Знам ли може и да бъркам ама нещо такова ми се мота изглавата. Днес излъгах дребния да изпие цели 50 мл. вода да не вярва човек.Не че половината от тях не изплю по себе си. Ами това от нас хубава вечер милички.

# 671
  • София
Здравейте, ние преди малко се прибрахме, хапнахме и сега да ви видя как сте.
Днес купих един пакет Пуфис, че нямаше Памперс премиум кеър и съм ужасена как миришат тези пелени - на препарат  Sick Дано не се изрине Вики от тях, докато купя други, че тези не мога да има трая миризмата. Мамите, които ги ползват какво мислите по въпроса?

# 672
  • ГО
Здравейте и от нас. Laughing
Не съм писала отдавна, но ви чета редовно! Hug

Елица-хубавица е добре. Милата папка, поплаква и спи. Не мога да се оплача от нея. Пу пу.

В понеделик правихме операция на баткото. Махнахме третата сливица и сега трябва да пазим къщата 10 дена по заръка на доктора. Не знам как ще издържа 10 дена с двете деца Crazy Crazy Crazy

На беба толкова й харесват разходките...
Няма баба която да помага и единствената ми алтернатива за разходка е след 18 часа. Sad
Ноооо ще издържим. Няма как. Искам децата ми да са здрави, Praynig

Гледам водата обсъждате.
Аз давам преварена чешмяна вода. При нас не е чак толкова лоша, даже да не кажа, че си е добре. Но ние не пием от чешмата, та нямам кой знае какви впечатления.
Мойта беба хич не пие друго освен мляко и съответно езика й е.....вечно бял.
Нейното носле още хърка, личната каза да спирам капките, ама още си хърка и не знам вече с какво да го лекувам.

Да питам има ли мами от Плевен?

# 673
  • София
Знаете ли дали може да се ползва антицелулитен гел докато се кърми?

# 674
Здравейте момичета!

Ние с Дара сме добре. Колики, туй онуй, но какво да се прави, бебе е все пак.

На всички болни мамита и бебета и дечица пожелавам бързо възстановяване!

Ахони, ако гела е с кофеин, по-добре изчакай, да не стане беля...

Много  Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт