Движение на бебето

• 2 218
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте бременна съм в 26гс от 2-3дена неусещам толкова интензивно движенията на бебето това тревожно ли е?

# 1
Здравей, аз съм бременна в 28 седмица и също ми се случва да има дни, в които по рядко усещам движенията на бебо, може 1,2 пъти да го усетя , но го усещам.Има и дни в които съответно по често го усещам.Според мен е тревожно ако дори един път не го усетиш.А най сигурното си остава да звъннеш на докито и да отидеш на видеозонче.При всички положения обаче мисли позитивно и не се оставяй на лошите мисли  newsm10

# 2
Движенията на бебето не са еднакви всеки ден, според мен всичко зависи от това как е застанало. Но за твое успокоение отиди да те видят на ехограф.

# 3
Не се притеснявайте.Бебето е различно активно. Иам дни кога е по-мързеливичко и поспаливо. Знам,че е лесно отстрани да се говори, но и аз страдах от същите страхове.Всичко ще е наред Hug

# 4
бебето спи много и то през деня

# 5
До края на 8-я месец усещах беба през ден понякога и два и доста се притеснявах в тези дни,но след това като и утесня купона беше пълен Grinning

# 6
Не се притеснявай, всичко ще е наред.  bouquet

# 7
  • Mars Hotel
Моята дъщеря беше от мързеливичките бебета.  Grinning Имаше дни, когато я усещах само по 2-3 пъти. Вечер се активизираше повече.

# 8
Моето бебе беше от най- най- мързеливите, не съм му усещала дори и едно движение с дни. Но ти си иди на ехограф за твое успокоение. всичко ще е наред с твоето мъниче, ела ни виж сега, една секунда не стои на едно място вечено е в движение

# 9
Точно по това време на бременността се бях шашнала,ама бая,че по вечерите тичах до съседния град да ме прегледат Crazy
Сега като се сетя и ми става смешно,но тогава хич не ми беше до смях!
Най-добре се успокой!Бебчето не може да е активно постоянно!
Лека бременност ти пожелавам до края Wink

# 10
Ами аз пък цяла бременност не я усещах особено активна Mr. Green Все едни лениви завъртания.. е имаше по някой ритник от време на време, ма доста рядко. Истината е, че и след като се роди си е такава... отначало все си спеше, късно започна да се обръща... за прохождане още няма и минимални наченки.. Децата са различни още от коремите на майките си явно и твоето явно няма да е от най-активните. Peace Лека бременност!!!

# 11
Казали са ти момичетата - или си почива бебчето ти, или просто си е кротичко  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт