Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 833
  • 677
  •   1
Отговори
# 105
Искам да се отчета, че най-сетне си взех имитацийка ТрендиGrinning
След подсказка от форумка отидох в магазинчето с/у спирката на 72 след хотел Плиска, обаче имаше само 4 вида. Sad Женицата обясни, че специално ги е "подбирала"  Shocked. На тях си пишеше кое на какво е реплика -- имаше Cacharel - Noa, D&G - Light Blue, Davidoff - Cool Water и DKNY - Be Delicious, с което се сдобих аз  Mr. Green Много ми харесва. Не добавям "евтина" нотка. Ароматът е наистина силен и наситен за 6 лв., естествено, няма развитие като оригиналната зелена ябълка (бе не че съм я имала, само предполагам) , но на мен си ми харесва и така. За трайност може би ще докладвам утре, тествах го само на китката си, но за 2 часа и две измивания на ръцете не е мръднал.  Rolling Eyes

За шампоаните на Гарние: ползвам този за боядисана коса от известно време (май беше с червена боровинка и някакво масло) и също съм изключително доволна! Прекрасен аромат и ми влияе доста добре на косата. Simple Smile

Днес пък се сдобих с душ гел на ТЕО -- Puff.

Съвсем спонтанна покупка, просто защото миришеше ужасно сладко (даже може би няма да се хареса на нормалните хора)  Laughing  Струваше само 2,15 Simple Smile След малко ще го изпробвам с най-голямо вълнение  Laughing

# 106
 Shockedкога изписахте 8 стр.
темата е оформена страхотно  bouquet

# 107
препоръчайте ми лосион за тяло с блестящи частички

DOVE Peace аз много харесвам миризмата на всичките им продукти

между другото пробвах милва - не стават за мен  , от орзен обаче съм очарована

# 108
  • София
препоръчайте ми лосион за тяло с блестящи частички

DOVE Peace аз много харесвам миризмата на всичките им продукти

И аз съм доволна от лосиона с блестящи частици. Peace Седи страхотно на тен Crazy
Което ми напомня да ви попитам за някакъв лосион за  солариум? Grinning

И от новия душ-крем на Дав-лилавия-мирише страхотно,хидратира и остава траен аромат и след баня Heart Eyes

# 109
  • София
Аз докато се усетя, че има нова тема, вие сте изписали цели 8 страници  Mr. Green
Идеята с изваждането на продуктите отпред е супер, вече си извадих някой неща  Hug
Искам да ви попитам, тази маска на Орзен /дано не греша името/ с бирата дето е става ли за мазна коса?

# 110
Nelia, аз съм с мазни корени и по принцип не ползвам маски, защото положението става по-лошо. Тази маска обаче си слагам на краищата и съм много доволна  Peace

# 111
И аз днеска, повлияна от вашите положителни мнения, си взех маската на Орзен с бира. Някъде прочетох, че струвала около 6 лв....аз я взех за 7,30 Confused

Аз взех маската за 6,45 лв.

Отзиви?

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:10 от лава

# 112
^ На мен изобщо не ми харесва.  Rolling Eyes
Сплъстява, маха се трудно, трябва да нанасям по няколко слоя и накрая пак не съм доволна...

# 113
Запис.  bouquet

# 114
^ На мен изобщо не ми харесва.  Rolling Eyes
Сплъстява, маха се трудно, трябва да нанасям по няколко слоя и накрая пак не съм доволна...

Благодаря за информацията.Ползвала ли си друга спирала на essence?
В магазина ми препоръчаха тази.Мнения за нея?

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:17 от лава

# 115
Забравих: с Евтерпата веднага ли трябва да се е очистил скалпа от люспите или трябват няколко измивания?
Аз се измих веднъж, косата става твърда, но сложих малко маска (моята е Ейвънска) и омекна. Днес нямам блясък обаче, косата ми е като разплетена кошница, но е мека и ефирна. Пърхота обаче не се махна. Да правя ли още опити?
Е, не очаквай чудеса все пак. Продължи да миеш косата, ако прецениш, но може и на теб да не ти подейства добре, както на мен и другите доволни от него. При мен след няколко измивания има доста голямо подобрение, не че напълно ми се е изчистил пърхота, но много намаля; засега продължавам с него, изключвам случаите когато пробвам някой нов и то заради тази тема. Simple Smile

за пърхут единствено хед енд шордърс - а. Peace
преди него какво ли не си мажех и нищо не помагаше, но откакто започнах с него никакви проблеми

# 116
В други теми, пък и тук предполагам, много хвалят тази:

# 117
В други теми, пък и тук предполагам, много хвалят тази:

bouquet

Питам за други спирали на essence ,защото не мога да намеря тази.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:42 от лава

# 118
  • София
minana, благодаря за бързия отговор. Аз в момента ползвам Vatika и съм доволна, но като я свърша ще взема другата, защото незнам дали е добре да ги редувам  newsm78
Повлияна пак от вас  Mr. Green за бели зъби реших да взема паста Поморин и останах много учудена от факта, че я намерих в Фантастико и имаше един вид Поморин и около 4 вида Поморинь, та коя е нашата паста   

# 119
Днес си купих спирала на Флор Мар,дано да остана доволна-водоустойвива за обем  http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=49&bolumid=2&markaid=7#

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 20:36 от mariq dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт