Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 835
  • 677
  •   1
Отговори
# 180
  • В къЩи.
Ето ме  Flutter Да добавя Лосион за тяло на Билка с Мавруд . Доволна съм защото ми прави кожата много мека и мирише приятно на грозде.

Каква цена е лосиона и какъв грамаж е?

180ml e около 6-7 лева е. Това е малко повече информация за него
 Подобрява фигурата и кожата!
Нежен крем, с интензивно биоактивно действие, базиран на откритите само в българското грозде МАВРУД антиоксиданти и полифеноли, 30 пъти по-силни от познатите досега.
Съдържа: еластин и витамини, които подхранват кожата и оформят младежки вид на фигурата.
Ускорява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините. Стимулира образуването на колаген и еластин, уплътнява мускулите и кожата.
Резултат: младежка фигура и млада кожа!

bouquet

# 181
витасин ползвам от дете , наистина едно време му викахме родопско чудо
за всякакви наранявания и за какво ли не , има подробно опътване , става и за компреси при различни проблеми
купих си сенки на катерина арлей - черно , розово , сиво и синьо -5.90лв  утре съм с тях и ще дам отзиви.

трябва да измислим друго заглавие  Grinning защото много от продуктите които открих тук са на много добро ниво , а евтино звучи ниско качество

# 182
Момичета, предложете ми сенки, които не се размазват по клепача след 1 час. До сега всички , които съм ползвала ми се размазват. Дори водоустойчив молив на Севънтийн ми се размазва, само на горния клепач. Може и да са по-скъпи. Само да не се размазват, че вече не знам какво да правя. Някой друг има ли такъв проблем?
Може и молив.

# 183
Момичета, предложете ми сенки, които не се размазват по клепача след 1 час. До сега всички , които съм ползвала ми се размазват. Дори водоустойчив молив на Севънтийн ми се размазва, само на горния клепач. Може и да са по-скъпи. Само да не се размазват, че вече не знам какво да правя. Някой друг има ли такъв проблем?
Може и молив.

На мен моливите винаги ми се размазват. А като се гримираш на клепачите слагаш ли основа, аз дори минавам и тях с ФДТ, така сенките ми се задържат цял ден, но само прахообразните, всякакви кремообразни сенки и моливи ми се размазват.

# 184
  • София
Нямаше ме една седмица и сте изписали тоооооолкова много  Crazy
Да докладвам:
Купих си околкоочния на Билка с мавруд - доста мазничкък ми идва и леко ми люти на очите (четох , че някой се оплака от същото), та ще замине при майка  Stop
Купихси от НДК избелващ серум н Биле - за една седмица забелязвам избелвне на луничките. Мисля да си взема и нощния крем за избелване, пък да видим  Thinking
Пудрата на Wet"n"wild  - минералната -е много добра, само че нещо с тази четк Кабуки май не се справям много добре  Crazy
И най важнот! Намерих си цялата синьо-зелена серия на евелин против пъпки и за матиране. Крема е невероятен - просто думи нямам! Мнооого съм доволна ..проблемае, че вече с толкова кремчета се чудя какво да намажа, но определено за през деня съм с Евелин  Peace
За справка - в София намерих тази серия в един козметичен магазин на спирката "Окръжна болница"

# 185
Може и молив.

На мен моливите винаги ми се размазват. А като се гримираш на клепачите слагаш ли основа, аз дори минавам и тях с ФДТ, така сенките ми се задържат цял ден, но само прахообразните, всякакви кремообразни сенки и моливи ми се размазват.

Да, аз винаги слагам ФДТ . Кремообразни сенки е абсурд да сложа, а прахообразните след 1 час са ми вече на черти отгоре, много не приятно.

# 186

Пудрата на Wet"n"wild  - минералната -е много добра, само че нещо с тази четк Кабуки май не се справям много добре  Crazy

Каква е тази минерална пудра на Wet"n"wild? Може ли снимка и ако може да кажеш откъде я купи и дали има тестери? Simple Smile

# 187
  • Sofia
Може и молив.

И аз правя така - с фон доь тен и няма проблем за размазването.

Пак да похваля гланцовете за устни на I love just you - взех си 3 цвята от НДК. Единствените други гланцове, които чувствам добре на устните, са на Лореал, тези много се доближават по усещане до тях. Остналите марки или са ми много лепкаваи, или нямат достатъчно цвят, или няма в моята гама.

Гледах такава пудра на Wet' n' wild в Бонжур, там може да пробваш.

# 188
  • София
Ето ги минералните пудри на Ует енд Уайлд:

Аз имам първата, от Бонжур, имаше мостри  Peace

# 189
  • София
Моята е втората - купих я от аптеката в Кауфланд-Младост
Има мостри  Peace

# 190
  • София
Момичета, какво използвате след почистване над горната устна?

# 191
  • София
Може и молив.

Да, аз винаги слагам ФДТ . Кремообразни сенки е абсурд да сложа, а прахообразните след 1 час са ми вече на черти отгоре, много не приятно.
слагай основа преди фон дю тена,даже аз на очите започнах само основа да слагам без фон дю тен,з-то той е кремообразен и следобяд леки браздички получавам заради него,а само с основата грима издържа цял ден.Само че моя съвет е от основата да не икономисваш ако си с много мазни клепачи като моите.Аз съм с основата на Арт Деко,която е добра обаче за мен е малкооо слабичка,ще пробвам на Urban Decay или на Гош.С основата молива спря да ми се размазва и издържа цял ден.За справка съм с молива на Импала с гумичката който е доста мазничък и трудно се трие,но на мазен клепач по трудно се задържа и откакто ползвам основа си седи по цял ден.

# 192
  • София
Ходих и аз на изложението. Много съм разочарована, пълна скръб  ooooh! Първо - както сте писали по-назад, е по - скъпо. Розовата вода на Биофреш е с 1 лв. повече. Това на нищо не прилича. Това ме отказа да гледам по другите щандове за козметика, които и без това бяха крайно малко в сравнение с други години. Нагоре при дрехите същата картинка. Тук там имаше по нещо сравнително хубаво и на нормална цена.
В крайна сметка нищо не си купих.
Две продавачки си говореха, че нямало хора, само дебели бабички по цял ден. много ясно, че няма да има, с това предлагане на буклуци. поне да ги аранжират така, че да грабват око, а те ги накачурили ... абе както и да е. Ядосана съм и повече няма да ги посещавам.

Похвал и от мен на Маската на Орзен за боядисана коса. Страхотна е. Ще се заредя с няколко опаковки преди да са я развалили.
Благодаря на Адри, че я препоръча!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 193
  • София
аз вече два пъти я ползвам маската с бира на Орзен и първия път писах че е добра,обаче започва да ми връща къдриците и да подхранва косъма,з-то предния път не изглеждаше толкова добре колкото сега.Миризмата й е страхотна и на мене ми държи докато ми стане за миене пак косата.Косата изглежда много жива сравнение с преди.Увредих я с изправяне с пресата и самите ми чупки се поизправиха и изсъхнаха крайщата жестоко,но маската направо ми я върна във предишния й вид.
Така че и аз съм с големите благодарности към Адри че ме зариби Simple Smile

# 194
  • София
Нямаше ме една седмица и сте изписали тоооооолкова много  Crazy
Да докладвам:
Купих си околкоочния на Билка с мавруд - доста мазничкък ми идва и леко ми люти на очите (четох , че някой се оплака от същото), та ще замине при майка  Stop
Купих си от НДК избелващ серум н Биле - за една седмица забелязвам избелвне на луничките. Мисля да си взема и нощния крем за избелване, пък да видим  Thinking
Пудрата на Wet"n"wild  - минералната -е много добра, само че нещо с тази четк Кабуки май не се справям много добре  Crazy
И най важнот! Намерих си цялата синьо-зелена серия на евелин против пъпки и за матиране. Крема е невероятен - просто думи нямам! Мнооого съм доволна ..проблемае, че вече с толкова кремчета се чудя какво да намажа, но определено за през деня съм с Евелин  Peace
За справка - в София намерих тази серия в един козметичен магазин на спирката "Окръжна болница"
Много хубаво, че от Биле-то виждаш ефект. Аз още търся крема, който ще ми премахне петната. Този не съм го пробвала. Само да те предупредя (ти сигурно знаеш, но все пак), че сега вече е много силно слънцето и дори да използваш крем с висок фактор, не се препоръчват избелващи процедури.

Общи условия

Активация на акаунт