Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 828
  • 677
  •   1
Отговори
# 240
Maria D , Vesana , The Baroness , мерси за отговорите за пудрата на Wet and wild Simple Smile  bouquet

Аз искам да похваля четката за лице, която една мила съфорумка ми препоръча да ползвам. Ето така изглежда

Много добре ексфолира кожата и е идеална да се разпени по-добре измиващия гел. Лицето след нея става още по-глеадко и нежно. Понеже не съм особено доволна от ексфолиращия ефект на повечето ексфолианти, които съм си купувала, си взех тази четка и съм много доволна от нея за всекидневен масаж на кожата. Иначе два пъти седмично си ползвам тоалетни трици, но понеже те са по-грубички и не са подходящи за всекидневна употреба.

# 241
  • София
Amra, тази четка от къде може да се вземе?

# 242
  • Burgas
Вчера си купих маската на Орзене с бира  Peace
Шн на Бюбхен с алое и лайка(купих си го от голям бебешки магазин), веднага го пробвах, трудно се пени, но ако не си сложа маска на краищата няма да мога да се среша Crazyще дам отзиви кога ще ми се омазни косата Peace
купих си и лусиона за краища на мирише хубаво Peace
вчера изпробвах тези неща които писахте, че сте доволни момичета Peace
Благодаря Ви  bouquet

искам да ви помоля да ми споделите как почиствате лицето си сутрин след сън, какво слагате преди крема или фондьотена и как почиствате вечер преди сън, какво правите за лицето си, сигурна съм че на много от нас ще ни е интересно да научим нещо от вас споделете вашите спътки сутрин и вечер Wink

# 243
В центъра на София знаете ли къде мога да си намеря маските на Орсен? В Бонжур видях само шампоаните, в аптеките ми предлагат маски от 45 лв нагоре - явно нямат интерес въобще да зареждат повече и по-евтини марки.

# 244
Maria D , Vesana , The Baroness , мерси за отговорите за пудрата на Wet and wild Simple Smile  bouquet

Аз искам да похваля четката за лице, която една мила съфорумка ми препоръча да ползвам. Ето така изглежда

Много добре ексфолира кожата и е идеална да се разпени по-добре измиващия гел. Лицето след нея става още по-глеадко и нежно. Понеже не съм особено доволна от ексфолиращия ефект на повечето ексфолианти, които съм си купувала, си взех тази четка и съм много доволна от нея за всекидневен масаж на кожата. Иначе два пъти седмично си ползвам тоалетни трици, но понеже те са по-грубички и не са подходящи за всекидневна употреба.
и аз съм хвърлила око на такава четка.и щом има доволни ще я пробвам.  bouquet

# 245
Addri на роксан на каква цена го взимаш?

# 246
Addri на роксан на каква цена го взимаш?
И къде се намира тази аптека? Немога да ги открия тези парфюмчета по кварталните магазинчета Sad
Yasmina, мисля, че за 3лв. беше споменала Addri.

А някой пробвал ли е мъжките аромати на Роксан, кои от тях са сполучливи?

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 11:07 от maslenka

# 247
Айде сега мацките от Повдив да кажат къде има парфюмчета на Роксан  Praynig

# 248
А мен ме интересува за Русе,къде могат да се открият тези парфюмчета?  bouquet

# 249
Айде сега мацките от Повдив да кажат къде има парфюмчета на Роксан  Praynig

И аз горещо се присъединявам към това питане  Praynig
Къде ги има/от всичките им видове/,но с обясненията и аналозите,а не да ми пръскат и аз да душа...  Crazy

# 250
  • София
Аз ги взимам от една аптека на Дондуков в близост до Дарик радио. Ако на някого му е удобно тук ще дам карта. То в интерес на истината аз и сестра ми ги изкупихме почти, останали са само 4-5, но тази седмица трябва пак да заредят. Цената е 3лв за шишенце 20мл (много са симпатични шишенцата  Crazy аз точно заради тях изобщо се загледах и се реших да ги подуша /както споменах, имам непоносимост към ментета/). Пак повтарям, отзивите ми са за серията Мууд. Не знам дали и другите са толкова сполучливи. Иначе си има лист с описани кой номер на кой оригинал отговаря и е лесно да се ориентира човек, макар че аз тези, които съм ги ползвала оригинални си ги познах на момента с душене преди още да ми дадат списъка. В същата аптека има и продуктите на Орзен, но обикновено зареждат само по 1-2 бройки от всеки.

Днес сутринта все още ми миришеше китката на Адикта. От всички, които пробвах, купих и подуших (аз си взех 4, сестра ми 3) той е най-сполучливото копие (другите също са доста добри, но този напълно ме спечели да си купувам него вместо оригиналния  Crazy ), но в интерес на истината той и в оригинал не е за всеки вкус - доста е тежък и е по-скоро вечерен.

# 251
Addri ,давай картата Hug
Сигурно ще заредят тази седмица,нали?
Да взема и аз 3-4 да има Mr. Green

# 252
Момичета, търся си коректор на Амрита (изсушителят за пъпки). Някой да е попадал на това чудо из Младост или в района на Плиска?
В Ремедиумите дали го зареждат? Вчера минах през две аптеки, но и в двете не зареждаха продукти на Амрита ...  Confused

# 253
  • София
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=21b35730040ae38bd329d9a45a5962b7&tip=1 - Аптеката се намира на ул"Тракия", която е съвсем късичка пряка на Дондуков. До нея има кафе, а след нея започва паркинг и парка Заимов. Аз живея на 5 метра буквално от тази аптека и нищо не ми пречи да проверявам всеки ден дали са заредили и да ви пиша(само да не се изкуша да си взема още нещо, че пак няма да останат  Laughing )

До тук мога да дам отзиви за следните имитации:
Диор - Адикт -Мнооого сполучлив! Без забележки
Шанел - Алюр - Сполучлив, но малко по-лек и нетраен от оригинала
Цветето на Кензо - Не е лош, но прекалено лек за моя вкус (аз обичам да се душа в собствения си парфюм  Laughing ) Нямам оригинала и не мога да кажа до колко е същия
Уиш - Шопард - Много приятен и по-траен от Кензото. Пак нямам оригинал за сравнение
Дюн - Диор - Много ми хареса, но пак е малко по-лекичък от оригинала
Бърбери на Бърбери - Много хубав, не усетих разлика с оригинала, но него съм го мирисала доста отдавна. Траен е
Още един имаше на сестра ми, но не помня кой беше  Rolling Eyes
За мен траен парфюм е този, който усещам да витае като аромат около мен и след няколко часа (поне 4-5)

# 254
Аз онзи ден бях в Младост (в Princess Outlet Center). Там, както някой беше споменал по-рано, има огромен щанд на Голдън Роуз със всичките им възможни лакове, сенки, гримове и парфюми.
Имаше поне 40 тестерчета (явно на цялата серия Трендита, Мудита и Роксанчета), но за съжаление бях със запушен нос и почти нищо не можах да оценя така  Cry
Но за който му е удобен квартала, да знае, че просто там е възможно най-голямото разнообразие.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт