Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 828
  • 677
  •   1
Отговори
# 270
  тези цветни очни линии някой да ползва?

# 271
А тези парфюмчета на Roxanne има ли ги в Елитис във Варна?

# 272
Иначе аз на мъжа ми взех от тези http://www.goldenshop.bg/details.php?id=612&bid= на Лакосте Essential,
На Кашето жена му, тези които си показала нямат аромат на Лакосте  newsm78. Да не би да става въпрос за тези http://www.goldenshop.bg/details.php?id=373&bid=
Трябва ми някой сполучлив мъжки аромат, давайте идейки.

# 273
Момичета, търся си коректор на Амрита (изсушителят за пъпки). Някой да е попадал на това чудо из Младост или в района на Плиска?
В Ремедиумите дали го зареждат? Вчера минах през две аптеки, но и в двете не зареждаха продукти на Амрита ...  Confused

Аз си го взимам от една аптека в Дианабад, ако те интересува, ще дам линк.

# 274
  • Belgium
Явно само на мен тези имитации на парфюми ми евтинеят и не бих ги нарекла 1:1 с оригинала Thinking

Личи си, че са реплики. Разбира се за цената си са ок, но аз от парфюми не обичам да пестя.

Освен това имитациите винаги са на най-масовите аромати и ако човек е с вкус встрани от масовката, няма да са му от полза  Laughing

Иначе голям щанд на Голдън Роуз, много добре зареден има и Sky City, ако му е удобно на някой.

# 275
  • София
Явно само на мен тези имитации на парфюми ми евтинеят и не бих ги нарекла 1:1 с оригинала Thinking

Личи си, че са реплики. Разбира се за цената си са ок, но аз от парфюми не обичам да пестя.

Освен това имитациите винаги са на най-масовите аромати и ако човек е с вкус встрани от масовката, няма да са му от полза  Laughing

Иначе голям щанд на Голдън Роуз, много добре зареден има и Sky City, ако му е удобно на някой.

Аааа, оригиналът си е оригинал! Това никой не го отрича  Peace
Писах в предишната тема, че не понасям имитации и ги надушвам от километри, но от любопитство си взех и останах приятно изненадана. Парфюмчетата определено не са така наситени, трайни и дълбоки като оригинала (Адикта го изключвам защото той е доста по-добър сравнен с другите пробвани), но нямат никакъв спиртен мирис или онази гадна миризма на "евтино"  Mr. Green
За мен те в никакъв случай няма да заместят купуването на оригинални парфюми, но са чудесен вариант за припомняне на позабравен аромат или за тестване на някой нов, или просто за разнообразяване на колекцията защото колкото и да ми се иска не мога да имам винаги налични всичките си любими парфюми... всъщност може и да мога, но детето ще остане без нови дрешки и памперси  Laughing

# 276
  • Lost in a fairytale ...
Присъединявам се към поздравленията за труда на авторката, но като стигнах до раздел "Маски" срещнах ето това:

Цитат
Маски:
Арома - боядисвана коса

Такъв продукт просто няма!  Rolling Eyes

А ти от къде знаеш? Аз съм я ползвала и казах, че е добра.
Всъщност, може да не я произвеждат вече, но имаше преди няколко месеца ...

# 277
  • София/Бургас

Не всеки може да си позволи да даде 100-200-300 лева за парфюм.  И аз не обичам да пестя от козметика, ама като ме издържат родителите ми, защото съм студентка и не мога да работя, заради дългите ми упражнения, как да дам 300 лева за парфюм, който като вляза в лаборатория няма да се усеща повече. Тя затова темата е "евтините неща, от които сме доволни". Никой не претендира, че това за 100% истински парфюми, но както е казала една потребителка можеш да имаш 1-2 оригинални за официални случаи, и няколко имитации за по неглиже случаи. Не мога за разбера защо така скачате дамите от парфюмната тема като заговорим за тези имитации. Какво толкова им има не мога да разбера?

# 278
  • София
Е, няка не изкривяваме темата. Разбирам напълно какво има предвид Лу, но в същото време в момента съм напръскана с менте и си го душа с кеф  Mr. Green
Иначе завихрящия се спор ми напомня как преди време като карах Рено един седна да ми обяснява, че съм много смотана да си взема такава кола и че неговия мерцедес бил 100 пъти повече кола от мойто ренде  Laughing Че е прав, прав е, ама хич и през ум не му мина, че не мога да си позволя ново СЛК. Пък и да можех нямаше да е много разумна инвестиция като се имаше предвид, че имах книжка от една седмица  ooooh!

# 279
  • София
Иначе аз на мъжа ми взех от тези http://www.goldenshop.bg/details.php?id=612&bid= на Лакосте Essential,
На Кашето жена му, тези които си показала нямат аромат на Лакосте  newsm78. Да не би да става въпрос за тези http://www.goldenshop.bg/details.php?id=373&bid=
Трябва ми някой сполучлив мъжки аромат, давайте идейки.
имат имат,в сайта не са описани всичките,но на щанда си имаха.Специално ги измирисах всичките по каталог и тогава купих.В сайта много от имитациите липсват които ги има там на щанда.Списъка е доста по дълъг.

Addri  хахаха не е доказано още дали рендето не е по-сполучливо от последния слк.Не че не обичам новите коли,но те са направени като се строшат да си купиш нова.А за Рендето,части колкото искаш и то за без пари.Така че и тая тема е от спорните Simple Smile
А колкото до парфюмите и гримовете и дрехите няма жена която да не въздиша по тях.И всеки се разпростира според чергата си.Аз лично не робувам на марки,а по скоро по вкус избирам онова което да си купя.Ако е трайно и ми харесва не ми пука че е имитация.Имам и скъпи парфюми,ама имам и евтини.И с дрехите съм така и смятам че на улицата никой няма да разбере дали съм се пръскала с Тренди или оригинал и съм убедена в това,колкото и експертни носове да се разхождат по улиците Simple Smile

# 280
  • София/Бургас
Addri, почти веднага след като казах за тези парфюмни имитации се намери някой, който да ги оплюе. След това случайно се повдигна въпросът за тях и те станаха толкова популярни в темата и естествено пак се намери някой да каже какви боклуци са ( Лу нямам нищо против теб, но не всеки може да си позволи скъпа козметика и парфюмерия). Това е нещо, което се случва често в този форум.

# 281
На Кашето жена му   bouquet Този парфюм отива в списъка за покупки.
Адри, запали ме за Адикта. Толкова го хвалиш, че няма начин да го пропусна   261uu И с него май ще стане като с маската на Орзен... целия форум луднал...  smile3501

# 282
  • виртуално
Магазин само за парфюми Роксан има в София на ул.Черковна/ул.Франсис де Пресансе (това е между Оборище и Мадрид)
имат 99% наличност, предимно от 30мл и 100мл

някой търсеше спиралата Essence multi action - днес я купих от dm в МОЛ Сердика

# 283
  • Варна
Присъединявам се към поздравленията за труда на авторката, но като стигнах до раздел "Маски" срещнах ето това:

Цитат
Маски:
Арома - боядисвана коса

Такъв продукт просто няма!  Rolling Eyes

А ти от къде знаеш? Аз съм я ползвала и казах, че е добра.
Всъщност, може да не я произвеждат вече, но имаше преди няколко месеца ...

Знам, със сигурност. А ти може ли да сложиш снимка на въпросната маска да я видя?

# 284
  • София
Днес си закупих теракотена пудра Lovie от изложението в НДК. Намацотих се вече.  Crazy Супер е!  Heart Eyes и гланц Just u,който много харесвам по принцип. Много бедно беше от към козметика този път. Не видях Арома?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт