Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 820
  • 677
  •   1
Отговори
# 45
И аз днеска, повлияна от вашите положителни мнения, си взех маската на Орзен с бира. Някъде прочетох, че струвала около 6 лв....аз я взех за 7,30 Confused

# 46
Tемата става все по-добра!   bouquet

# 47
Лу, Рефан имат ли сайт за поръчка?

# 48
Дани , браво!  bouquet Благодаря за труда, които си положила да оформиш така добре темата Simple Smile

В предишната тема някой питаше за околоочния крем с Ройбос на Талодерма. Позлвала съм го и не успях да довърша опаковката, защото се оказа, че при мен имаше комедогенен ефект. Малко под очите, там където беше попаднал крема ми бяха излезнали бели точки, а обикновено нямам такива работи в тази област. Това ме наведе на мисълта, че е от крема. На мъжа ми също му бях взела една опаковка от същия крем, но той си мажеше цялото лице с него и той също забеляза този ефект със запушването на порите вследствие на крема. Едно друго момиче от форума каза, че при нея е станало същото - направил и е бели точки.
Околоочния гел с Ройбос обаче бил хубав казват. Не съм го пробвала, но смятам да го направя, както и околоочното кремче на Lady's Joy.

# 49
  • софия
Днес смятам да посетя Произведено в БГ с дъъъълъг списък  Crazy Преоткрих българската козметика покрай вас  Hug

# 50
  • София
Поздравления за темата   bouquet

Погрешно си взех балсам вместо шампоан от тази серия. Доволна съм и днес отивам за шампоана. Продукта съдържа оцветители и има видим ефект (кичурите ми стоят като матирани). Peace Цената е около 3-4 лв.

И аз днеска, повлияна от вашите положителни мнения, си взех маската на Орзен с бира. Някъде прочетох, че струвала около 6 лв....аз я взех за 7,30 Confused

От Кауфланд я взех за по-малко от 6 лв, може и някаква промоция да е имало, не знам. Преди 1 седмица.

# 51
  • у нас
купих си спиралата на есенсис - мулти акшън Peace до сега бях с жълтата на мейбълин Peace довечера отзиви Hug

..............................

пробвах я. Ползвала съм и по-добри, но за цената си е чудеснаSimple Smile

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 08:07 от Tommelise

# 52
Много отдавна използвам едни продукти които забравих да похваля
-вазелин биле за напукани ръце и крака-оправя ми напуканите пети през зимата,а на мъжа ми ръцете ,има още много видове
-кремове за ръце F - страхотни са,ето на тази фирма
http://www.stscosmetics.bg/

# 53
  • Lost in a fairytale ...
Много отдавна използвам едни продукти които забравих да похваля
-вазелин биле за напукани ръце и крака-оправя ми напуканите пети през зимата,а на мъжа ми ръцете ,има още много видове
-кремове за ръце F - страхотни са,ето на тази фирма
http://www.stscosmetics.bg/

Кремовете F наистина са хубави. И аз ги харесвам Simple Smile То всъщност има и за лице, но май не беше хубав крема, или не е бил от тази серия този, за който си мисля  Rolling Eyes

# 54
  • Сливен
       bouquet  страхотно оформление,
темичката стана още по-полезна така Simple Smile

# 55

Аз съм много доволна от тази маска за коса. Последно я купувах преди година за около 7лв. Ползвах я по повече от 6 месеца въпреки че моята коса е дълга.

Ето намерих и един сайт където я предлагат, може на някого да е полезен, има много неща. Аз лично си я купувам от аптека.

http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8- … %D1%82%D0%B0.html

# 56
  • Русе/София
  bouquet  bouquet Laughing Whistling

# 57
Къде без мен  bouquet

# 58
  • София
Маската с плацента на Миосотис ми помогна много при косопад. Много съм доволна от нея.

# 59
  • София
Аз съм много доволна от маската на Denise - бяла кутия с жълта капачка  Peace Цена около 7 лв за 500 мл. Доста е мазна и плътна, подходяща е за сухи и третирани коси. От време на време купувам и някоя друга, за да сменя, но само установявам, че не е по-добра и пак към старата се връщам.

Общи условия

Активация на акаунт