Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 820
  • 677
  •   1
Отговори
# 615
  • На изток от Ада
Искам да си купя някои хубав бял лак плътен на флармар такива ли са ,или нещо друго предложете.
Купих си бял лак,плътен,без блясък,което стои интересно и нестандартно(а ако искаш блясък,просто слагаш топ лак Wink),за 1.50 от квартална дрогерия на марката "Suede".
Връщам се да ви чета,но ви моля да ми препоръчате лосион за тяло с блестящи частици Praynig!
Коя маска на Орзен е подходяща за боядисвана коса с мазни корени и сухи краища,че ми е голям проблем? ooooh!
Благодаря ти !

# 616
  • София
Деси, най-хубавата маска на Орзен е именно тази за боядисана коса. Идеална е за твоя случай  Simple Smile

# 617
  • 1st floor
А на мен ми трябва нов бял лак за френски маникюр...Ще ми препоръчате ли номер на Голдън Роуз или на Флормар? Не ми е удобно ди ги отварям един по един, а в шишенцата вички бели ми приличат , че стават , а се оказва после , че не са толкова плътно бели...

# 618
на мен не всички маски ми влияят добре.Явно си е до коса,Моите крайща искат по мазни маски,а корените по сухи.И аз гледам да е нещо средно,ама не става.Тия по сухите някак ми матират косата,а с по мазните имам блясък.Не знам кви с атия химии където им бутат,но не всички стават за нещо според мене.
  bouquet за снимките. Все едно обясняваш за моята коса. Ще ги потърся тези шампоани и ще докладвам после.Пробвах на Милва, но нещо не ми харесаха.

# 619
Лятото ползвах този шампоан с хума

останах много доволна. Сега си го взех пак, но пък вече съм на руси кичури и се чудя дали ще повлияе на цвета и изобщо как ще се отрази на боядисвана коса? Знаете ли дали хумата сваля боята?
Иначе шампоана много ми хареса, а и като че ли по-бързо ми разтеше косата от него.

# 620
  • София
Addri добре че си ти,да ме светнеш.Измих се с Бюбхена и още не съм съвсем изсъхнала,но от далече личи блясъка който ми докарва.Оня ден след домашната маска имах такъв блясък.Косата я усещам толкова мека,че чак ме е страх да не я урочасам.Не знам доколко ще ми помогне за мазните корени,обаче след него май ще хвърля Милвата в кофата.Милвата ми докарва тоя блясък горе долу,обаче косата не ми е толкова мека след него.А в комбина с маската на Орзен,думи нямам.Майче и на мен това ще ми стане любимата комбинация.Хич не е икономичен,но ти го каза това вече.А нещото което много харесах е че не люти въобще на очите,което ме навежда на мисълта че е по натурален,з-то съм ползвала и други бебешки шампоани от които ми люти като от нормален шампоан.
Та купувайте го смело,не е от най евтините,но ефекта му е 300 пъти по добър от най професионалните марки.
svetlu6ka6 шампоаните на Каритес ги има в Ремедиумите,ако си от София.Виждала съм ги и на Плиска в козметичните магазинчета,но ако си от друг град нямам идея къде ги има.

# 621
Ще взема и аз да си купя този шампоан на Бюбхен, отдавна му се каня. Само ме притеснява факта, че някой беше писал, че бебешките шампоани не са добри за нашите коси, защото много бързо омазнявали Rolling Eyes Има ли нещо вярно?

# 622
А на мен ми трябва нов бял лак за френски маникюр...Ще ми препоръчате ли номер на Голдън Роуз или на Флормар? Не ми е удобно ди ги отварям един по един, а в шишенцата вички бели ми приличат , че стават , а се оказва после , че не са толкова плътно бели...
Kato не съм сигурна в плътността,казвам на продавачката,че искам наситен бял цвят и никога до сега не са ме подвеждали Peace!Освен това всеки път има нови и нови серии лакове,а старите вече са се изчерпали,така че винаги питам.
Ще си купя и аз маска за коса на Орзен,много положителни отзиви прочетох за нея!

# 623
  • София
Ще взема и аз да си купя този шампоан на Бюбхен, отдавна му се каня. Само ме притеснява факта, че някой беше писал, че бебешките шампоани не са добри за нашите коси, защото много бързо омазнявали Rolling Eyes Има ли нещо вярно?
по пътя на логиката,ако е натурален и няма толкова химия в него,ще омазни в началото и после косата би трябвало да свикне и да започне да не се омазнява.Адри каза че нейната коса е започнала по бавно да се омазнява от него.Но определено е по добре така отколкото с химията да мия косата и да се чудя после къде ми изчезна блясъка.Моята коса е мазна в корените и суха в краищата и повечето шампоани за мазна коса изсушават целия скалп и дължините и проблема става много по лош,скалпа започва да произвежда още повече себум,а крайщата изсъхват още повече и проблема се изостря.Затова за мазни корени и сухи крайща,както и за въобще мазни коси най добрия шампоан е този за честата употреба,той отмива само мърсотията,не отнема от мазнината на скалпа и не го пресушава.И след време би трябвало който и да е шампоан за честа употреба,както и бебешки(ако е натурален) да подейства на мазните корени.

# 624
А ба мен Бюбхена ми я направи отвратителна Mr. GreenДо коса си е! Peace

# 625
  • София
Аз искам да споделя нещо, защото също съм с мазни корени и сухи краища (мия косата 3 пъти седмично). Ползвам Бюбхен детския шампоан, супер е, редувам с доста по-скъпи  Peace Друга марка, от която съм страшно доволна е Дисни  Heart Eyes Имат страхотни детски шампоани, щадящи скалпа и ми правят косата супер : препоръчвам горещо  Hug

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 21:57 от The Baroness

# 626
100 жени с мазни корена,101 съвета за шампоани,маски,балсами ooooh!...Съвсем се обърквам!И всичките съвети и обяснения ми звучат логично.Единственото,което ме спасява от мазната коса,е честото миене.Работя сред много хора и не ми е приятно да лъщя като чиния със свинска мас!Освен това имам приятелка,която нарочно си мие косата 2 пъти в седмицата.Ами днес се видяхме,ужасна гледка е такава коса!

# 627
  • На изток от Ада
И на голдън росе и на Флорнар имат имат сет за френски - http://www.goldenshop.bg/details.php?id=289&bid=
http://www.flormar.com/bh/urungoster.asp?urunid=116&bolumid=4&markaid=4
даже на флормар е към 3 лв . иначе и аз си тарся хубаво лакче бяло и мисля на флормар да взема ,че само тези на голдън роез виждам  
Аз искам да попитам за някакв топ лак имма на Перфект ,но като си направя декорация с печати и като нанеса топ лака се размазва картинката малко   Crossing Arms .

# 628
  • София
desi_max ами моята коса дори в пубертета беше нормална,миех я два пъти в седмицата.Българските шампоани тогава бяха по натурални и не толкова агресивни,нямаха толкова химия в тях.Разликата между тях и сегашните шампоани е ясна и косата е привикнала към химията.След години ползване на Пантени,Елсеви и всички тия дето ги изрекламираха по телевизията след 9ти септември съм ги употребила и резултата ми е мазни корени и сухи крайща.От години се опитвам да я свикна да я мия пак два пъти седмично и единствения начин е с шампоан за честа употреба и такъв с по малко химия и повече билки в него.Само с такива продукти постигам тая цел,с нито един шампоан за мазна коса не съм постигала резултат,а напротив.Затова твоята приятелка дори да се опитва да я свикне косата,няма да стане,ако ползва шампоан с агресивни пенители и химии.Иначе няма лошо в това косата да се мие и често след като е мазна,стига шампоана да не е агресивен,иначе това води до още по голямо отделяне на себум и проблема се задълбочава,вместо да се оправя.Домашните маски с кисело мляко и яице са страхотни за мазни корени,както и кисело мляко и сода.Това може и като естествен шампоан да се прави,но както казах косата е свикнала на химия и трудно ще се измие само с кисело мляко и яице,затова го препоръчвам като маска.
Извинявам се за оффа,но тоя проблем вече го има всяка втора жена,останалите са със сухи коси.Почти вече нямам приятелки които да имат нормални коси,всички сме или със много сухи или с мазни коси.Проблема е ясен откъде идва,важното е да се спре с химията и да се заложи на нещо по натурално.И като доказателство мога да кажа че баба ми се е мила цял живот с жълтък косата и по хубава коса от неината не съм виждала.Смисъл такъв че просто изглеждаше винаги добре и никога не е имала проблеми като дерматити,пърхути,екземи,псориазиси,себореи и тн.

# 629
  • София
Аз си мия косата на 3 дни. След първото измиване с Бюбхен изглеждаше толкова добре и обемна и се омазни толкова бавно, че се прежалих да я измия чак на 6-тия ден  Shocked Следващите пъти не беше чак толкова забележителен резултатът, но пак се омазни по-бавно.

Общи условия

Активация на акаунт