Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 835
  • 677
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Много нещо сте изписали за 2-а дена.
Кремчето Витаскин откъде го купувате?

# 136
Аз да похваля хининова вода ,по етикет-хининова вода лосион за изтощена коса коприва,подбел,хвощ и силиконово масло,ADDA cosmetiks,с пулвелизатор за 3,20лв

Може ли снимка? И има ли го в аптеките? Или примерно Кауфланд , Била?
и аз се нареждам Grinning
Извинявайте,че чак сега отговарям-купувам си я от аптеката,разрових се в нета,но не откривам снимка.Но с това ровене видях ,че тази марка предлага и много други неща,включително и други видове хининови води-зелен чай с още някакви билки,които не запомних.
Освен това да похваля лакочистител Ebelin  от DM .Стуваше 1лв и нещо,около 1,50лв горе-долу,ами страхотен е ,този път си взех розов,има различни цветове с различно предназначение ,сега гледам,че на този пише,че е без ацетон с аромат на череши.

# 137
Tова DM просто ще ме разори тотално.
Всяка обедна почивка правя по един тегел до там.
Току ще се върнах с део кристала на Балеа.
Лак на miss sporty за 3 лева.
Незнам колко е траен, но имаше страхотни цветове и не можах да устоя.
На шишенцето пише up to 7 days,  дано  Thinking
Грабнах и някакви мокри кърпи за 2 лева 72 бройки да бърша дребосъците, миришат не-лошо и са плътни.

Утре ще докладвам резултатите от кристала.

Някой срещал ли е шампоан за къдрава коса на добра цена?
От всички, които са цитирани в темата няма нито един специално за къдрава коса.
Купих си аз на арома с яйце (пак от DM), доволна съм, ама не ми оформя къдриците, както скъпия професионален лореал да речем  Confused

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:35 от Никси

# 138
  • На ръба..
Споделям днешните покупки
- пудра на Констанс Карол
- черния молив за очи на импала със силиконовия накрайник
- крем за крака на Здраве с ментол
Харесах си още куп неща в ДМ, но не успях да видя двуфазния за почистване на Балеа...

# 139
  • В друго измерение
Благодаря на Iliana_d за бързия отговор   bouquet

Аз току що си идвам от Произведено в България. Разочарована съм. Бях се засилила да си накупя българска козметика, но се отказах - не заради факта, че ще дам 30-40 стотинки отгоре, а защото както винаги българските търговци са наопаки и това си е. Вместо да дават нещата на производствени цени или поне с търговската отстъпка - те ги дават с надценка  #Crazy Как ще ме върнат следващата година на техния щанд?
И по-специално си признавам, че се ядосах на Биофреш  #Cussing out Засилих се с явната умисъл да си напълня торбите с техни неща, защото ги харесвам и защото смятах, че като са на изложението, цените ще са по-изгодни. Дрън-дрън, та пляс. Шокирана съм от факта, че всичките им продукти бяха по-скъпи, отколкото в магазините, където съм ги намирала  #Crazy Сори, подминах ги демонстративно, но преди това попитах що за стратегия е това - очевидно момичето не беше обучено да бъде добър търговец, защото просто вдигна рамене и дума не обели  ooooh!
За сметка на това пък се сдобих с летни сладурски потничета, а на щанда мадамата беше много готина, усмихната и приятелски настроена и се заформи чудесен шопинг  newsm68
А, забелязах, че коментирате Lovie, аз си взех от мъничките лакове, сега ще ги пробвам  4470

Та така..извините ме, че си излях впечатленията така бясно  smile3525

# 140
Ето ме  Flutter Да добавя Лосион за тяло на Билка с Мавруд . Доволна съм защото ми прави кожата много мека и мирише приятно на грозде.

# 141
  • София
Мацки, има ли Хигитест на изложението? Rolling Eyes

# 142
Някой срещал ли е шампоан за къдрава коса на добра цена?
Аз ползвам на Balea Professional
Шампоана и балсама бяха по 3,69 всеки, доколкото си спомням. Аз съм доволна, косата ми се оформя добре. Само, че косата ми става по-скоро хубаво начупена, защото попринцип е чуплива, а не къдрава.
А аз искам да попитам щанда на Боди Д горе-долу къде се намира на изложението, защото аз не ги видях като ходих. Някъде на 1 етаж ли са?

# 143
  • В друго измерение

Има ги, на втория етаж, мисля, бяха, срещу ескалаторите   bouquet

# 144
запис   bouquet

# 145
Днес купих от Кауфланд следните неща-маска за коса с бира Орзен-5.99,шампоан Орзен-3.39,паста Поморин-0.73,душ-гел Арома с памук-2бр. за 2.79

# 146
  • София

Има ги, на втория етаж, мисля, бяха, срещу ескалаторите   bouquet
Супер! Мерси! Hug

# 147
  • В къЩи.
Ето ме  Flutter Да добавя Лосион за тяло на Билка с Мавруд . Доволна съм защото ми прави кожата много мека и мирише приятно на грозде.

Каква цена е лосиона и какъв грамаж е?

# 148
  • София
Ей сега бях до аптеката и видях, че имат почти всички неща на Роксан. Взех си две от тези http://goldenshop.bg/details.php?id=397&bid=181 . Най-вече защото ми харесаха шишенцата  Laughing Едното е Алюр, а другото цветето на Кензо. Алюр ми е един от любимите парфюми и винаги го имам в оригинал. Има известна разлика в аромата, но за 3лв (в тоя сайт са много завишени цените  Rolling Eyes ) не е никак лошо ментенцето. Кензото не съм го имала и сигурно затова ми харесва много тъй като не мога да го сравня с оригинала. Сега ще видя колко са трайни и утре може да си взема още 1-2. Както каза някой - кому е нужно за разходка на площадката с детето да се пръскам с парфюм 100+лв  Grinning

# 149
  • Варна
Ей сега бях до аптеката и видях, че имат почти всички неща на Роксан. Взех си две от тези http://goldenshop.bg/details.php?id=397&bid=181 . Най-вече защото ми харесаха шишенцата  Laughing Едното е Алюр, а другото цветето на Кензо. Алюр ми е един от любимите парфюми и винаги го имам в оригинал. Има известна разлика в аромата, но за 3лв (в тоя сайт са много завишени цените  Rolling Eyes ) не е никак лошо ментенцето. Кензото не съм го имала и сигурно затова ми харесва много тъй като не мога да го сравня с оригинала. Сега ще видя колко са трайни и утре може да си взема още 1-2. Както каза някой - кому е нужно за разходка на площадката с детето да се пръскам с парфюм 100+лв  Grinning
Така е Addri!
Направо ме е яд за отиване до магазина или нещо такова да си хабя готините и скъпи парфюми.
Имитациите на Голдън Роуз така и не съм ги мирисала,дано ми допаднат,че хич не ми се купуват скъпи парфюми в тази криза.

Общи условия

Активация на акаунт