Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 823
  • 677
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Lirena, за 50 мл е 7.50 лв.

Някой ако е пробвал добра имитация на Hugo Boss, да каже pls.
Peace Аз имам оригинален и Рефански Бос Уомън - няма никаква разлика! Уникални са им имитациите - признала съм ги.

За този ли говориш?
Не. За този https://www.designfishserver.co.uk/vantagechemist/catalog/popup_ … e25d7b7ba6a155ab6

# 451
  • Lost in a fairytale ...
Рефанските имитации и аз ги харесвам, но нямам база за сравнение и не зная до колко са сполучливи като имитации. Само ще кажа, че вече двама разпознаха парфюма с който съм - веднъж Paco Rabanne - Black XS и DKNY- зелената ябълка (не зная как се казва точно ) Simple Smile

# 452
GodaiVa, и аз след толкова душене и купуване се убедих, че от Роксанските ментета най-сполучливи и най-трайни са тези на сладникавите и ориенталските парфюми... турска му работа  Laughing

ПП:Сутринта сестра ми беше на гости и се пръснах с нейния Дюн на Тренди. Още мирише и то без да си душа китката, просто усещам аромата да витае около мен. В първите половин - 1  минута има малко спиртен примес, но той изчезва почти веднага и остава много приятен и траен аромат

Аdri,твоя  Adikt  на Мууд ли беше?

# 453
имам предложение - имитационните парфюми да получат собствена тема и тази да остане само за бяла и декоративна козметика  Peace

# 454
имам предложение - имитационните парфюми да получат собствена тема и тази да остане само за бяла и декоративна козметика  Peace

Не е лошо като идея-подкрепям!

# 455
  • София

Много добра идея! Така само се разводнява тази тема

# 456
  • София
Наистина ще е най-добре отделна тема за парфюмите Peace
Освен това не е лошо в новата тема да има и сайтовете на марките, които обсъждаме.
Някой си беше направил труда да събере доста в предната тема.

А-аааа, знаете ли какви сте лоши всички, ще ви се разсърдя Cry Аз от къде да си купя Рефански имитации и Роксанчета, като съм от гадната провинция Twisted Evil Поне ми дайте сайт, да си поръчам, че вече се разревах newsm45.Искам и  smile3518аз

http://www.refan.bg/index.php?page=shop.product_details&flyp … mart&Itemid=1

http://goldenshop.bg/catalogue.php?&bid=181&spec5=181&start=9

Аз също най-накрая се сдобих с червило на Класик номер 111.
Като изключим, че не ми допада особено миризмата ,червилото е много прилично, цвета е страхотен ,текстурата му е много приятна.

# 457
Борислава Hug Hug Hug  bouquet  bouquet

# 458
Момичета,казвайте бързо с какво да унищожа две пъпки на челото,че утре съм на интервю за работа,което изисква перфектна кожа,а сега тези пъпки откъде изникнаха  #2gunfire

Те са унищожени вече,но са зачервени.Ще ги скрия с коректор и ФДт,но все пак ми се иска някакси по-бързо да се разградят  Laughing  Praynig

# 459

Айде кой ще пусне темата?  Flutter

# 460
Здравейте по рано писах в някоя от другите теми но не мога да намеря точно коя 1 2 3 или 4 .. затова ще ви попитам още веднъж за bio-oil казвате че в Англия го имало и искам някой дали знае дали на летищата ще ги има защото имам път скоро на там .Или ако не по летищата някъде в лондон дали се продава и колко му е цената Ако знаете ще съм ви благодарна да споделите!МЕРСИ ЧАО И ЦЕЛУВКИ ЗА СЕГА ! СТРААХОТНИ СТЕ !!!!

Преди около месец мой приятел се върна от Лондон и ми донесе Био Ойл. Каза, че от аптека го е купил, за 15 британски лири, 125 мл.

# 461

Айде кой ще пусне темата?  Flutter
Ще пусна тема,ама предложете заглавие!

# 462
  • София
Такааааааа ... да се похваля, че съвсем случайно попаднах в едно напълно забутано магазинче и си купих сенки и молив за устни  Флормар. Толкова са хубави, че нямам какво да кажа повече. сенките  (единичка) са бледо розови № 06, а моливчето е точно такова, каквото обожавам и не намирах досега като цвят - № 229. Някак си универсален цвят, много го харесвам, а съм имала такъв само на Арт Деко. Този е същия, много му се радвам, мек, нанася се много приятно, очарована съм!

Харесах си и още 4 цвята червила, абе изобщо лудница. Специално откъм червила и гланцове така съм се заринала, че не виждам смисъл да купувам, но няма да мога да устоя, знам си. Поне два цвята ще си взема. Кеф  Heart Eyes

# 463
  • софия
Момичета,казвайте бързо с какво да унищожа две пъпки на челото,че утре съм на интервю за работа,което изисква перфектна кожа,а сега тези пъпки откъде изникнаха  #2gunfire

Те са унищожени вече,но са зачервени.Ще ги скрия с коректор и ФДт,но все пак ми се иска някакси по-бързо да се разградят  Laughing  Praynig
Тоника на "Амрита" за мазна кожа, препоръчахте ми го във форума. На щерка ми пъпките изсъхнха за нула време.

# 464

Тоника на "Амрита" за мазна кожа, препоръчахте ми го във форума. На щерка ми пъпките изсъхнха за нула време.

bouquet А каква му е цената и къде се намира?

Общи условия

Активация на акаунт