Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 823
  • 677
  •   1
Отговори
# 495
Адри  Hug  bouquet А каква хининова вода позваш? Те са толкова видове, на различни производители, че не зная коя да избера newsm78

# 496
  • София
Моята е на Милва. Не за друго, просто я продават в кварталния супермаркет и ми е най-лесно да взимам нея Simple Smile Предполагам, че има и по-добри

# 497
Моята е на Милва. Не за друго, просто я продават в кварталния супермаркет и ми е най-лесно да взимам нея Simple Smile Предполагам, че има и по-добри

Hug  bouquet

# 498

Мерси!    bouquet А я кажете продукт за матиране на руси кичури, но да не е на Престиж, че те май не ми харесват.

# 499
Искам да питам единствените мокри трици, които се продават по магазините на фирма Христина ли са? Няма ли и някакви други мокри трици, защото тези на Христина ужасно трудно се намират! Никъде ги няма. От около месец сигурно вече се обаждам на тази фирма Христина по телефона лично да ги питам кога ще имат седефени трици и те всеки път ми казват, че скоро ще имало, да съм се обадела другата седмица и т.н. Tired ooooh! Веднъж ми казаха, че ще имат, мъжа ми отива да купи и се оказва, че ги били купили моля ти се, а имайки предвид, че предварително същата сутрин се бях договорила с тяхна служителка да ми запазят 2 броя трици!! Е това е супер некоректно от тяхна страна #Cussing out #2gunfire Да разкарват така хората за тоя дето духа! Онзи ден пак се обаждам казаха ми, че ще имало на другия ден, питам сигурно ли е да не се разкарвам пак напразно, казва ми "Да да, сигурно е, елате". Дрън дрън, та пляс!!! Обаждам се сутринта, оказва се, че няма разбира се, не им били докарали. Еми тази фирма Христина толкова ли не могат да си координират действията с доставчиците им и да знаят в крайна сметка кога най-сетне ще имат тия проклети трици, а не само да заблуждават и лъжат хората?! Не не, много съм възмутена просто Crossing Arms
Та това ли са единствените мокри трици, които се продават по магазините или има и други??

# 500
Искам да питам единствените мокри трици, които се продават по магазините на фирма Христина ли са? Няма ли и някакви други мокри трици, защото тези на Христина ужасно трудно се намират! Никъде ги няма. От около месец сигурно вече се обаждам на тази фирма Христина по телефона лично да ги питам кога ще имат седефени трици и те всеки път ми казват, че скоро ще имало, да съм се обадела другата седмица и т.н. Tired ooooh! Веднъж ми казаха, че ще имат, мъжа ми отива да купи и се оказва, че ги били купили моля ти се, а имайки предвид, че предварително същата сутрин се бях договорила с тяхна служителка да ми запазят 2 броя трици!! Е това е супер некоректно от тяхна страна #Cussing out #2gunfire Да разкарват така хората за тоя дето духа! Онзи ден пак се обаждам казаха ми, че ще имало на другия ден, питам сигурно ли е да не се разкарвам пак напразно, казва ми "Да да, сигурно е, елате". Дрън дрън, та пляс!!! Обаждам се сутринта, оказва се, че няма разбира се, не им били докарали. Еми тази фирма Христина толкова ли не могат да си координират действията с доставчиците им и да знаят в крайна сметка кога най-сетне ще имат тия проклети трици, а не само да заблуждават и лъжат хората?! Не не, много съм възмутена просто Crossing Arms
Та това ли са единствените мокри трици, които се продават по магазините или има и други??

Нещо ми се върти,че на Талодерма има мокри трици.Момент,ще надникна в сайта им  Stop

П.С. Не,то било хума в буркан  ooooh!

А за пастата върху пъпките,няма да ви казвам какво правех като тийн  Laughing Понеже в 11 клас нещо се бях опъпчила жестоко от някакъв крем,спях с цялото лице намазано с паста за зъби.Няма да ви казвам как реагираха нашите като ме видяха за пръв път сутринта като привидение  #Shocked newsm43
Не,че имаше ефект,но упорито си се мажех с по половин туба паста всяка вечер  doh
Много благодаря на всички за отговорите.Тя пъпката почти изчезна,с какво ли не я наплесках.А тази сутрин заради жестоката си кашлица,която влача станах в 5:00 и си направих куп процедури като преоткрих краставицата  Laughing Настъргах си и със сока се намазах хубаво около очите,защото нали се сещате на какво прилича болен бухащ недоспал човек сутрин в 5:00,а за капак съм на интервюто днес,където ще ме гледат под лупа  ooooh! Та после направо взех кочана краставица  и си намазах с него цялото лице и то взе,че светна.Едно такова свежо,тонизирано и видимо избелено,чак не мога да повярвам  Flutter Crazy
И сега сигурно ще започна да си правя някоя друга домашна маска с краставица,кисело мляко и лимон.Предполагам,че ефектът ще е още по силен  Thinking

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 09:03 от elfi4ka

# 501
  • София
^Милена^ ,За косопад на мен ми помогна много маската на Миосотис с плацента- червената.

# 502

Мерси!    bouquet А я кажете продукт за матиране на руси кичури, но да не е на Престиж, че те май не ми харесват.
На Лакме има много хубав шампоан /лилав/, но е горе-долу на цената на Лореал.  bouquet
1л. - 26лв.

# 503
  • София
Аз си везх Поморин класик от Кауфланд. Peace Имаше дори всички видове на тази паста.
Също от там се снабдих и с шампоан за къдрава коса на Орзен. Май трябваше и балсама да си взема, че другия ми свърши.

# 504
  • виртуално
Точно 3 месеца след раждането почна и все повече се засилва Sick Не мога да смогна да си изчистя косата от пода

нормално е, не се притеснявай
и аз като родих имах чувството, че ще остана без коса
купи си някакви витамини - например Мерц

# 505
  • Бургас
Аз се справих с косопада след раждането с таблетки и шампоан Приорин, горещо ги препоръчвам, направих тримесечен курс, но още след първия месец проблема беше решен. Дори фризьорката ми остана изненадана, че косата ми е станала много жизнена. Лошото е, че доколкото знам, не се предлагат в България, на мен майка ми ми ги донесе от Кипър, а и целия курс  струва около 80евро. Ако имаш възможност да си ги набавиш, няма да съжаляваш.

# 506
Доволна съм от кремовете от серия Олива на Биофреш. Всъщност ползвала съм само нощния, но съм сигурна, че и дневния си го бива. Без парабени са и са за суха кожа, но моята  е нормална и пак ми върши работа.

# 507
Момичета, аз много се извинявам, че пиша, когато съм на зор или имам нужда от нещо, но просто не купувам толкова често неща, за да се похваля и аз с нещо.

Та новата ми нужда е свързана с т.нар "пудра за зъби"- от къде мога да си купя такова нещо и каква му е цената?

# 508
  • София
Пудра за избелване на зъби ли? Има във всички аптеки, цена - около 1,50 - 2,00 лв. Ефект при мен - рани по венците. И поради тях не мога да я ползвам ежедневно, защото заздравяването им трае по-дълго.

# 509
Пудра за избелване на зъби ли? Има във всички аптеки, цена - около 1,50 - 2,00 лв. Ефект при мен - рани по венците. И поради тях не мога да я ползвам ежедневно, защото заздравяването им трае по-дълго.

А тия пудри въобще избелват ли наистина? И от коя марка сте най-доволни?

А, аз да дам отзиви за зеления балсам на Импресия. Определено аромата е много силен и се носи чак до другото миене на косата. Лесно се разресва но не заглажда косама и ако някой по скъп балсам за коса изглажда цъфналите ми връхчета, този не. Даже на следващия ден ми се наложи да си намокря само краищата на косата и да си сложа малко от балсама без отмиване на Евтерпа за диамантен блясък. И резултата е супер, поне изглежда като метла в крайщата.  Ако имате здрава коса без никакви проблеми, ще останете доволни от Импресията (вечният балсам)  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт