Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 822
  • 677
  •   1
Отговори
# 555
Искам да похваля ето този коректор:
http://www.intelfarm.com/?cid=100&op=view&id=1039
за цената си върши чудеса!  Crazy Страхотен е!

# 556
  • Поморие
Аз да похваля дезодорант с кашмир на Балеа-много съм доволна и то само за 3.20.
А някой да е ползвал антицелулитната серия и флуид за изправяне на коса също на тази марка?

# 557
Определено за 95 -те си стотинки Поморин е доста добро попадение. Не бих я сравнила чак с Лакалут, но за цената си е супер.
Едвам я открих сбутана на най-долните рафтове във Фантастико, никога не бих я забелязала иначе. И ще разнообразяваме от време на време с нея.

Евтините пудри за избелване на зъби, а и не само евтините, а въобще, са ми забранени от моя зъболекар, който ми е близък роднина. Аз имам лош опит с тях като по същия начин, както са писали някои момичета, ми разрани венците, едвам си миех зъбите после. Вредни и агресивни  Naughty Избелване само при зъболекар е моя съвет(извинявам се за отклонението  Blush)

Аз от няколко вечери си слагам на лицето масло от жожоба и ефекта при мен от това масло е просто невероятен. Няма крем досега, който така да ми е действал! Не ми стои мазно въобще, а моята кожа е смесена. Много, много доволна от жожобата.

# 558

Аз от няколко вечери си слагам на лицето масло от жожоба и ефекта при мен от това масло е просто невероятен. Няма крем досега, който така да ми е действал! Не ми стои мазно въобще, а моята кожа е смесена. Много, много доволна от жожобата.

А аз така от маслото от грозде смесено с розова вода. Много , много съм доволна.

# 559
Аз да похваля дезодорант с кашмир на Балеа-много съм доволна и то само за 3.20.
А някой да е ползвал антицелулитната серия и флуид за изправяне на коса също на тази марка?
Аз,аз Mr. Green.Не мога  да повярвам,че  за  смешните им цени на Балеа съм си накупила толкова качествени продукти.

# 560
Тези Балея имат ли сайт? Не мога да намеря.

# 561
  • София
Я кажете от какво на Балеа и Алверде сте доволни, че скоро планирам пазаруване в ДМ. Досега нищо тяхно не съм купувала.

Аз пак да кажа за Поморина - мъжа ми каза, че повече не искал да вижда друга паста! Възхитен бил  Laughing

Самсара, мила, сега ме подпали да си купя и масло от жожоба. Пълна съм с масла  ooooh! но ще си взема.

Сега си купих една розова водичка на Биофреш, харесва ми че е напълно натурална дестилирана розова вода. Да видим дали ще се различава по нещо с тази на БР Карлово, която ползвах досега.
Взех и едно кремче от серията Олива, не ми трябва, но реших да го пробвам. 2 лв е, какво му плащаш ... Ако не ми допадне ще го изразходя за ръце.

# 562
  • София
Тези Балея имат ли сайт? Не мога да намеря.
Заповядай http://www.balea.de  Wink

# 563
Хммм, и аз имам този дезодорант, но някак не ми се нрави. Веднага щом го напръскам го усещам много неприятно в гърлото си  Sick. С никой друг не ми се е случвало нещо такова. Също така ми се струва, че като мине известно време, не мирише по същия начин...

# 564
  • Бургас
Такива влажни трици (не знам обаче каква беше марката) съм виждала в едно магазинче за козметика в Студентски град в района на спирката срещу Зимния дворец.
Вчера си купих бадемово масло на "Икаров" и, както тук се спомена, капнах върху памучен тампон, добавих розова вода и отстраних грима без проблем. Дори кохл-а се изчиства с едно движение, без да ми пари на очите. Възхитена съм.
Да похваля ролките с кола-маска и лентите на парче - евтино и удобно, вече само така си обезкосмявам ръцете и краката, а за косъмчетата над горната устна и веждите отгоре използвам най-евтиния вариант - обикновен конец.

# 565
Я кажете от какво на Балеа и Алверде сте доволни, че скоро планирам пазаруване в ДМ. Досега нищо тяхно не съм купувала.

Всичко съм пробвала на Балеа. Mr. Green Фаворити са ми крема за руса коса без отмиване( и най-скъпия ми продукт за коса не ми я е правил такава лъскава и хубава) и маските за лице.

# 566
  • София

Всичко съм пробвала на Балеа. Mr. Green Фаворити са ми крема за руса коса без отмиване( и най-скъпия ми продукт за коса не ми я е правил такава лъскава и хубава) и маските за лице.

Ммм, благодаря ти  Heart Eyes От продуктните за коса няма да мога да се възползвам, не съм руса, но маските ще пробвам  Hug
Очаквам още отзиви и си водя списък  Blush

# 567
Вивиан, аз съм доволна от продуктите им за кафява коса

# 568
Вивиан, аз съм доволна от течните сапуни, душ-гелове и душ-кремове, сега си взех да пробвам и душ-олио. Тоалетните млека и почистващите гелове също не са лоши. Ползвам и лакочистителите, тампоните за почистване на лице, кремове за крака, дезодоранти за обувки. От време на време пробвам и по нещо на Алверде, но засега не мога да препоръчам.
Сетих се да добавя и слънцезащитните продукти  Peace

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 20:54 от minana

# 569
  • София
Аз ползвам серията за руса коса на Балеа. От шампоана не съм очарована, но балсамът и серумът без отмиване са страхотни просто. Сестра ми има тези за тъмна коса и също е доволна. На Балеа си взех и крем за тяло с кокосово масло. Мирише уникално, прави кожата чудно мека и гладка и половин килограм беше 4лв
Смятам твърдо да пробвам и други продукти на марката

Общи условия

Активация на акаунт