Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 821
  • 677
  •   1
Отговори
# 585
аз с моя косопад се справих с две ампули на Виши и една домашна маска с рициново масло.Падаха ми цели кичури и майка ми ме светна че в аптеката има такива ампули да си взема поне да пробвам.Те не са евтини цялата кутия,но една ампула е към 3-4лв,аз се оправих с две,ако бяха три можеше да подмина домашната маска или да си я направя за разкрасяване на косата,не заради косопада.Но косата спря да пада от тия ампули определено.В другата тема не ги хвалят много,но при мен ефект имаше страхотен.

Адри я да те питам,като си взе шампоана и балсама на Балеа за къдравата коса,по ли ти харесва от Бюбхена?

Ампулите са СТРА-ХО-ТНИ - косопадът ми спря още след втората.  Simple Smile А задръствах банята направо, беше страшно положението... Само внимавайте за цената, защото съм ги виждала от 4 до 6.50 лв / бройката.  Peace

# 586
  • София
bubanka, minina, Addri, благодаря ви за отзивите за Балеа. Сформирах си списък  Crazy
Един последен въпрос - всяка седмица ли е промоцията от (-15%) за пон., вторник и сряда?

# 587
  • Бургас
Amra, благодаря ти за отговора, тази сутрин ползвах за първи път пшеничните трици и да ти кажа ми се сториха доста груби като консистенция, може би защото ги сравнявам с ексфолиантите за лице, които са с доста по-фини частички. Това в никакъв случай не е недостатък, тъй като лицето ми не се раздразни, напротив, стана много гладко и мекичко. Просто си представям седефените, сравнени с тях. Между другото, вчера търсих по кварталните парфюмерии такива трици по молба на една съфорумка и продавачката не можа да ми обясни разликата, но определено се продавали повече седефените.

Вивиан, явно зависи в кой град си, в Бургас такава промоция нямаше, докато течеше тази в софийския DM.

# 588
купих си за изправяне с кръгла четка и сешоар на лонда това
но косата ми седи все едно нищо не съм слагала , начупена е отдолу
някой ползва ли този продукт ? че се чудя четката ли ми е малка или това не действа newsm78
от кои други сте доволни за изправяне и  за обем в корените ?
Ползвала съм го преди години,но и аз бях много разочарована.Косата  ми беше една твърда там където бях слагала.От Loreal Hot Liss  съм по-доволна.

Не пиша в темата,но Ви следя и много благодаря за идеите.Пробвах-Билка интимния-доста добре е за парите си,но на Dove и Nivea ми допада повече.Шампоана на Милва с хинин-2 пъти се мих с него,на мен определено не ми действа добре даже напротив.С мазна коса съм и през ден я мия.На 2рия ден касата ми беше ужасна и я измих пак,същото ми се получиха рани,но моя скалп е чувствителен и така се случва с някои шампоани.Доволна съм от Орзен-шампоана за нормална коса,майка ми също,бих пробвала и маската.Много съм доволна от Евелин зелената серия,която е за проблемна кожа.Крема ползвам 3-4 опаковка и измиващия гел-не изсушава кожата ми,определена пак ще си взема.

# 589
Момичета, къде в София има магазин на ДМ? Аз след дълго търсене намерих Орсен в Божурите, е, с около левче са по-скъпички, но си ги взех. Като пробвам, ще дам отзиви и аз.

# 590
Момичета, къде в София има магазин на ДМ? .

на предишната страница пише  Twisted Evil

# 591
  • София
Колко струва себума за руса коса на Balea ?

# 592
  • Пловдив
Това е журнала на магазини ДМ /наи-отдолу има адресите на магазините/ с промоциите 15-28 април. http://www.dm-drogeriemarkt.bg/fileadmin/user_upload/pdf/journal … t_April2010_1.pdf

# 593
  • София
Колко струва себума за руса коса на Balea ?

Мисля, че беше около 5лв

# 594
  • София
Колебая се между Avon-ския, който ще е на 6.90 лв, който уж е професионален и този на Balea.
Както и за молив за очи - на Avon (пак уй професионален) с гумичка за опушен грим или Impala, който е с доказано качество.
Преди да си купя нещо все мисля, мисля и после пак за някои неща съжалявам Simple Smile

# 595
  • София
Пак е добре, че мислиш поне преди да купиш  Mr. Green Аз съвсем по блондински действам съвсем импулсивно и направо купувам и трупам. В резултат имам вече 8 шампоана, 5 маски за коса, 4 серума без отмиване, два спрея... и всичко това е след като направих разчистване и наподарих половината неща на сестра ми  ooooh! Естествено от всичко това ползвам само 2-3 неща, а другите заемат място по шкафовете в очакване да им изтече срока на годност  Rolling Eyes

# 596
  • 1st floor
Някой,може ли да ми каже,къде да намеря,пяната на водна основа на Лонда.
Има я във Фантастико, даже мисля , че днес я видях на промоция и цената й беше под 4 лв. Но не съм съвсем сигурна , защото и тези на Тафт бяха намалени , а щанда беше с измесетни стикери за цени ...пък не ми дават да се застоявам много-много пред тези продукти , за да изчета всичко... Mr. Green
Колебая се между Avon-ския, който ще е на 6.90 лв, който уж е професионален и този на Balea.
Както и за молив за очи - на Avon (пак уй професионален) с гумичка за опушен грим или Impala, който е с доказано качество.
на мен много ми хареса Ейвънския с гумичката, другите не съм ползвала за да мога да сравня...

# 597
Момичета,да се отчета.
Купих си пяната на водна основа на Лонда,от Пикадили,последната беше.
Вчера си взех и серума за къдрава коса от ДМ на Балеа.
И сега ще видим,ще застане ли мирна косата ми.

# 598
Какъв е тоя молив с гумичка? Гумичката каква роля играе?

# 599
Amra, благодаря ти за отговора, тази сутрин ползвах за първи път пшеничните трици и да ти кажа ми се сториха доста груби като консистенция, може би защото ги сравнявам с ексфолиантите за лице, които са с доста по-фини частички. Това в никакъв случай не е недостатък, тъй като лицето ми не се раздразни, напротив, стана много гладко и мекичко. Просто си представям седефените, сравнени с тях. Между другото, вчера търсих по кварталните парфюмерии такива трици по молба на една съфорумка и продавачката не можа да ми обясни разликата, но определено се продавали повече седефените.

Вивиан, явно зависи в кой град си, в Бургас такава промоция нямаше, докато течеше тази в софийския DM.
Моля Hug Аз не съм ползвала нито едните нито другите, но от фирмата това ми обясниха. По принцип ползвам кестенови и черешови като черешовите са мааалко по-грубички от кестеновите. Общо взето взимам каквито има в аптеката само да не са на Джанкар, защото те са ужасни - супер меки, някакси се топят върху лицето, вместо да правят пилинг. Въобще от Джанкар нищо не ми харесва каквото съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт