ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 980
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
 s.newa  Hug Hug Hug
 Рали браво на Йо,супер е че така и се радва на люлката.Аз колко исках,точно такава си бях харесала,ама няма място за нея в нас да му се невиди  #Cussing out То и така едва се разминаваме
SUNNYTA,Тани ай честитооо  Laughing
Шоко то аз сега я къпя в едно най-обикновенно корито от Метро баш гигантско-колко вода отива не е истина,за по натам ще й е добре мисля да ши шляпа вътре(само да не наводни хола Mr. Green) ама сега като е толкоз мъничка няма много смисъл
 Аз пък като сънувам,че сме на преглед и Ели наддала само 300гр и ми се карат,карат не 5 стинки ме направиха  Crazy да видим в пондрелник как са нещата вдействителност

п.п.Много голямо гуш за всички,който се борите с кърменето.Много ви се възхищавам за усилията и упоритостта   bouquet

# 196
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,пожелайте ни лек път - утре живот и здраве, след многобройни перопетии свързани с паспорта на Дани,/хванахме "сривът в системата" и една седмица отложихме пътуването Crazy/, та утре на Дани ще му бъде първото пътуване в чужбина - заминаваме за Загреб за един месец, да правим компания на таткото ни, и да не стоя сама с тримата в София Crazy Crazy Надявам се бебчо да е спокоен , и да проспи поне 10 от 15 часа път/ с колата сме/, батковците да не лудеят много в колата, и  кучето да е спокойно/те са тренирани в дългите пътувания,ама аз пак да си го пожелая Mr. Green/.

# 197
Магнолия, лек път! И приятно изкарване в Загреб! Hug

# 198
Магнолия лекъ път и хубаво да си изкарате Hug
С.нева  Hug Гушкам те силно!Най-важно е Деа да е жива и здрава!Със Сияна се дохранваме и да ти кажа приех го вече,не е нито първото нито последното бебе и да си призная когато сме навън и замествам цяло хранене,защото с нейното сукане един час просто няма как да стане.Трябва да си седим само пред блока,защото то докато тръгнем и стигнем центъра айде пак трябва да се яде.Но съм решила,че ще и давам до последна капка кърма,дори и ако ще само за сутрин и вечер да има,но сега додавам само в следобедните и вечерните часове.Успех мила!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:55 от puhich

# 199
Ей който пръв разбере името на цигарите да пише   #Silly А аз май нямам идея да ги спирам, нооо ако са ок с къменето бих ги пробвала. Пък като се отбием пак мисля да си пафкам  smile3546 Аз по принцип пуша по 5-6 на ден, но ми е криво кафе пък без цигарка  Crazy

Магнолия  travel fingerscrossed Пффф аз с едно не се оправям...евала мила...и куче даже  omm

П.П. аз пак имах гости, бременни приятелки идват да тренират смяна на гащи и успокояване на опърничавата Mr. Green Вече 70% от приятелките ми са бременни, а докато аз бях нямаше нито една  #Silly

# 200
  • Плевен
Магнолия, лек път!
Бръмби, зависи от количеството, до определени килограми е 24 лири, от там нагоре е по 2 лири на кило. Направих поръчка на 1-ви април - 47 лири ми взеха, но толкова съм доволна от техните неща, че не ми дреме да ти кажа честно. Ако има с кой да се комбинираш, не излиза скъпо, а ги доставят до 10 работни дена...

# 201
  • София
Даниела, вярно са много готини нещата на LR. Сега се глезя с техните кремчета и парфюмчета от новия каталог.  pletkaАз нали мажа дребното със зехтин, а шампоанче бях взела на Бюбхен (но взе да свършва), но ще взема да поръчам нещо на следващото майчинство.  Thinking

s.newa, не се тормози Hug, малката има нужда най-вече от спокойна майка. Не трябва да се чувстваш гузна, виж Ника колко е ларж по тоя въпрос.  Peace Вярно, хубаво нещо е кърмата, особено когато я има в изобилие, но това, че се налага дохранване или дори минаване изцяло на АМ, не ви прави лоши майки.  Flutter

Стефи, ти пък какво си се притеснила преди преглед (на кой го казвам, аз също се спичам… Crazy). Гледай Ели, видимо расте, добре се чувства, като нищо ще ти се карат май че е наддала повече.  Mr. Green

Магнолия, успех с подвижния цирк и приятно изкарване!  sohappy

# 202
  • София
Магнолия, лек пък и приятно изкарване! Звучи ми като сюжет за филм на Кустуреця  Mr. Green Mr. Green С юнаците и кучето в колата може да е голяма веселба Mr. Green  После да разказваш  Simple Smile Peace
Със сигурност ще се чувстваш по-добре при таткото, а и децата също.  Peace Peace

Подкрепям yoo-hoo че това, че някой няма да кърми или ще дохранва, няма значение  Peace Важното е спокойствието. Това не прави никой по-добра или по-лоша майка и не трябва да имаме подобни угризения. Аз от доста време се отказах да бъда перфектна.. няма такова понятие. Така че спокойно, каквото дойде. Важното е да не губим усмивките и радостта от усещането за малките сладурчета  Heart Eyes

Поздрави,  Hug

# 203
  • София
Не трябва да се чувстваш гузна, виж Ника колко е ларж по тоя въпрос.
Верно е.  Peace За мен, както сте разбрали, най-важното е да съм в мир със себе си. Щастлива ли съм, около мен всички са щастливи.  Crazy

# 204
Здравейте момичета  Hug
Сигурно сте ме забравили, но аз не съм ви, макар че време за писане няма никакво  Crazy
Сега майка ми е тук и ми остана време да драсна някой ред, за да се отчета.
За съжаление не ни подмина бронхеолита, лежахме една нощ в Токуда. Една, защото на следващия ден се разболях от варицела и ни изхвърлиха като мръсни котета в 20 часа вечерта с болно бебе, дори абоката на детето не махнаха  #2gunfire . Оказа се, че щом Калоян е бил в контакт с мен, единственият му шанс за лечение в болнично заведение е в Инфекциозна болница, при което моята коса се изправи. Та така посред нощ търсихме инхалатор и връзки с някой лекар, който да ни назначи лечение в къщи (само да уточня, че става въпрос за неделя вечер). Както и да е справихме се и вече няколко дни се лекуваме в къщи под грижливото крило на моята мама. Сега се молим варицелата да подмине бебо  Praynig .
Използвам момента да ви споделя, че ни препоръчаха д-р Мангъров, който е завеждащ детско отделение в Инфекциозна болница и ходихме в частния му кабинет. Искам да ви го препоръчам горещо, ако на някоя от вас и се наложи. Невероятен човек и специалист, много ни помогна  Heart Eyes .
За съжаление няма как да ви изчета назад, но се надявам се всички да сте добре и най-вече малките ви съкровища.
Иначе Калоян расте като гъбка, първият месец беше наддал 1200 грама и 5 см, а втория 1600 грама и още 4.5 см.
Има още хиляди неща, които ми се иска да напиша, но няма да ми стигне времето...ще се възползвам тези дни от присъствието на мама и ще влизам.
Много ви прегръщам и целувам  Hug

# 205
И аз съм на менние че нетрябва да се "борим" с децата
като не искат да засукват въпреки дългото старание не трябва да ги мъчим
И бебета с АМ си разстат живи и здрави!
 Simple Smile

# 206
gerinka80, дано всичко е наред и шарката подмине бебче!
Колкото до Мангъров, малко по - нагоре и аз писах за него, много е готин  Peace

# 207
  • София
Привет дами,  Hug

И вие ми липсвахте !!!!!..... Whistling Mr. Green Laughing

Записвам се да не ме мислите и мен. Не знам как немирате време,но аз не мога ! Само ви чета и тамън да напиша нещо и дългът ме призовава... Mr. Green

Ето го Андрю  Heart Eyes

Ние сме добре.Андрей расте и вече е 4700 и 58 см. Ефекта уау! Беше на кърма само 1 месец и сега дохранвам.Много мъка ми беше и на мен,4е се налага,но какво да се прави.От всякъде ми повтаряха,4е детето е гладно и  след един безумен рев ве4ерта,купих АМ. Първо Нан,но смених на Фризолак (после педи ми каза,4е запи4ал Фризолака,но Анди си ака редовно).

Ве4е нищо не давам за колики и разлика няма - и с Еспумизан и с Инфакол ,разлика липсва.Е,той и няма няк'ви силни колики,но когато пръцка много го боли мили4кия.  Tired

Дадоха ни направление за ортопед,но и аз се 4удя къде да да го водя.Педи ни прати при някакъв доктор,но бележката остана при Мъжа,а аз не помня как се казваше. newsm78

Тази седмица му биха и хепатитната ваксина и мина о.к. Наш'та педи и дума не дава да се изкаже,4е Пентаксима ще ни е по З>К>.Не ни хващал,щото сме преди 1-ви април родени. Кое е вярно сега ???  ooooh!

Кой беше ходил на плуване за бебоци ? Моля да сподели,4е и аз искам да ходим.  Party

Много гушки на всички с по-големи и по-малки проблеми и притеснения и горе главата !!! Hug Hug Hug

# 208
  • София
Здравейте момичета,
Мии, Плами  Hug Дано се размине всичко по възможно най-безболезнения начин и бебчетата ви да птърват операциите  Hug Hug
Магнолия - лек път! Аз с 2 броя деца лудвам, а ти с 3, че и куче... Браво, супер мама си ти   bouquet
Силвъри - я го дай по-лабаво Simple Smile Като я гледам Елена по снимките - страхотна е, изглежда като много добре гледано бебе! Сигурна съм, че си наддава добре Simple Smile
Шоколадче, точно твоята тактика със задачките практикувам и аз и сестра ми да е жива и здрава, подари на Софи за коледа пълен комплект бебешки инвентар + бебе. (кукленско всичко). Бебето спи в кошарата и вчера й викам - Софи, няма ли да нахраниш бебето (преди го хранеше на столчето за хранене). И сега нашата като награби куклата, взе си бебето, вдигна си блузата и ми вика - мамо, мамо - виж и моето цока и аз  Shocked с баща й се спогледахме и яко смях! Та преди да тръгне за градина си "кърми" бебето и като се върне пак - обяснява ми, че нейното не можело да сяда и затова засега ще цока. Много ми е забавна. Всичко, което се случва с Калина се случва и с бебето на Софи - напишкало се, наакало се Simple Smile Добре, че засега не се е усетила да ми взема от памперсите, че няма да се разберем без бой Laughing
с_нева, успокой се! Дишай дълбоко и пак се успокой! Има такива дни, има и такива зорове, но аз съм оптимист за твоето кърмене, че нещата ще се оправят. Защо не излезеш на кафе с приятелка без Деа, ей така да се разсееш малко? Имаш нужда от позитивно мислене. Разходи се, купи си нещо специално за хапване, па било то и забранено, посмей се малко посъбери клюки и ще видиш, че с позотивната ти нагласа нещата ще изглеждат много по-добре! А ако пък се окаже, че кърмата ти в необратимо намаляла - АМ видове колкото искаш! Не си се провалила в нищо, напротив, правиш в пъти повече от обичайното! Не си лоша майка, за Деа винаги ще си най-добрата майка, защото друга няма да я обича така като теб. А какво яде - дали кърма или АМ не е най-важното! Важното е да расте, да усеща грижа и твоята обич, а другото ... бял кахър!  Hug
Котенце, кутията мляко, която се съзерцава и е на удобно място според педиатърката изиграва благотворно влияние върху кърменето - мама е спокойна, че бебо няма да е гладен. По неин съвет си купихме кутията, седи си на плота в кухнята, всеки ден си я гледам и така... спокойна съм, че Калина няма да остане гладна. Когато съм  се съмнявала, че няма кърма - правя един бъркоч, Калина не го яде и си го хвърлям. Но съм спокойна Laughing Стискам палци да се нормализират нещата и при теб  Hug
Геринка, съжалявам, за това, което си преживяла! Дано не се случва никога повече да изпадате в подобна ситуация, а дребчо да отърве Варицелата!
Рали, радвам се, че Йони се радва на люлката си!
Сънита, Таня - честита ви радост!  Laughing Дай Боже по-честичко да ви спохожда  Hug  Laughing
Честито на всички, които изпълват месечинката днес!
А, сетих се нещо - аз и вчера го написах, ама пак за по-сигурно Simple Smile
Понеже Калина е родена януари и не е ясно ще или не ще ни огрее Пентаксима звънях вчера в Търговска лига. Казаха ми, че в сряда щели да имат внос и очкават от тогава да се понормализира положението. Ха дано, че може да се наложи да купуваме пак!
ХУбава вечер желая на всички ви   bouquet

# 209
Момичета,пожелайте ни лек път - утре живот и здраве, след многобройни перопетии свързани с паспорта на Дани,/хванахме "сривът в системата" и една седмица отложихме пътуването Crazy/, та утре на Дани ще му бъде първото пътуване в чужбина - заминаваме за Загреб за един месец, да правим компания на таткото ни, и да не стоя сама с тримата в София Crazy Crazy Надявам се бебчо да е спокоен , и да проспи поне 10 от 15 часа път/ с колата сме/, батковците да не лудеят много в колата, и  кучето да е спокойно/те са тренирани в дългите пътувания,ама аз пак да си го пожелая Mr. Green/.

Magnoliamam завиждам  благородно за Загреб,много го обичам този град. Преди 8 г. прекарах там 6мес и се чуствах прекрастно,незнам дали си била там,но има една местнос/квартал/ които се казва Йорун и там има един гребен камал с парк който е страхотен за разходки . . . .Ех че се радвам за вас  - много приатно изкарване през този 1 мес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт