И най-вече успокоението, че щом става на мъжа ти, ще стане и на мен. 
Мимита, Бертонито има колан на кръста.
,а пък можеш да я ползваш от 6-тия месец, струва ми се трърде кратко времето.На нас втората ни е на Graco и е до 14км, но на мен лично не ми харесва много много, май на ФП са най-хубави и стабилни.
Ама не ще да я носи бе хора, страх го е, бил голям (110кила и над 1,90м), имал чувството, че ще я смачка...Ама кат пищи у мен, я взима за по 15 мин да млъкне...

Аз моя мъж не мога да го накарам да предприеме пътуване с бебето, освен за кратко...
, и днес е ден за сауна, или пък утре...Дръж се, силни сме, не се предаваме 

? Нямкой има ли начин да се свърже с нея?
-
Отивам да взема лекарството,че...И мисля още днес да се сдобия и аз със слинг или кенгуру,незнам кое ще му е по удобно,ще седи ли изобщо в такова нещо-ще трябва на място в магазина да пробвам... и така -пък и на мен дали ще е удобно.Еййй,не спря туй дяте бе-не яде и не спи сега пък рев

! Не може така, около мен всички са манекенки
, а аз грухтя ... И преди съм била с повече килограми, но сега съм откровено казано дебела
!
!
.
и мерси, щях да ти пиша на лични, ама ей, отплеснах се.
не ми спре кърмата от недоспиването, защото съм направо като зомби. Малкия хич не спи през деня в къщи, иска само на вън в количката. Та цял ден по парковете на крака и цяла вечер над машината. Но пък костюмите стават прекрасни