ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 30 206
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Велви, много ти благодаря! Утре тогава ще търся същото, няма смисъл да давам повече пари, при положение, че това си има всичко което ми трябва.   Peace Hug И най-вече успокоението, че щом става на мъжа ти, ще стане и на мен.  Joy
Мимита, Бертонито има колан на кръста.

# 376
Ника, аз съм я виждала тази люлка и облегалката и е точно като на Куинито.Но пък тя е до 10кг  newsm78 ,а пък можеш да я ползваш от 6-тия месец, струва ми се трърде кратко времето.На нас втората ни е на Graco и е до 14км, но на мен лично не ми харесва много много, май на ФП са най-хубави и стабилни.
Що не видиш тази http://www.kasidabg.com/bandjita-lulki-products_id-10018.html  , по-евтина е, а и става до 11кг Naughty

# 377
  • София
Кристинче, тя Мимита се интересува от люлката, не аз. Аз се отказах от всякакви такива присобления.  Laughing Откакто му минаха коликите и си заспива без проблем сам в леглото реших, че нищо не ми трябва и без друго у нас вече е претъпкано.  Laughing

# 378
# 379
# 380
Добро утро, мацки!

Да сложим по кафенце, пък после да разисквам по актуалните теми  Laughing

Честит втори месец на Марти, Гого и Янко! Живи, здрави да са, щастливи и усмихнати!

Така, кенгуру или слинг нямам, но смятам да се сдобия с едно от продавалника. Люлка също нямам, доста скъпо вложение ми се струва...предпочитам активна гимннастика, но нещо в продавалника не ме влекат Mr. Green

Въпреки заканите си да не излизам с Деа вчера, не се сдържах, че и вечерта преди баня я изведох, щото туй диване не спря да пищи. И викам, тъй ли, ще ми противоречиш? Я влизай в количката, запуших устата с биба и от бързото ходене,  друсане млъкна, че и задряма. АААамаха, бебе непослушно! Twisted Evil Баща и вика, само да пораснеш, ще ти насиня дъто, задето ядосваш майка си Joy Ама не ще да я носи бе хора, страх го е, бил голям (110кила и над 1,90м), имал чувството, че ще я смачка...Ама кат пищи у мен, я взима за по 15 мин да млъкне...
Забравих да се похваля, преди една вечер се боядисах, та нямам видимо бели коси, но пък така съм се  наплескала, че имам шарки като на тигър...не мога аз сама да се справям, ама като нема време за фризьор...

Яничка, как сте? Да не укроти зверчето?  Sunglasses
Пеперудке, не се ядосвай, временно е, ще премине Hug
flowerofdreams , а дано скоро всичко се нормализира, че е изнервящо така Flowers Four Leaf Clover
Велвче, маааалко, ама мнооого мъничко, ти завиждам за предстоящата почивка  Peace Аз моя мъж не мога да го накарам да предприеме пътуване с бебето, освен за кратко...
Merijaan   Hug, и днес е ден за сауна, или пък утре...Дръж се, силни сме, не се предаваме Naughty
Ника, айде детски смях да звъни неспирно у вас, това е чудесно!

Хайде сега да ви оставям,но ще ви следя...Хубав ден, мацки, очертава се слънчево и топло   bouquet
P.S. А бе Мама Уидоу къде е  newsm78? Нямкой има ли начин да се свърже с нея?

# 381
Ами снощи не си взе дозата от нукс вомика понеже вчера следобяд свърши и ноща беше коликова,газообразна и тежка-беб беше лош,а аз не спах и ся покрай мен не се седи smile3515- afwitchОтивам да взема лекарството,че...И мисля още днес  да се сдобия и аз със слинг или кенгуру,незнам кое ще му е по удобно,ще седи ли изобщо в такова нещо-ще трябва на място в магазина да пробвам... и така -пък и на мен дали ще е удобно.Еййй,не спря туй дяте бе-не яде и не спи сега пък рев ooooh! ooooh! ooooh!

# 382
  • Бургас
Добро утроо !!!

С.Нева, тази бита сметанка на кафето изглежда толкова апетитна...

Ника,Мимита и аз взех да се интерсувам от кенгуру,ама сякаш не ми се дават много парички ,че сигурно 4-5 пъти ще го сложим.

Димана си има ново занимание ,активна гимнастика,ама засега й отделя 10-15мин. внимание.

Вчера беше много крива,между другото и аз много се замислям за зъбки,ама знам ли....

Хубав ден от мен ! Днес  ще е подходящ за разходки  Hug

# 383
Добро утро!
С.нева мммм,страхотно кафенце!Напук на всякакви облаци,ние вчера изкарахме цял следобяд навън.То вкъщи не се издържа!
Да ти кажа,те мъжете са си страхливи,и моя си го е страх,че била малка Сияна пък е 80 кг Simple Smile
Съни честита ви придобивка!
Аз поръчах една от продавалника,да видим кога ще я получа и дали ще ни хареса.
Честити месечинки на бебчовците!Да са живи и здрави!
Ние пак имаме баба.Не че нещо ама се ядосах,че не се обади да се разберем,ами вчера случайно и звъннах и ми вика аз мислех да не ти казвам,но довечера идвам Shocked
Дано днес е хубаво времето че да излизаме.

# 384
Добро Утро !

s.newa , разкошно кафе ! Права е Съни, с тази сметана , ммммм ....

От днес съм на режим  Tired ! Не може така, около мен всички са манекенки  Crazy, а аз грухтя ... И преди съм била с повече килограми, но сега съм откровено казано дебела   cry !
Притеснява ме обаче това , че докато не ми е дошъл цикъла ефекта няма да е задоволителен , но съм длъжна да пробвам !

Днес имаме час за ортопед ! После ще докладвам !

Хубав ден на всички  Hug!

# 385
  • Най-зеленият остров
Добро утро и от мен. Кафенцето е супер, аз всеки ден си пия по едно - е без сметаната, че и без това съм с много излишни килца. Вчера в парка всички майки ми се сториха както казва Звездичката манекенки само аз свиня. А и искам нещо новичко да си купя за лятото, но в нищо не се харесвам  #Cussing out .
Днес ще ни слагат ваксината и не знам защо се притеснявам, как ще е понесе.
За кенгуруто да се включа и аз- ние имаме от каката един брой но много неудобно нещо ми се струва. аз така и не можах да свикна с него, само баща и я е разкарвал из баирите в него.
Звездичке каква диета започваш, че аз уж кърмя и не искам да затворя млечния бар?

# 386
  • Бургас
Кате,къде намери Пентаксим?

# 387
    Добро утро!!! С. нева, мерси за кафето, твоите са винаги изкушаващи.
    Съни скай, голямо Hug и мерси, щях да ти пиша на лични, ама ей, отплеснах се.
    Ей, с този Пентаксим.... Но спирам, че пак ще избълвам змии и гущери.
    Имам една голяма молба- регистрирах се в продавалника, даже си харесах някои неща, но не ми пращат мейл за потвърждение и аз нищо не мога да свърша. Та молбата ми е , ако някоя от вас има регистрация да пише във форума на продавалника да ми активират регистрацията- гледам, че хората така правят. Ако някой има време и желание да се занимава с мен, да ми пише на ЛС, за да му кажа кой ник да помоли да активират. мерси предварително.
   Днес пак се раздуха при нас, дано да успеем да излезем. Днес ми е критичен ден- от вчера започнах 90-дневната , та да видим. Mr. Green
   Приятен и усмихнат ден на всички мами и бебчета!

# 388
katyanen , сега преглеждам 90 дневната  Tired, струва ми се най - щадяща, може и да я видоизменя малко !
Аз също кърмя, надявам се да не се отрази на лактацията!

# 389
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
ДУ!
Да се изкажа и аз по дискутираните теми.
Кенгуру и слинг няма да си купувам, защото не са ми удобни. Аз съм много спъната и все падам. Заради това имам ужасен страх и  с каката така си ми остана ново кенгуруто.

Но трябва да си изберем някакъв подарък за бебо. Давайте идеи. Мисля си за активна гимнастика, но искам такава дето да има и за краченцата топка или нещо друго за ритане. Чудя се и за автоматична люлка, обаче да не е много скъпа.

Аз иначе съм много зле. Вече няколко вечери шия на каката костюми. Тя е танцьорка и сега подготвят творческия сезон. Дано  Praynig Praynig не ми спре кърмата от недоспиването, защото съм направо като зомби. Малкия хич не спи през деня в къщи, иска само на вън в количката. Та цял ден по парковете на крака и цяла вечер над машината. Но пък костюмите стават прекрасни Simple Smile

Пожелавам прекрасен ден на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт