ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 30 198
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Мили момичета предлагам задружно да напишем  писмо до Министерство на здравеопзването и някоя медия(бтв,нтв) да вкючим и други съфорумки и да настояваме за ясен и конкретен отговор по въпроса за ваксините! Naughty
Нашата педиатърка също каза че не ни се полагат и сега искам да знам дали не се спекулира и дали няма да се окаже че ни кара да плащаме за нещо отпуснато ни от държавата!!!
Съгласни?
Аз съм абсолютно съгласна.Бръмби ме успокои малко,ама кой знае кога ще бъде разпространена тази заповед при всички педиатри(щото при моята още я няма) и докато се организират нещата с ваксините,то ще ни мине времето.

# 436
Шоко аз поръчки от кой и да е сайт не съм правила, че колкото й да е странно още не съм съвсем на ти с немския и тая отговорна дейност я оставям на мъж ми , а пък той все е против всякакви покупки и често си оставам само с мерака Twisted Evil Веднъж се престраших сама да поръчам и тотално обърках всичко - хем платих двойна цена за доставката, хем трябваше да си взимам от пощата нещата шместо да ми ги донесат у дома Rolling Eyes. После се оказа, че съм поръчала и не каквото ми трябва и сега мъжучеството трябваше да сторнира ама така си и остана - голям провал.
 А за преградата, между другото, според мен е излишна. Аз много исках да слагам на Стоян - той никога не е спал в кошара и все ме беше страх да не падне от спалнята - но се разминахме само с един два инцидента. Слагах му възглавници на земята да пада на меко, а като го преместихме в негово си легло изтеглях долния матрак да пада на него и той редовно почна да "пада" Laughing, докато мъж ми не ме светна да махна всички предпазни мерки - точно едно падане му трябваше за да спре Peace

# 437
  • Бургас
Ох, ми нашата докторка каквато е смотана...  ooooh! Кой знае кога ще разбере за тази заповед...
Все повече се убеждавам да не водя малкия в сряда. Тогава иска да му бие ДТК-то, щото Пентаксим няма. Но, май ще чакаме. Мдаааа

П.П. Оффф, ама и аз еднааа... Ника, честит ти истински смях!

# 438
Бобишана токущо пуснах запитване към министерството да видим кога ще ми отговорят пък и съм се хванала да ровя из наредбите но за сега нищо освен че побликуваия на сайта им и.календар е стар http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid= … p;categoryid=1844
в него и думичка не става за въпросните ваксини и започвам да се ядосвам #Cussing out.
Засега обаче няма много желаещи за офицялното запитване освен нас двете.
Опасявам се че ще я отлагама многократно и накрая няма да има и откъде да си я закупя.
Бръмби случайно да обърна внимание коя е наредбата или откога ,ще ми се да я намеря за да мога да я занеса на педиатърката ни да видим пак ли ще каже че не ни се полага.

# 439
  • Бургас
И аз съм "ЗА" официалното запитване.
Само кажете какво да направя!

# 440
момИчета в колко вода се разрежда NUX VOMICA 5 НЕ МОГА ДА ГО  НАМЕРЯ НЯКЪДЕ БЯХТЕ ПИСАЛИ newsm78
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
5 гранулки в 3 мл преварена охладена вода
3 пъти на гладно

# 441
Най-накрая успях да намеря време да кача снимки в албумчето на двумесечните бебета http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18328770
 Иначе сме добре, ама постоянно ми е ангажирано вмниманието с нея, а през уикендите сме на гости у бабите и нямам грам време за писане, поне успявам да ви чета редовно по време на кърмене
 Hug на всички

# 442
Мамита точно това обмислям как да го направим ама хлапето се събуди та изчезвам ,после пк ще пиша

# 443
Бръмби случайно да обърна внимание коя е наредбата или откога ,ще ми се да я намеря за да мога да я занеса на педиатърката ни да видим пак ли ще каже че не ни се полага.

http://www.pramed.com/drugi/naredba_za_izmenenie_i_dopalnenie_na_naredba_15.doc

Мики, дано това е, което търсим!

# 444
Само ние ли сме сложили този инфаринкс newsm78 Леле дали не сбърках като се доверих на педи и не изчакахме?
Нагласихме се да излизаме и заваля Confused Направо ми писна вече от дъжд искам хубаво времеее!

# 445
Здравейте и от мен! wavey
Ние също още чакаме въпросните ваксини. Това е поредната подигравка на смотаното ни првителство, лошото в случая е , че е насочена към децата ни.
Ваксините ни се полагаг по ЗК и ще ги пуснат, аз ще поизчакам още малко.
Първият прием може да се отложи, като интервалът между първия и втория прием е не по-малко от 30 дни и не повече от 60 дни.
Според нашата лекарка ще наваксаме с имунизизациите лятото, защото в периода между 6м. и 1г. възраст на детето няма ваксини.
Относно официалното запитване, ще се включа.
Не пиша, но редовно шпионирам/признавам си без бой/ и много ви се радвам.
НИЯ е добре, обича разходките, гука, смее се, радва се на играчки, много е сладка. Скоро ще кача снимки. newsm51
 Това е засега, че с една ръка е трудно Rolling Eyes

# 446
  • Бургас
...Нагласихме се да излизаме и заваля Confused Направо ми писна вече от дъжд искам хубаво времеее!

Мда, и аз го облякох малкия и тъкмо ще го нося към количката, и какво да видя - навън вали!  #Cussing out

# 447
  • София
Здравейте мамчета!

Честити месечинки на Мартин, Гого и Янко!   bouquet

bitter chocolate, аз съм правила поръчка от MyToys, а и с немския мога да ти помогна, само кажи какво точно те интересува.

Нашата педиатърка беше казала, че  Пентаксима ни се полага по ЗК, но за първата ваксинация ( на 26.04.) да си го купя, защото най-верятно нямало да им го доставят до тогава. Но все пак тия дни ще и звъна да питам какво правим, след като и по аптеките го няма  newsm78
Иначе, относно официалното запитване и аз съм "ЗА" Peace

# 448
Здравейте!
Най-после да се запиша и аз, напоследък хич ме няма, опитвам се да ви чета, но явно няма да успея, та викам поне да се запиша и да съм малко по-активна от тук нататък. Това ужасно време се отразява много зле на моето дете, липсват му излизанията, по цял ден мрънка и иска да я нося на ръце и да обикаляме апартамента, а това ми отнема цялото време. В сряда сме на консултация и тогава ще видим какво ще правим с ваксината, дано по-скоро се разреши проблема. Бебчетата са ни стархотни, а някои от тях много си приличат, аз поне откривам много бебета, които приличат на моето. Отивам да кача няколко снимки в албумчето, е качвам само във фейса, а май не е честно  smile3521

# 449
Неви,точно това е.А и Ника в някоя от предишните страници беше пусна линк на имунизационния календар с имената на ваксините.Може ли великото министерство да не си обновява официалния сайт?! #2gunfire #Cussing outПод сЕква критика са !!! #Cussing out #Cussing out #Cussing outАйде отварям млечния бар и по-после пак ще хвърля едно очо Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт