Вики спинка с баба си, и аз да ви пиша през това време!
Той е болен и аз съм при нея, да ми помага докато оздравее! За малко да останем в болница, със бронхеолит сме! Кашлицата ни беше доста суха и много на често !Прехвана го от баща му, докторът каза , че е вирусно! Абе ужас , страшни перипетии бяха тези дни! Купихме инхалатор и правим инхалации с Ventolin, защото ми казаха ,че това ще му е лечението и ако сме в детско отделение, и ако имам финансова възможност да си купя инхалатор, е по- добре да сме си в къщи! Така и направихме. Сега сме вече по- добре, бяхме вчера на контролен преглед, дробчето е чисто, само хремата много го мъчи, защото те бебчетата дишат само през нослетата, а като му е запушен, се ядосва и плаче. Капваме капки да видим колко дни ще ни отнеме да я преборим, кашля значително по- малко детето.
Та така момичета, пазете вас и бебчетата ,до колкото е възможно!
Поздрави!!
/и ни е имахме тази диагноза,неприятна работа/,добре,че поне не сте в болница/ние бяхме-казаха ми ,че е малък и затова го вземали инъче можело и в къщи да се лекува,ако бил по-голям/!Искам да ви питам-повечето от вас бяхте писали,че сте водили бебчетата на ортопед-това профилактично ли се прави-видях,че ни се полага по здравна каса,а нашта педи нища не казва по въпроса.
Привет и от мен
,иначе сме добре,в понеделник сме на консултация да видим колко сме пораснали,имаме проблем със заспиването,по цял ден сме на ръце,даже ставам да я вземаааа

Оффф, денем не щем да спим по повече от 30-40 мин. между храненията и това си е!
Спи половин час, после се буди, повръща, хили се, ако я натисна пак заспива за малко, ама общо взето по-дълго време се приспиваме, отколкото спим. Май ще започна да готвя вечер, след като се изкъпем и Алечка заспи нощния си сън.
Уфф, поне нощем спи като пънче, да не чуе Дяволът.

многоооооо вскусен сладкиш с круши