ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 30 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
ами ортопеда при който ние ходихме каза че след 3-тия месец може да се ползва Кенгуру

# 346
А откога можеше да се ползва кенгуру?  Thinking

Ние ползваме от 2-рия месец. Ортопедът така каза.

# 347
  • София
И ние ползваме кенгуру. Още от втория месец  Simple Smile На нас ни казаха, че може да се ползва 0+. Не трябва обаче да се носи бебока с лицето напред до 4-тия месец, но пък ние я обръщаме, когато стои в баща й. Важното е главичката да не се клати, и да се пази.  Peace
Много голямо удобство е кенгуруто  Peace Но Деа не му е голяма фенка. Бързо й писва. Любимата й поза за носене е кацнала на рамото на баща й.  Mr. Green Толкова любопитно човече е  Heart Eyes

И ние днес се разходихме. Голям кеф!!  Hug Хайде де, толкова е мръсен по принцип въздуха, че вулканичния прах хич не ни оплаши  Mr. Green

# 348
На нашето кенгуру пише 1+., т.е. над един месец и оттогава си го ползваме.
Но то е по-високо, така че да подпира главата. Wink
И по този повод да споделя, че очевидно в кенгуруто има вплетени сънни нишки, защото в момента, в който го сложа вътре, моментално заспива. Party

P.S.: Честити месечинки на порасналите бебоци! Heart Eyes

# 349
Мерси за пожеланията за Натали
Мимита Hug..Кога ще пием кафе с малките?
Аз да почерпя за третата месачинка ама съм зле с картинките и за това  newsm38
Хмм на нас ортопеда ни каза след 1вия месец newsm78
колкото лекари толкова и мнения аз я нося от втория месец де
и тя си се чувства перфекно... Mr. Green
после ще кача снимки в албумчето

# 350
Добре де, с тея кенгура...я кажете на коя какво е...и аз искам, щото със слинга не се разбрахме, та си мисля да пробвам да взема един... newsm78 Разглеждам сега ама...човек като не е ползвал не знае за какви + и - да гледа  Thinking

Ай честито на всички бебончета дето навършват 2 и 3 месеца днес  Heart Eyes   bouquet

# 351
Аз си взех обикновено с две посоки на положение на детето на "дисни" за 36лв до 9 кг.
Не видях смисъл да дам повече пари за нещо което не използвам всекиден.
Но всеки сами си преценява.  bouquet

# 352
Теди, ние сме с това и сме доволни:

Ледено момиче, ние сме със същото. Grinning

# 353
Теди, ние сме с това и сме доволни:

Ледено момиче, ние сме със същото. Grinning
Моето е точно такова даже същия цвят.И аз съм доволна.Ама таткото го е страх да я носи така. Joy мисли си че ще падне..мъже hahaha
П.С.Качих малко снимки на малката в албумчето http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-3-meseca.492652.18305071

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:34 от ledenotomomiche

# 354
  • София
Я споделете  моля, дали това на Дисни има допълнителен колан, който минава и през кръста? И също каква е процедурата, т.е. дали коланите са отделно от седящата част?

# 355
Ника, няма колан за през кръста.
Не знам за какви колани говориш, но цялото се отваря с един милион щракалки от всички страни и е лесно за използване.
Аз, обаче, от мързел нищо не откопчавам - навличам кенгуруто и пъхам малчо отгоре като в чувалче. Joy

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:09 от Xcat

# 356
  • София
Ето това е нашето кенгуру: http://www.bambino.bg/chicco-kenguru-chicco-you-physio-comfort-m … el-2010-p-18.html

Много сме доволни  Peace
Препоръчвам го. Освен това е от дишаща материя.

# 357
  • София
Коте, имам предвид, че на някои кенгура първо можеш да си сложиш коланите на себе си, след това на удобно за теб място да сложиш бебето в седящата част и после да го "щракнеш" на коланите.
Елидам, твоето е много хубаво, но честно казано на мен скъпо ми се вижда, дори и втора употреба.

# 358
  • Плевен
Мерси за пожеланията. Бръмби, на свекъра е кръстен така. На мен също ми харесва името, ама доста хора ми се чудеха на акъла. Но толкова уважаваме свекъра, че да се чуди който ще. Проблемът беше с галеното име, мисля, че още преди да родя Ника даде идеята за Тино, а баща му от самото начало си му вика Тин, та дали Тино или Тин не остана без галено име детето  Simple Smile Да са ни живи и здрави малките дивачета...
Сега да се оплача - явно правя срив на нервната система, уж тая вечер да ходя на сауна, а баща му да го гледа, та се скиприх аз, че и списание си взех, отивам - те забравили да я включат, а след това има друг клиент...Прибрах се и му ударих един рев и така, че за зла врага и шоколад няма у нас, та съвсем лошо положението...Уф  Cry

# 359
  • София
У нас се чу смях с глас!  Crazy Flutter Много е смешен.  Laughing И е точно като батко му в началото на смеха с глас - позасмее се и започва да хълца.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт