Перла - Обичам те и много са причините - Епизод 32

• 31 757
  • 736
  •   1
Отговори
# 525

Романтично-поетично дуо "vikktory&shnoppp", мили момичета!

Така ме развълнувахте с тази прекрасна импресия, която сте сътворили, че аз останах без думи! Та и как иначе вие сте ги употребили всичките по най-чудесен начин!

Вие сте цветни, шарени, пъстри и свежи като цветята, неустоими, прекрасни и сладки като тортата и приятно тръпчиви и горчиви като виното... Простичко казано - вие сте различни и неповторими! Останете винаги такива, никога не се променяйте! Обичам ви и се радвам, че ви има и, че сте сред нас

[

# 526

Добро утро и от мен творчески момичета, творете и още по-добри станете!
Лека и спорна седмица Ви пожелавам!

# 527
  • София
 bg
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

МОМИЧЕТА ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ,ЗА ТОВА КОЕТО СТЕ СЪТВОРИЛИ ЗА НАС !!!

РАЗВАЛНУВАХТЕ МЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ЕМОЦИЯТА КОЯТО ИЗЖИВЯХ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС!!!

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ РАДВАТЕ И ДА НИ ЗАРЕЖДАТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЧУВСТВА !!!

# 528
ПРИЯТЕН ОБЯД

# 529
# 530
dterziiska благодаря за вкуснотиите красиви, после що огладнявам Wink Joy

iitina, такова чайче пих сутринта, а е хубаво и тук на работата да го правя, това си мислих днес,  Peace даде ми муза Laughing

# 531
# 532
# 533
# 534
# 535
  • София

Извинявам се , исках да сложа няколко снимки на Къванч , но нещо не ми се получава. Правя последен напън и няма да досаждам повече Mr. Green

# 536
Добър ден и от мен неуморни Перлички!

Само какъв подарък са ни направили неповторимите VIKKTORY и SHOPPP!После как да не пишат за Tatlıtuğ'a бригада ?!Няма по-работливи,неуморими,талантливи,романтични,диви,сантиментални,забавни,остроумни и не искащи да стъпят здраво на земята колхознички!
Аз съм още под емоцията която оставиха в мен нашите момичета.Изглежда дълго ще ме съпътства..За това като продължение на хубавата музика която чухме в края на творбата на поетична къща "vikktory & shoppp", ви предлатам нещо  също много хубаво:

Хайде още нещо

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 12:42 от sinq laguna

# 537
iitina адреса не е пълен трябва да завършва на jpg или ipg

# 538
Здрасти лагунке, много хубави думи, дано да те чуе Капитана.

iitina, като щракнеш върху снимката с десен бутон, отиваш най-долу на менюто което ти излиза  в "Пропъртис" и маркираш адреса на снимката, движейки мишката надолу докато свърши адреса с един от кодовете, които терзийска ти пише. После тук щракваш на бутончето където е нарисувано снимка и автоматично ти мига маркерчето където трябва да залепиш адреса на снимката, който си копирала и ще се появи, използвай долу и бутона Предварителен преглед, да видиш какво се е получило, преди да го публикуваш.

# 539
  • София
Много сте мили и отзивчиви всички!!!

Благодаря Ви!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт