Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 436
  • 718
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Мерси за темичката Фокси  bouquet

Много се радвам за Заринка,че е по-добре.

Миме страхотни снимки и спомени.

Ние спим в момента,гадно днес пак времето за разходки, аз простирах,обядвах за да съм готова като се събуди фурията, а и огладнях.

Сега се чудя към коя фирма да се записвам за курсовете по англ.ез.безплатните от Бюрото по труда-те били 9 месеца. Shocked

# 17
  • пак там
Да се цопна и аз... Миме, страхотни са снимките на Майчето и тумбата  Hug

# 18
"Момина крепост" ми харесва, пък и на Ксилифор е чудесно. Peace А как е пътя дотам? Спомените ми от началото на хилядолетието  Crazy са, че беше доста изронен. Цените са ОК, аз съм за.
"Щастливеца" го свързвам с гъбите по овчарски, невероятните пърленки и огромните порции.Даже не знаех, че правят пица, ама все пак не съм ходила от 3 години. Знам, че имало някакъв нов, над паметника на Левски (това някъде до театъра ли беше? ), бил разкошен. Аз преди каресвах най-много тоя, дето беше в бившата Лаута под Чаршията с невероятната гледка към Янтра и Асеневци.
Миме, страхотни снимки! Пък за дискотеките не се притеснявай, и аз не ги обичам, въпреки, че навремето доста ги уважавах с присъствието си, особено търновските.  Party
Радвам се, че Зари е вече здравичка.  Hug
Яна, моето свеки най-ме дразни, че единственото нещо, с което храни Калина са кюфтета с пържени картофи и палачинки, защото тя това обичала.  Tired А ако се случи надвечер вкъщи, тъкмо когато приготвям вечерята започва да ме юрка:"Да вземеш да сипеш нещо на това дете, че е гладно." Аз:"След малко е готово и ще седнем всички."Тя:"Хубаво, де, ама сипи и сега на нея." Аз:"Е, как да и сипя като не е готово?!" "Нищо, де, сипи и, докато се приготвя останалото." Изобщо не е чувала, че всеки продукт има все пак някакво технологично време за обработка, поради което, ако сме в тях и Калина каже, че е гладна, редовно яде недоопържени картофи, полуопечени кюфтета и тиклава баница.  Rolling Eyes Пък чавето умира да ме злепоставя и този номер с глада го прави редовно, след което изяжда две хапки и започва да мрънка, че се е нахранила и в стомахчето и нямало повече място.  Rolling Eyes
Бори, това за безплатните курсове важи ли, докато сме в майчинство? А някакви условия има ли или всеки може да се запише? Искам и аз на английски, че знанията ми са от училище и липсата на всякаква практика затри доста от тях.

# 19
  • София
Здравейте и мерси за темата. Заглавието е чудесно Simple Smile
Адашката, страхотни сте, а последната снимка е разтапяща!
Диде, радвам се, че Зари оздравява! Сга чакаме и от Десика включване.
Мишката не спря да буйства откакто се е събудила. Счупи 1 чиния, докопа ми кафето и си го изсипа по дрехите, преби се 20 пъти... направо не мога да и смогна. Добре че излизаме за кухнята, дано се кротне!
Еее, 20 минути се борих, но не можах да ви пусна и аз снимки, айде после пак ще се мъча.

# 20
Ламтурниче и ние можем да ходим,стига да имаме трудов договор.

Ето инфото, което ми прати неделя една майка от съседния вход, която е одобрена за у-ще Европа тя искала, но аз искам някъде да ми е максимално близко.

http://www.dbt-varna.hit.bg/

# 21
Мацки, казвайте мнения за мястото. Да търся ли места по Арбанаси?
Днес си купих 15 лалета (точно като в песента) от една баба на пазара и сега дневната направо грее - толкова е пролетно  Party

# 22
  • в сърцето на един мъж...
Фокси  bouquet
Цвети, има, точно до ДЗИ е новия. Там има и детски кът - оставяш чаветата и една жена ти ги занимава, а ти ядеш безметежно Mr. Green Голем кеф. Joy
Миме, страхотни снимки!
Диде, радвам се, че Зари се оправя Hug
Деси, при вас как е положението?

# 23
Хоп-троп!
Не съм родила още, макар че бих се радвала да стане по-скоро!
Браво за хубавите новини за оздравяващите човечета - скоро вече болестите да са само спомен в сърцата на родителите им.
Малко се позагубих дори и в четенето, защото Краси от 4 дни вече е на ясла и нямах достъп до нет през тези дни. Няма да влизам в подробности, за да не затормозявам никого и да не подтикна пак някой да ме "нахока", че съм го дала на ясла Mr. Green
Мими, снимките са страхотни - направо ме просълзиха. Друго си е сигурно човек да има момиченце newsm78 Sad
Ако се сформира някоя среща, ще помоля някой да ми бие една жица, че не знам дали ще успея да чета.

# 24
Анджък, Пате, и аз това се наканих да напиша - друго си е момичетата  Crossing Arms Тоя моя звяр само знае да ми се яха по корема и да се подпира на него, изобщо не поема като му говоря, е има бебе там  Thinking

Мале, Витоша ниикаква не се вижда, супер скапано време, а бях се заканила твърдо да изведа Мишо днес.... Само мрънка и ме води от едната врата на терасата до другата, горкото дете  newsm78

# 25
Анджък, Пате, и аз това се наканих да напиша - друго си е момичетата  Crossing Arms Тоя моя звяр само знае да ми се яха по корема и да се подпира на него, изобщо не поема като му говоря, е има бебе там  Thinking

Моят маймун се опитва да си вкара и двата крака при бебето през корема ми и даже ако може и часто от дупето - добре, че не му е голямо Joy

# 26
 И аз излязох сутринта в 10.00,но половин час по-късно препусках обратно под дъжда...Поне успях да приспя зверчето,че вече не иска да я приспивам на ръце вкъщи и е голяма борба.Спа си в количката на стълбището още час и половина! През това време дъжд нямаше и точно тръгнахме за кухнята и айде пак ...На всичкото отгоре ми падна сега пък другото предно колело и пак се прибирах с триколка... ooooh! Преди около 3-4 седмици се счупи едното,сега-другото...много скапана излезе тази количка! Инче,какъв модел е новата ти лятна количка? Аз съм им фен на АВС и защо не си взех такава първоначално,още си се чудя...

# 27
  • Sofia
Силве, моделът е ABC Design Giro. Не знам защо така се е скапала твоята количка, нали са ни еднакви (с различни марки), аз се кълна в моята колко е здрава... newsm78
Тази на АБЦ е доста хубава и лека. А на всичкото отгоре, зимното покривало на Гракото ИДЕАЛНО пасна на АБЦ-то и смятам живот и здраве и до късна есен да си обикалям с леката колика Wink

Аз смятам в първия възможен слънчев ден да ви дойда на гости в Южния парк и може да направиш няколко кръгчета с Рали в нашата количка Simple Smile Засега спечелих Дани за тази кауза, чака си я да я доставят Wink
Дани, не съм ходила още за дъждобрана, тия дни ще отида, но не знам точно кога. Дано не ги свършат....

# 28
Момичета, имам молба към тези, които използват Angelcare бейбифони, от София. Имали ли сте проблеми и ако да - в кой сервиз сте ги носили?

Нашият се развали точно 1 месец след като изтече гаранцията, губи връзка без да дава индикация за това (т.е. ние си мислим, че детето си спи, а то се дере, просто не го чуваме!). Носихме го в някакъв сервиз на Г.М. Димитров, от там ни казаха, че проблем няма!

Не знам колко ясно се изразявам, но съм бясна  #2gunfire

# 29
  А на каква цена беше Гиро-то,че в каталога не е обявена .Има някакъв модел на промоция от 179 на 129 лв- ABC Mobile...А за всички ли се чака доставка?

Това са Ралица и Радина:

И сега една смешна поза...Не знам Петя как е успяла да ме снима точно така... Laughing

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 14:24 от толо

Общи условия

Активация на акаунт