Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 930
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
Ей, съвсем изпростя тоя народ, бееее... Ама това е заради всеобщото чувство за безнаказаност, м***ка му!

Миме, дано да си получат заслуженото тези простаци. И аз паля на четвърт в такива случай, ама най-много на света мразя простаци!!!  #2gunfire
Сега гушни силно сладкото Майче-зайче и се успокой, че и на Точко му е зле така.  Hug

# 541
Наде, да си жива и здрава. Желая ти цялата любов, колкото пожелаеш щастие и много повече отколкото можеш да носиш здраве.
 Миме, е направо нямам думи. Тия гадове  и представа си нямат какво им пожелавам да им се случи. Само ще кажа че не е нищо хубаво и няма да уточнявам, че не е като за пред хора да го казвам.  #Cussing out
 Дано наистина да сте ги позапомнили и да си понесат последиците ама най-тежките. И дано Майчето да е забравила, че вие няма и как, но поне тя да не пази такъв спомен. А вижте го тоя приятел СЛЕДОВАТЕЛ и него натопете да види кой ще защиитава.
Бори честит имен ден и на теб по много от всичко хубаво.
 Ние днес направихме една дъъъълга разходка до манастира св.Мина,осветихме си икона. Ачо се натича едно хубаво. После от Дайхман му купих сандалки, че жегите почнаха.
 Хайде лека и мека.

# 542
  • Пловдив
PIS74f ,на каква цена взехте сандалките?На петата високи ли са?

# 543
 Ели, на 40 лв. на някаква си немска марка не ги знам. Но подметката си имаше свод и петичката е висока и стабилна. Направи ми впечатление, че тези номерации 20-25 бяха всичките с висока пета без значение на модела. И стелката е естествена кожа, но аз се хванах най-вече за това че си има свод самата стелка.На по-евтините модели за мов съжаление нямаше  Whistling
 Подобно на тези са, но в синьо и кафяво, но ги няма в сайта.
http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=43&categor … p;product=1002386

# 544
Здравейте момичета   bouquet
Наде, специален букет за твоя специален ден  Grinning

Бори честит имен ден !

Аууууу, Миме направо настръхнах докато четох  #Cussing out Подобни простаци са способни да ме накарат да извърша и кажа някои не много културни неща (меко казано) То бива , бива наглост , ама това вече незнам как да го нарека  #2gunfire

Днес реших да ви пусна две снимчици , че отдавна не сме се показвали  Mr. Green

Лека вечер на всички  Hug и дано новата седмица започне само с хубави новини за оздравели мъници  Praynig

# 545
Ау, Миме, и аз се ядосах!  #Cussing out Аз не съм бременна, дай ще отида да му отхапя гръкляна вместо тебе.  #Cussing out Що за хора са това, бе!  #Cussing out
Честит рожден ден, Карбо! Честит имен ден, Бори!
Аз не пиша много тия дни, но чета редовно. Мързи ме и ме е налегнала някаква пролетна депресия, избива ме да викам на децата, да се цупя на мъжо и да загарям по 100 пъти манджите (читава тенджера не ми остана  Close ). Мъжо тия дни ще почива, ще чистя прозорци, ще тупам килими и ще пръскаме за хлебарки, че взехме да намираме мъртви по балконите, явно миналогодишната отрова още действа. Тука, дъртаците в блока ме тормозят, а аз съм им ядосана, че не се съгласиха да повикаме фирма да напръска от мазетата до покрива, та ми пълзят тези гадини от техните апартаменти. Точно тези, дето със сигурност знам, че имат хлебарки се дърпат.
Калина днес изненадала баща си с познания по английски. След като и купих книжка с прости думички и ги повтаряме всеки ден, днес му изцепила, че знае думичка на английски, той, милия, се зарадвал и попитал коя, а тя му изцепила "fuck". Според нея означавало вода.  Laughing Не го е чула от мен  Whistling, аз вече и мислите си цензурирам, но откъде я знае не знам.
Мия, виждам те. Какво прави Пламъчка и няма ли да идвате насам тая година? Simple Smile

# 546
  • София
Миме, направо кажи на лекарката да пише, че тоя те е блъснал или нещо такова и си получила контракции.

Наде, да си жива и здрава и все така весела!  bouquet

# 547
Мими,тази "мода" сред столичните хулигани я има отдавна...Излизат специално "на лов" и провокират хора по пътищата за да се сбият след това! Безсилието в такива моменти е по-смазващо от самата простотия !А това с бездействащите свидетели на случката...направо откачам!!! Не искам да те отчайвам,но не разчитай полицията да направи нещо. Случи ни се нещо подобно и много противно преди 3 години-Боян беше в колата в детското столче,аз до него и Сашо паркира пред блока си в "Младост".Един полупиян мъж на средна възраст се развика,че това било неговото място за паркиране и ще счупи колата.Сашо пък не го прие сериозно,даже му се смееше и му обясняваше "Спокойно,бе ,човек,ще се кача до горе да взема един багаж и тръгваме!". Отправи се с майка си към входа,а онзи дойде до колата(а ние сме вътре с Боян!!! и вратата е отворена...) и изкърти предното огледало.Сашо направо онемя!Беше си взел чисто новата Мазда 1 месец преди това! После се сбиха...абе грозна картинка.След жалбите в районното нищо не се случи.А този олигофрен от Кюстендил си построил къща срещу блока и вече се разпорежда и с улицата.Но свекърва ми явно е от твоята порода,защото както си държеше ключовете в ръка се намеси и тя в "разправията" и онзи отнесе няколко дупки в главата...Най-потресаващото беше,че жена му и двете му деца тийнейджъри също бяха пред къщата и гледаха най-спокойно,а синът му се включи в боя...Боян обаче още помни случая...

# 548
Добро утро!!
Мале,Миме не мога да повярвам, че може да се случи такова нещо в 21 век насред оживена улица и вс ще стоят да гледат това. Баси идиотите, дано поне да има справедливост. Тя и малката е преживяла стрес Shocked

Теди, Ева мн сладка! Heart Eyes Ох, от една камара време все ще те питам нещо за Турция теб, ама ще те търся на скайпа  Hug

# 549
  • Пловдив
PIS74f ,много е добре също,че пръстите не са открити.Аз гледах на КК-висока пета,естествена кожа,свод,но с открити пръстета,35 кинта струваха.Ще отида и до Дайхман  Peace

# 550
  • София
Силве, значи и на вас се е случило подобно нещо #Crazy. Абе има страшни олигофрени #2gunfire. А свекърва ти ме изкефи.
А до къде наистина стигнаха нещата при Яна?

Аз пък не ви се оплаках, но онзи ден от един строеж на Стамболийски падна една огромна греда на сантиметри от нас. Всичко стана за секунди, но после яко се шашнах, Мишката и тя... Обадих се на куките - нищо не последва. В този момент се замислих как може би дребните инциденти намаляват силата на някой по-голям (предишния и същия ден Мишката не спря да пада супер нелепо, прехапа си езика и т.н). Добре че се разминахме на косъм. После Евгени се видял със собственика на сградата, оня се оказал свестен, притеснен за нас и т.н. Та взехме някой лев, като гаранция, че няма да ги съдим - не че сме имали намерение или сме искали нещо, но човекът настоял да поеме някаква отговорност.

# 551
ЧРД на патерици НАДЕ!!! Да си жива и здрава, пожелавам ти много любов и сбъднати мечти!!!
Честит имен ден Бори /също на патерици/!!!
Фоксуно, честита ви годишнина!!! Още сто години да сте заедно с Наско и да ви радват деца и внуци!!! Приключението с плъха е много гадно, добре че сте го унищожили тоя дзвер.
Креми радвам се за Гого, че е по-добре, скоро няма да има индиански следи и всичко ще е наред!
Миме още не мога да се начудя какво ви се е случило - за съжаление тези случки зачестяват, има много агресивни хора, Бог да ни пази и нас и децата ни, защото то се вижда, че безнаказаността води до тези извращения и няма кой друг да ни опази от подобни случки. Дано успеете да ги осъдите тия гадини. Лошото е, че стреса е голям и за теб и за Точко и за Майче-зайче, дано скоро се успокоите!
МРМ /Миме/, извадили сте голям късмет с тази греда, а и сте попаднали на добър човек, загрижен за вас, дано повече не се повтарят подобни инциденти!
Как ли е Йоан, ами Деската? Новини?
Хайде да напълним тук с пролетни снимки, децата ни са чудесни пумпалчета и обожавам снимките им.
Време е да свършват болестите и лошите новини в темата ни, надявам вече се да се отдадем само на хубавото време и разходките !!!
 Hug

# 552
Наде, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и щастлива още 100 години!

Миме, честит имен ден на Майчето на патерица! Да те радва, да ти е здрава и все така лъчезарна! А за онази случка съм без думи, не знам какви кретени живеят в България, аман от безнаказаност за простотията и насилието!

# 553
Миме честито на Майчето на патерици за именния ден,да расте здрава и усмихната за радост на всички!

Дано онези гадове си получат заслуженото #2gunfire

Дано Бог ни пази от агресивни хора,падащи греди и болести! Praynig

Мамаз как си,пооправи ли се?

Чакам новини от Деси и Йони, дано да са добре!

Ние от днес сме на кухня,дано да яде.

Теди страхотни снимки Peace

# 554
  • София
Омръзна ми и на мен от такива хора!Аман от простаци и комплексари.
Миме, дано имате успех, но не вярвам много.

Мрм, имали сте късмет, дано не се случва никога нещо подобно.
Фокси , честита годишнина!

Ето от нас малко слънчеви снимки:
-много му харесват колите на Алекс и едвам го измъкнах от там

-тази я пускам да видите приликата между мъжа и и Алекс
-тук Алекс ме издебна снощи и се мушна с дрехите в коритото докато му приготвям млякото

Общи условия

Активация на акаунт