Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 901
  • 718
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
larakroft1 ,според мен Алекс прилича на теб 

# 556
  • в сърцето на един мъж...
Миме Hug не знам какво друго да кажа Sad Все повече и повече се учудвам като се прибера в България и съвсем се чувствам не на място Sad
Дано дечицата се оправят и да няма повече болни! Hug
Честито и на всички с повод  bouquet

# 557
Дани, и аз мисля като Елфи - Алекс ти е "одрал кожата". А в банята е голям кеф с дрехите  Laughing
Чудесни снимки, както и на Теди, целувки за дребосъчетата!
Миме, да ви е жива и здрава Майче-зайче /на патерици ЧИД/!!!

# 558
Наде,честит рожден ден на патерици Wink за теб

Миме,нямам думи за това което сте преживели #Cussing outтези хора са тотално за затвора #2gunfireне мога да го разбера и това си е.В такива моменти се радвам че живея тук и карам спокойно кола,разхождам се...не ме съдете за това Embarassed
Миме,не оставяйте нещата така....търсете си правото на спокоен живот всички ние го заслужаваме....майко мила бремена жена и малко дете в колата и тези простаци да те бият по пътищата....ужас.
Миме,пази се и се грижи за себе си Hug Hug Hug
Дани,доволна ли си от фотото, страшни снимки прави.... Laughing/....и да вмъкна нещо за този сайт.Една позната си поръчала видео камера...и си я получила.....не знам май не е  толкова лош Wink

# 559

Ето от нас малко слънчеви снимки:

-тази я пускам да видите приликата между мъжа и и Алекс
млякото

Ами точно на тази снимка и не мен  Алекс мн прилича на баща си- усмивката, погледа Grinning Дани, мн хубави са снимките с новата придобивка Grinning

Сияна до скоро мн причаше на баща си, ама вече вс викат обратното. То и аз между другото съм на това мнение
Честит имен ден на  малката пчеличка Мая на патерички и от мен  love001 Сестра ми  е Мая също, но празнува на 15 август  Flutter

# 560
# 561
Ето малко слънчеви снимки и от нас от последната срещичка:

Виви с Ема, Меги и Криско.

Ричи, Поли за наша завист спи в количката.  Mr. Green Ралица, мама снима.

Една обща снимка и компромат за Гогигоги.  Twisted Evil Теди, нали не мислеше, че няма да го пусна.  Mr. Green

Ева. И една на моите мадами, просто за да не остава празно място.  Wink

# 562
Много ми харесаха Раличка и Боянчо сред тези цветенца Heart Eyes
О, варненски мацки, браво на вас!  Много сте се събрали в морската  FlutterХапнахте ли хубаво картофки с биричка Laughing

# 563
Лелее, Миме, ужас...., егати изродите  #2gunfire Дано получат справедливо наказание! Силвето е много права, че има такива агресивни типове по улиците -"ловци", и ние с Георги имахме подобна случка, но тогава още не бях бременна със Зари  Confused

Ех, че хубави снимки! Прекрасни дечица! Всички много са пораснали! Страхотни са!  Party

И аз ще пусна няколко от вчера на Заринка с мама-дебелана:

Извинявайте за големината на снимките, ама тоя слонски задник, т.е. моя г*з, трябва да има простраство, за да се види в цялата си прелест  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Заринка пак ми е болна.....  Cry

Има ли новини от Деси и Йоан?

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:33 от dideroncho

# 564
  • София
Страхотни са ви снимките - Дани, браво за фотоапарата, а с дрехите в коритото много ме развесели. Ками, Силве, варненските мацки - много сладки сте всички. Диде - гледам растете и 2-те със Зари и добре се забавлявате в Зоопарка - супер сте.
Ей, Мишката не спря да реве - хванала е едно меню на Виктория и на корицата има мацка със спагет в уста. Побърка се да се опитва да и го вземе. Направо истерия настана. Ох, излизаме пак, че не се трае.

# 565
Писах на Деси,още са в болница.Йоан е изкарал някакъв ентеро-вирус,вчера е дрискал цял ден и ще ги задържат още 2-3дни,Деси се надява поне за празниците да са си у дома Praynig Praynig Praynigпраща ви поздрави.А ние на нея много сили и положителна енергия Praynig

Благодаря ви на всички за подкрепата,аз ще направя всичко което е по-силите ми за да накажа ла...то по законов ред,вярвам ,че ще успея,ако трябва и последната си стотинка ще дам за адвокат,но ще го накажа.

Страхотни снимки сте напускали всички,Силве Боян е много сладък с цветята,а за сестра му то е ясно,ще я изям Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:59 от alximika

# 566
  • Пловдив
Диде,изобщо не си дебела-много сладка бременна си

иначе за снимките и задника-ето едно разумно обяснение защо моите снимки са все големи  Joy

# 567
Ола, мацки!
Ние се завърнахме от странство, но като чета преживяванията на Алхимикови ми се ще да не бяхме се връщали ........ ooooh!
Такова нещо само в нашата гнусна държава може да се случи, нямам думи просто .......... #Cussing out #2gunfire #Cussing out
Ние изкарахме 2 седмици при сестра ми в Мадрид, бяхме планирали 10 дни, но удължихме престоя си, за да се разкара пустия му вулканичен облак. Голям късмет имахме, че въобще успяхме да излетим, защото както разбрахме при пристигането ни в Мадрид вулканът изригнал предния ден. А аз се чудех защо на Барахас е толкова пусто ...
Няма да ви заливам със суперлативи за един друг свят, спокоен и уреден, само ще споделя, че в петък като се поразходих из София и попаднах на злобни и свъсени хора, на разбити и блокирани от коли тротоари, и на много други български идиотщини, ми се дорева ........ а и след споделеното от Мимето ........ мразя си държавата  Cry
Иначе Плами много добре понесе пътуването, закача се с хората в самолета и с персонала по летищата, геройски издържаше на голеееемите разходки из Мадрид и околните градчета, и на 33-градусовата жега  Grinning
Ще пусна снимки като намеря време да ги сваля от апарата, че сега е ДДС-тайм  Wink

Едва ли ще успея да наваксам с четенето, само последните 2-3 странички прочетох, но стискам палци и се моля за всички болнички!  Praynig Praynig Praynig

Диде, страхотно изглеждате със Заринка на снимките, а ти си както винаги толкова лъчезарна!

Цветелинке, умуваме по темата и най-вероятно по същото време и на същото място ще се случат нещата, ноооо има време до тогава. Няма да пропуснеш бирата с мен Hug

# 568
Момичета,от вчера се опитвам да ви прочета,но не успявам  EmbarassedЩе гледам довечера да я свърша тази работа,за да разбера поне дали има новини от болничките.Надявам се да са здрави всички дечица в темичката ни вече  Praynig
Ще се включа сега с някоя снимка,че отдавна не сме се показвали  Wink

# 569
Момичета препоръчайте ми сокоизстисквачка/ама че дълго име/,че ние май нещо всеки месец сме болни.Надявам се,че ако се ядат повече плодове и зеленчуци,естественно предпочитат се на сок да не сме все болни.

Общи условия

Активация на акаунт