Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 898
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Привет дами,

Стискам палци на Деси и на Йоан, за бързо излизане и възстановяване!

Миме, съжалявам за това което сте преживели, дано успеете да осъдите хулиганите.

Сега малко снимки от нас, за тези които не са ги видели във Фейса:

Другите снимки са тук: http://ioli13.multiply.com/photos/album/26#

Сега отивам да лягам! Че утре ще е дълъг ден Simple Smile

# 571
  • София
Много несериозна съм станала Sad
Няма с какво да се оправдая... Виновна съм!

да почерпя за Р.Д. пък поне малко да не ми се сърдите Wink

собствено производство Wink

Иначе нашата одисея със стафилококите продължава... сега чакаме поредните изследвания и после ще видим, но аз смятам че още си ги влачи Белка и ще купуваме Стафилококцинум, защото повече антибиотик няма да й давам Crossing Arms
Добре, че милото е на смени, че вече 2ра седмица почти ежедневно ходи насам-натам по болниците с малката...

Толкова хубави снимки видях!!!  Heart Eyes

Мими, както и другите преживели подобни простотии на пътя... Момичета внимавайте! На брат ми така преди 2 години някакъв /явно с малка пишка/ му извадил пистолет и то пред жена му и племеника ми /10ина годишен/. По стечение на обстоятелствата се случва на рождения ден на детенцето  ooooh!

За общата среща има ли развитие? Аз най-вероятно ще дойда сама с Белка или дори без Белка  Blush Шегувам се де, но милия е на работа уикендите преди и след концертите, а доколкото разбрах за тогава се гласим.
Аз имам огромно желание да дойдем с малката и ще го направим. Ако някой има място за майка + столче в колата, може да ни приюти  Blush Ако не - с влака  bowuu
Пък той е обещал да дойде да си ни прибере при първа възможност Simple Smile

П.П. И малко снимки за всички, които още не са ми простили бягството Wink

и последно само да се отчетем - както до преди 1 седмица имаше само 8, така вече има 16 зъба...  Crazy

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 23:47 от carbo

# 572
Ей , много готини снимки пак Simple Smile
Йоли много ми харесва тази с цветята  Heart Eyes Аз отдавна искам да я снимам мойта буба с тези зветенца , ама още не съм намерила толкова гъсто осеяна полянка  Whistling

Миленче един фото отговор на снимката ви с кучето  Grinning

Диде много готина бременна си  Peace Със Зари сте страхотни  Grinning А на тази с колелото вади страшен поглед  Heart Eyes

Цветкеее как можа да пуснеш тия компромати сега, да вземем да изпуснем Гогито  Crossing Arms

Наде почерпих се , благодарско  Grinning

# 573
Цветелинке, умуваме по темата и най-вероятно по същото време и на същото място ще се случат нещата, ноооо има време до тогава. Няма да пропуснеш бирата с мен Hug
Надявам се даже две бири да пием- една в Търново и една във Варна.  Wink
Теди, ти не разбра ли, че борбата е безмилостно жестока... и за всеки момък поотделно.  Twisted Evil
Страхотни снимки! Друго е като има и зеленинка наоколо.
Карбо, и ние така си слагаме кошовете на главата, ето и снимково доказателство  Twisted Evil :

А снимката на Белка с тениската на Гънс-    superuu

# 574
  • в гората
 Здравейте!
 Аз докато докуцукам да честитя на празнуващите  Embarassed ... то пак станало никое време.Честито на Майчето, на Фокси и на Надето!Пожелавам ви мноого усмивки да ви спохождат непрестанно.
 И в този ред на мисли да почерпя скромно, че днес моята сестричка е рожденничка (вече вчера, защото съм много бърза  Embarassed).

Миме, прочетох за ужасната ви случка, не искам да те отказвам, но в тези ситуации полицията е малко вероятно да помогне.Преди около месец подобно нещо се случи с приятеля на сестра ми.Идентична ситуация - някакви изскачат от една пряка, при което той им изсвирва с клаксона и продължава, но на първия светофар, на който спира тези го нападат.За щастие той се заключва, и онези изпотрошват бравите и огледалата на колата (служебна, което е очавадно предвид нашарения й вид).Той съответно им записал номера и подал оплакване в полицията, но единственото, което се установи е, че колата е на името на някакво момиче и не може да се докаже кой я е карал в момента на нападението.
 Моят мъж е доста избухлив и предвид факта, че ходи въоръжен само се моля да не ни се случи такова нещо, че после ще ни разкатаят от ходене по съдилища.А Любо като сериозен моторджия (масово си носят разни помощни средства, защото са най-често жертва на засичане) не си ли държи някое краче от маса под ръка?

Ауу, щях да пропусна да спомена , че всички бебета са се превърнали в страхотни малки човечета.Всички снимки са невероятни.И все още са ми малко недостатъчни.. още ми се гледат.

# 575
Честит рожден ден на hamelionche!!!!

Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол за вкус! Не прекалявай с черния пипер, макар че и без него не може! Поливай живота обилно с червено вино, овкусено със ситни резънчета ябълка и щипка канела! Наздраве и Честит рожден ден,Теди!

, заповядайте на закуска! Flutter

# 576
Добро утро!
Да взема да се разпиша да не ме мислите!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХАМЕЛЕОНЧЕ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ И ОБИЧАТ ДВЕТЕ ТИ КРАСАВИЦИ, А И ТАТКО ИМ! БЕЗОБЛАЧНО БЪДЕЩЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
Мими, това, което сте преживели просто ме оставя без думи и затова ще запазя "милите думи" към тези хорица само в съзнанието си, че иначе........
Всички снимки на красиви февруарчета са направо страхотни!
Аз отивам да чистя прозорци, пък дано и да родя междувременно newsm78

# 577
  • Sofia
Честит рожден ден, Хамелеонче! Да си жива и здрава, много да те слушат и радват принцесите!   :bouquet:   bouquet   bouquet

Страхотни снимки видях, много им се радвам и искам още Simple Smile

Аз все още нямам компютър, пиша от на Венци, но когато мога, чета  Peace

Ето го и Венцо в пролетно настроение Simple Smile

# 578
  • София
ЧРД, Хамелионче! Да си винаги усмихната, щастлива и обичана!

Пате, то съвсем не остана време до термина. Ми успешно миене на прозорци ти пожелавам Simple Smile

Мама, да ти е жива и здрава сестрата и да те слуша! Моята напоследък съвсем го е ударила през просото и ме нервира.

Някой за Борисовата или театъра?

# 579
Пате, то съвсем не остана време до термина. Ми успешно миене на прозорци ти пожелавам Simple Smile
Нямаше ефект, ще трябва да пробвам нещо друго newsm78 Някой да има идейки?

# 580
Пате, на мен ми изтекоха водите след коломаска крака+триъгълник. Не знам дали ще ти подейства, обаче.

И ние се включихме в групата на болните с лека температура, зачервено гърло, прегракналост и хрема. Sad

# 581
Ех,че лоши новини отново в темата ни.Какво стана тук незнам,ама край няма черната серия.Дано скоро и при нас огрее слънце.Бързо оздравяване на всички болни малки и големи.
И нека поводите ни за радост са много повече вече  Praynig

Честито на всички празнуващи тези дни!Бъдете живи и здрави!

Миме,ебаси ужаса,който сте изживели  Sad Незнам какво става с тези хора - от къде толкова агресия  Confused Незнам какво да кажа.

Патенце,ама то не остана верно  Heart Eyes Ще чакаме скоро добри новини.

Снимките на децата са прекрасни!

Май някой от вас щеше да идва в Бс.Ще се радвам да се обади да се видим.Телефонът ми е в списъка или ще го дам на л.с.

# 582

ЧРД, Хамелионче! Да си винаги здрава и щастлива!

/а къде се загуби?/

Майтап,майтап, но Пате леко и безпроблемно раждане ти пожелавам и едно здраво и хубаво бебче на финала Peace

Толкова красиви снимки,че чак забравих че ме боли главата.

Карбо мерси за почерпката,големи красоти си направила,колко време ти отнеха Wink

# 583
Здравейте и от нас  Hug

Карбо, ХАмелионче, бъдете честити, здрави и много обичани   bouquet Макар и на патерица ви пожелавам силна вяра в доброто и дълъг списък със сбъднати мечти  Simple Smile

Миме, потресена съм истински  Shocked Още повече като прочетох, че и на други се е случвало  ooooh! Недоумявам как е възможно  Outta Joint

Мия, не ни спестявай разказите  Blush Прекрасно е, че сте били заедно със сестра ти  Hug

Диде, а ти си страхотна бременна жена  Hug Heart Eyes

Фокси, откъде този плъх намерихте  Joy Ох как се смях на твой гръб. Знам, че не ти е било смешно, даже ужасно  Simple Smile

# 584
Галл,добре че ми напомни за Фокси.Бях свикнала да чета нейните постове,а сега като не пише така често и ми липсва.Ама с тези две пораснали момчета няма как.
Галл,вие здравички ли сте?

Ганич,минаха ли раничките на Мила?

Общи условия

Активация на акаунт