Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 888
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Карбо, Хамелионче, честит рожден ден! Желая от все сърце много здраве, любов и емоции!   bouquet

Карбо, браво за почерпката - много апетитно изглежда. Аз все се каня да направя "tapas"
парти, ама все с пържолите свършваме - мойто мъж не моЖ го нахрани с тез красоти Mr. Green

Пате, ти си нашата бремелника първенец и съответно талисманка. А на мен лично си ми и вестителка, та много се вълнувам за вас. Стискам палци и силно те прегръщам (белким родиш от гушкане Wink )! Шегата настрана, ама аз ви препоръчвам да понаправите един кекс с любимия - хем предизвиква конракции, хем кой знае кога пак ще ви се случи.  Party

Снимките са толкова пролетни и засмени, че ми се напълни душата!  Heart Eyes

Момичета, вие сериозно ме запалихте с тези планове за морето, та решихме семейно да посетим северното черноморие. Решихме да си наемем вила, понеже не ни допада идеята за тесничка хотелска стая. Буквално се влюбих в ето тази . И понеже цената е доста изгодна, чак взех да се съмнявам (макар че жената ми прозвуча съвсем редовно, а и я открих в няколко уважавани сайта). Някоя от вас, морки феи, да я е посещавала случайно?

# 586
Малее,Мартеничка, не съм ходила там,ама и аз се влюбих в нея,че как не,само дето финансово няма как да си я позволим.Но вие ако имате възможност отивайте,ще  изкарате страхотно.

# 587
Бори, там е работата, че не е толкова висока цената. За 6 двойки е вилата, а цената е 100евро на вечер (за нисък сезон).  Thinking

# 588
  • Пловдив
марте,вилата е върхът
но едната стая се води детска и предполагам е с детски легла и не става за възрастни
другото кофти е ,че двете спални са разделени-в основната къща и в къщата за гости

# 589
Мале, Мартеничка, страхотна красота! А тези 100 евро са за 6-те семейства общо ли newsm78 Искам и азззз newsm45
Мамо Пети, да ти кажа и аз го мислих това с коламаската на триъгълника, ама пусто никога не съм ходила и ме е малко шубе Embarassed А за кекса - миналия път се отдадохме с мъжо на ласки, ама нищо не стана и ми предизвикаха раждането, НО този път ако трябва другите бременни да ме изпреварят ще чакам да си почне всичко само.

# 590
Хамелионче и от мен честитка за деня на рождението ти! Да си ьива, здрава и обичана жена и майка!!!

За къщата - идеална е, но кой ще готви /пу да не съм аз/?  hahaha
Предполагам ще  я избера когато детето ми порасне малко поне, за да се оправя само.

Пете, майка ми е тръскала и прала килими преди да се родя и съм "изтекла" почти с водите за 30 мин. Пожелавам ти леко раждане и живо и здраво бебенце!!!

# 591
Привет и от мен!
Миме, нямам думи за това, което ви се е случило! Ако искаш може да се чуем и да поговорим, да ти споделя какво разбрах от полицията. Но общо взето- трябва да имаш доказателства за случката, най-важното е да намериш свидетели. И за да пострадат сериозно гадовете трябва да има някакви по-сериозни поражения по някой от вас. Иначе може да ги осъдят най-много за хулиганство и да ги глобят. Можете, обаче да заведете гражданско дело, но пак шансовете май не са мн. добри....

По нашия случай има напредък, образувано е дознание и е назначен прокурор, тия дни ще ходя пак да се видя с полицая дето ни води преписката. Ще се бави още доста време случая, но аз не бързам- на тях си им виси на главата. Може след 3 г. да е, но 1-2-ма от онези ще влязат за малко в затвора  Confused

Марте, вилата е много готина, на няколко снимки видях логото на луксимоти- това е фирма на моя шеф, сега ще поразпитам дали не я рекламират моите хора и да ти кажа какъв е случая. Цената определено е мн. добра, но спалните са 3, т.е. за 6 човека става и така като гледам може да няма пряк път към брега. Но пак е супер примамлива!

Ние сме добре, децата точат малко сополи, но това не им пречи да дивеят и да философстват (тези, дето говорят де  Grinning ). По цял ден сме навън, много е хубаво Simple Smile

Марая, ние ще пътуваме за САЩ на 26-ти май и ще се прибираме на 25-ти Юни, ще се радвам ако успеем да се видим докато сме там. Ако ходим на гости на брат ми ще гледам да предвидя време и за вас, а на вас ако ви се идва до Наше Село Нюарк, както му викаме ще сте добре дошли  Hug

Куцо Пате, аз обичам по-приятните методи за ускоряване на раждането- като например секс, хапване на шоколад и др. сладости, приятни разходки, масаж.... Ако не помогне-поне със сигурност няма да съжаляваш че си опитала Mr. Green

# 592
Янаст, пробвах с шоко-удоволствията, с разходките(много пари се харчат обаче), масажът звучидоста примамливо, ама как ли ще легна по корем newsm78 - виж довечера ще навия мъжо за кекса, пък дано да ми върже hahaha

# 593
  • София
Коте  Heart Eyes
За вас да споделя, че тя преди малко ми предложи превоз за срещата  Hug

Пате, я наистина вземи да дойдеш до нас пеша, а тук направо ще ти акушираме Wink Пожелавам ти скорошно леко раждане и най-важното здраво бебче на финала

Хамелионче,   bouquet ЧРД!!!! Едно от любимите ми пожелания от моя ден ден беше "Да не ми се налага да се занимавам с идиоти" - пожелавам ти го и на теб!

бори, тези същите неща ги видях предния ден на един Р.Д. в заведение. Купих 2 вида пастет, забърках топено сирене със спанак и ги намазах върху
Другото е сиренца с плодове или доматче
Отне ми може би 2 часа  newsm78
Моят принос са шотчетата - таратор и гаспачо - бяха много много вкусни, но всеобщото мнение беше, че им липсва водката  Crazy

Аз утре ще имам новини от работата - днес пак ми предложиха по-ниска заплата, но аз смятам да откажа. Наистина много ми е тая сега, но проблемът си е техен. Да бяха хора на място още преди нова година можеше да си опекат работата..
Сега смятам колко заплати ще имат да ми дават ако ме изгонят и с какво да се захвана докато намеря хубава работа...
Но да не впрягаме каруцата пред коня - утре ще ви докладвам

Хубава вечер   bouquet

Ааа пък да ви кажа - няма вече стафилококи Зеленцето... Има обаче някакви Колпитис Пнеумонае  newsm78 и Гъбички... това от гърления секрет. Пъпките сякаш намаляват, но не съм сигурна..
Аз вчера не ви казах - освен всичко останало цялото й тяло е като шкурка... започна като пъпчици от претопляне по сгъвките преди седмица и нещо, премина през абсолютно цялото тяло... и сега уж са минали - не личат, но като пипнеш - точно като шкурка... много интересно пъпчиците са с размер на връхче на карфичка, но всяка една хвана коричка...
Както и да е Simple Smile

# 594
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КОТЕ! бЪДИ ЖШВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА ОТ ВСИЧКИ МЪЖЕ ОКОЛО ТЕБ! МНОГО КЪСМЕТ И НЕПРЕСЪХВАЩО ЩАСТИЕ!

# 595
Оф Миме, сега прочетох ooooh! направо не знам какво да ти кажа... дано да ги осъдите! Само гледай да не се нервираш, не е добре за теб и бебето! То такива работи и тука стават, но има по-голяма наказуемост.  Онзи ден, докато чаках на един светофар двама се сбиха на тротоара Shocked на 2 метра от синът ми (той беше в колата с мен) и естествено не пропусна случката  Confused веднага ме заразпитва какво е това, какво става и до ден днешен раздава юмруци във въздуха и ги имитира Rolling Eyes

Яна, ако имате път към Флорида, обади се Wink

Много стиснати палци и положителна енергия на Деси и Йоан! Дано тази ужасна одисея приключи скоро. Направо не ми се мисли през какъв ад минаха Cry

Честит рожден на Надето , Хамелеончето и Котето bouquet Да сте живи и здрави! Вече имате най-хубавото, пожелавам ви още много щастливи семейни мигове и много обич и разбирателство Heart Eyes

И да не пропусна да отбележа, че снимките са чудесни! Всички са порастнали ужасно много Wink и Алекс определено прилича повече на мама, същото важи и за Сияна Sunglasses

Пате, много стиснати палци от мен и дано скоро да чуем прекрасната новина Heart Eyes междудругото не бързай когато-тогава! На твое място бих се порадвала на спокойствието, че като знам каква лудница те чака  Laughing Laughing Laughing

Хайде сега да лягам, че вече наистина едвам гледам Tired

# 596
Коте,

А ето я и тортата  Mr. Green :

# 597
  • София
Инче, честит рожден ден! Да сте все така сладки и красиви!

Подаръкът от мен:

Мммммммм, ще го изпапкамммммм!

И черешката на тортата:

# 598
Добро утро Hug

Инче, и от мен Честит рожден ден! Да си все така усмихната и красива Hug

Ето и моя подарък Mr. Green

И имам едно питане към всички-моите дЯца нещо са се разсополили и цяла нощ не могат да спят.Сополките им са слузести и безцветни.Някой да ми препоръча капки за нос? Аз по-късно ще се обадя на педито,но исках и вашето мнение.Също и съвет за сиропче за кашлица.Засега не кашлят много,само отвреме-навреме и лекичко.Нужно ли е изобщо да давам сироп?
Благодаря за отговорите предварително Hug

И понеже пак се включвам след незнам-си-колко дни отсъствие искам да се извиня.Чета отвреме-навреме и следя новини за болничките деца,но нямам никакво време да пиша.От сутринта до вечерта съм сама и съм или в спалнята при малките,или навън,защото всички полудяваме вкъщи Laughing

Честит рожден ден и на Хамелиончето с малко закъснение Hug

# 599
Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение! Честит рожден ден, Инче!

Общи условия

Активация на акаунт