Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 873
  • 718
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Foxy, може да кашлят заради сополите, Йойо така се давчи като има сополи.

А иначе, предписват Виброцил за нос, ама няма никаква файда. Най-много файда има от онази черната гадост, ама не знам дали има смисъл. Просто трябва да мине.

# 601
  • Пловдив
Фокси,капки Виброцил,пръскай Стеримар и трябва време,за да минат сополките
За кашлицата-зависи дали е суха или влажна-сиропите са различни.Най-добре да ги заведете педи да ги погледне и да чуе гърдите

Коте,Честит Рожден Ден.Бъди щастлива и обичана

# 602
Честит рожден ден Константинче /много харесвам името ти/!!! Да си жива и здрава, все така весела и засмяна!!! Да имаш повече поводи за радост и да си обгърната с любовта на близките си!!!

Фокси, на Михеле му бяха изписали едни капки за очи, от които се оправи за 2 дни хремата му, за съжаление са в къщи, а не си спомням как се казваха /може някой друг да помогне с името/.
    Аз кашлям и съм хремава, а Михеле иска да спи при мен заради зъбоникненето, явно е по-спокоен като съм до него, но аз не се наспивам така, събудихме се в 5.30 и сега съм като пребита, а днес ме чака работа / Sad Sad/ Добре поне, че детето вече няма хрема, че да не го мисля.
Дано има добри новини от Деси и Йоан!
Миме, как си след случката, а баш-алхимиков?

# 603
КОТЕНЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!! Бъди здрава, щастлива, много обичана от голямата мъжка банда и цял живот ухажвана от главатаря на бандата!!!   Hug

# 604
  • София
Инче, честит рожден ден!Много щастливи мигове ти пожелавам с целия мъжки отбор и една малка принцеса следващият път, когато решите.

# 605
Фокси,капки Виброцил,пръскай Стеримар и трябва време,за да минат сополките
За кашлицата-зависи дали е суха или влажна-сиропите са различни.Най-добре да ги заведете педи да ги погледне и да чуе гърдите

Стеримар пръскам и им издърпвам сополките с една помпичка.А кашлицата им е по-скоро суха и кашлят много рядко,но не ми изглежда,че им дразни гърлата.Незнам кога ще имаме възможност да ги заведем на доктор,защото от 3-4 дни съм сама от 6 сутринта до 8 вечерта и това ще продължи до края на седмицата,а аз сама няма как да отида до педито,защото е далече.Казаха ми,че сополите може и да са заради зъбките.Ще пробвам с Виброцил,пък дано да стане.

# 606
Инче,честит рожден ден!!!Бъди здрава,щастлива,обичана,глезена и много да те слушат целият отбор в къщи.Бъди все така добра и мила.прегръдки и целувки от цялото семейство алхимикови.

# 607
Инче, честит празник   bouquet Бъди все така прекрасна и позитивна, обичана и обградена от истински приятели  Hug

# 608
  • София
Инче, ЧРД!!! Всичко най най-хубаво ти пожелавам!

# 609
Инче,честит рожден ден,много любов, весели и приятни мигове с твоите мъже у дома Wink

# 610
Инче Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива, все така усмихната и обичана от любимите ти хора!

# 611
Коте, честит рожден ден! Пожелавам ти от всичко хубаво по много!   bouquet

Фокси ние сме точно като вас със сополите и кашлянето-Стеримар, няколко пъти като се сетя сребърна вода също съм капвала, Виброцил, но ние бяхме и с гурлясали очи от баткото конюнктивит ли не знам.Мнооого трудно се капе в очите му,той само като ги види капките и почва да реве и затваря очите,направо не знам как да му капя.Тобрекс ли са капките за очи  не знам кой питаше/ние такива слагаме/

Аз вече с това гърло една седмица не мога да спя и от вчера си взех Оспамокс.

Марте, наистина не бях обърнала внимание, че е за 6 човека, но децата освен тази бройка ли е?

Весел и усмихнат ден Ви желая Hug

# 612
  • Sofia
Мили момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания, подаръци  Flutter и хубава енергия! Почувствах се страхотно и празнично! Благодаря!

Скромна почерпка Simple Smile

Фокси, и на Венци са такива сополките. Излекувахме температурата с хомеопатия, но сополките ги чакаме да си отидат. Е, отиват си вече, но са гъсти и досадни. Виброцила е само за малко да отбъбне лигавицата и дотам...

Хубав ден на всички и благодаря ви още веднъж! Hug Hug Hug

# 613
Аз съм голяма патка да ви кажа...Купих аз от аптеката каквото каза педито и витамин С /предполагам на ампули/ и затова казах,че искам ампули.Обаче като се прибрах вкъщи видях,че на ампулите пише "инжекционен разтвор". newsm78 А нали се приемат по принцип орално? Аз откъде да знам,мамка му,че има и инжекционен разтвор...Та сега се чудя и мая това ли аджеба е въпросния витамин С дето трябва да го изпият или тоя си е специално за инжекции ooooh! Чувствам се супер тъпа е неосведомена Sad

# 614
  • София
Вержи, този е, споко, нали е от 2 мл, а не от 5, но и от 5 да е, няма страшно, излишното се изпишква.

Инче, честит рожден ден, аз набързо, че пак стягаме багажите, от петък до неделя бяхме в Копривщица, днес заминаваме за Плевен, а в петък направо в Стара Загора, прибираме се в неделя пак и така, та весело изкарване да пожелая и много сбъднати мечти, много любов от любимите хора и хиляди щастливи мигове с тях! Целувки от мен и Стани Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт