Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 872
  • 718
  •   1
Отговори
# 615
Прочетох в интернет,че и инжекционния р-р може да се пие и сега се чудя дали изобщо да ходя до аптеката и да го сменям newsm78

# 616
  • София
То няма друг, Вержи. Течният Вит. С е само инжекционен и може да се пие.

Инче, честит рожден ден, аз набързо, че пак стягаме багажите, от петък до неделя бяхме в Копривщица, днес заминаваме за Плевен, а в петък направо в Стара Загора, прибираме се в неделя пак и така, та весело изкарване да пожелая и много сбъднати мечти, много любов от любимите хора и хиляди щастливи мигове с тях! Целувки от мен и Стани Simple Smile

Хахаха, типична честитка в стил Ивето! Joy

# 617
Инче,честит рожден ден.Бъди все така засмяна и щастлива в мъжкото ти царство,да те глезат като принцеса !

Бори,аз от гърлобол си докарах гнойна ангина,но с Оспамокса за 2 дни отмина.

Миме  Hug

# 618
Доре,абе аз прочетох,че на пазара вече бил пуснат и витамин С за пиене,освен инжекционния,затова се чудих доста,но щом казвате,значи няма да сменям нищо.
Благодаря за бързите отговори Hug

Аз си знам от едно време ето тези ампули:

а сега ми дадоха едни бели,прозрачни.

Както и да е.Тук във форума прочетох една тема специално за "моя проблем" и се оказа,че наистина инжекциония вит. С може да се пие.

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 14:30 от •● foxy81 ●•

# 619
  • Пловдив
ееее Фокси в голям филм си се вкарала,заради ампулките-да,и инжекционния разтвор е за пиене.Досега толкова години  имаше само него.Отскоро има само за пиене,но на практика е неоткриваем в аптеките.Поне аз не можах да го намеря.По-добре е да  се взима само за пиене,защото инжекционния разтвор има допълнителни вещества и няма нужда да се натоварва организма

# 620
ИНЧЕ,да си жива и здрава и все така ведра и позитивна! Да се чувстваш като принцеса в едно мъжко царство!   bouquet

# 621
Момичета каква е разликата между Нисита  и Стеримар, който е ползвал?
Аз нещо не  откривам,освен, че Нисита пръска по по-малко и по-бързо свършва и накрая има,но не иска да пръска? newsm78

# 622
  • Пловдив
bori 1 ,едно и също е-солен разтвор

# 623
ИНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!

# 624
Бори, няма разлика, ено и също е, на един и същи принцип е. Ползвала съм и двете, еднаква работа вършат и от двете съм доволна.

Фокси, и аз знам, че става и за пиене Hug спокойно Hug и не се чувствай неосведомена, нормално е да се зачудиш Wink

Тук при нас временцето е мрачно, май ще вали Tired май май ще си седим вкъщи.

Кажете вашите дечица започнаха ли да се тръшкат или още не? Моята София само това прави Tired ooooh!

# 625
Фокси, споко бе човек, този разтвор от нашето детство все си го пием, той е много пречистен. Другите ампулки за пиене чак сега излязоха на пазара.

Аз ползвам Тонимер (от разните солени води) и е доста удобен. Иначе сега с тъпите сополи на Руси, които са гъсти и лепкави като лепило, ми помага повече Нисита-мас. Явно, понеже е мас и не се изтича толкова бързо навътре към лигавицата и повече време държи чисто нослето.

# 626
Здравейте,

от днес сме вкъщи. Йоан засега е добре, дано и така продължава.
Благодаря на всички за положителната енергия и стиснатите палци.

На всички болни да оздравяват, на всички с поводи за празнуване честито.

Надявам се занапред да съм по-редовна.

# 627
Ей, Десика, добре дошли   bouquet Дано дано дано всичко остане назад  Praynig

# 628
здравейте отдавна не съм писала и сигурно сте ме забравили. ние сме добре . мишо расте , днес се видяхме с нашата снаха бела и с майка й. бургаска среща от 2 майки . миленка ще качи снимки . бела е страхотна кукла.ще се опитам да наваксам с четенето . на болничките да оздравяват . а на празнуващите честито.
включвам се по повод поста на мисля че бори 1 за сокоизтисквачката ако ти се дават около 100 лв на Браун е мн добра. тъй като бачкам в магазин за техника тогава моите колеги препоръчаха тази и ние си е купихме

целувки на всички много са ви красиви снимките на дечицата Hug

# 629
  • Пловдив
Десика,дано  да не ви се случват вече такива неща Hug

siolina ,как ще сме те забравили,беееееееееее.Разписвай се по-често Hug

Общи условия

Активация на акаунт