Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 30 868
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Деси, много се радвам.Дано вече всичко е наред и само положителни емоции да имате.Прегръщаме ви с Алекс.

Явно , заради кризата банките са започнали да събират от клиентите и разни измислени неща.Преди 8години от старата работа имах дебитна карта, която е изтекла и ходих в клона им в БОрово да я закривам навремето(Евробанк-настоящите Пиреус)Дължа им 9.45лв и 5лв. лихви, тъй като не съм я била закрила тогава , но аз не мога да си спомня със сигурност тогава какво е било, а и все пак съм била на 20г.Платих ги , но ще пиша жалба.Не ми с еговори хич затова, май не трябваше да ги плащам, но бях с Алекс и той се разрева и така...

Пате, пожелавам ти леко раждане и едно сладко бебче после и да ни го покажеш Simple Smile

# 631
Инче, честит рожден ден и от мен!

От известно време все забравям да ви споделя, на тези, които имат машина за хляб Simple Smile Опитайте да сложите една супена лъжица мед в хляба, става много по-бухнал и мек! Само дето понякога се залепя на капака на машината и в средата отгоре остава бял и кората е недоизпечена Simple Smile И пълнозърнестия става по-хубав с мед. Опитах и със захар да добавям, но само с мед се постига такъв ефект Simple Smile

Ларакрофт, много банки правят такива кофти номера. ПИБ например вече събират месечна такса за поддържане на сметка, а доскоро беше безплатно и те смело разкриваха нови сметки, за по-лесно без да закрият старата. Но, естествено не съобщават за промяната, само ако попиташ или нямаш наличност да ти удържат ще разбереш.

# 632
Инче, честит рожден ден! Пожелавам ти още 100 години прекрасен живот, всеки ден да започва с целувка от любимия човек и да завършва в обятията му!

Галче, я сподели като имахте ларингит как се лекувахте? На нас ни изписаха капки за нос, витамин Ц и Ериус.

Патето да не е влязла да ражда?!?

# 633
larakroft1 и аз минах през тоя филм с такси по банките и още съм. и да пуснеш жалба няма смисъл . политика на банката да си слага такси и тем подобни.и аз бях така добре, че имаше някакви остатъчни пари че са покрили и че закрих на време  и не се натрупаха мн пари ( ОББ) а сега пък глупавото е че работодателя ми смени картата а майчиството ми минава още през старата карта и не знам дали ще го прехвърлят от с4етоводството а в новата ми удържат 3 лв управлвние защото е v pay и не мога да я закрия защото може да се върна на работа и хем там няма пари хем и по 3 лв (уникредит) тъпо но те определят коя карта с кви такси да е

# 634
  • в гората
 Коте, Честит Рожден Ден!!!

явно в твоя чест котката ни днес роди   bouquet.

Деси, много се радвам, че вече сте вкъщи.Дано всичко лошо да е вече зад гърба ви  Hug !

# 635
  • София
Пете, не е влезнала да ражда, но май скоро ще е, и да не пропусна да и пожелая.

Май тогава няма смисъл да пиша жалба.Тъпа история..и тези банки са ужас.

# 636
Я, и аз да добавя едно малко, сладко коте към темичката днес!

Инче, жива и здрава бъди! А другото ще получиш от любимите си мъже!  Hug

Деска, добре сте се завърнали! Дано болестите са минали и Йони вече ти носи само усмивки!  Hug

И Плами е с хрема, до вчера водниста, а днес вече се втвръди. Ходихме при педката и естествено изписа Виброцил, Вит. С и Коралгол /не съм сигурна в името/, но последното не знам къде наоколо могат да ми го приготвят и за сега ще карам без него. Иначе кучешките са тръгнали да растат и се очакват пак кошмарни дни и нощи  ooooh!

Това е за сега, че хуната много беснее ....

# 637
Десика,радвам се,че вече сте си у дома  Hug Hug Hug Дано вече болестите да ви забравят  Praynig

Фокси,ние за сополките използваме Нисита мас и Стеримар.Дано децата се разминат само с това и да нямаме проблеми.Същото пожелавам и на всички болнички дечица.

Инче и тук искам да ти пожелая една незабравима вечер в компанията на 5-мата ти мъже.

Ето и снимките от нашата камерна бургаска среща или направо семейна  Laughing

# 638
Честит рожден ден, Коте! Бъди здрава, обичана и мнооого щастлива!!!! Ето го и моето коте за теб:

Аз тия дни съм заета да си търся лятна количка из Продавалника, ама засега все удрям на камък, щото я търся хем да е лека, хем да е по-дългичка и широчка, че на Ралица и е тясно в тази.  Rolling Eyes Пък и да е евтинка по възможност, а и полулегнало (поне) да има.   Twisted Evil
Офффф, Ралица пак руши къщата...  Close
Десика, добре завърнала се, измети болестите далече и оттук насетне само здраве! Hug

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 19:42 от Жълтият Ламтурник

# 639
  • София
Ей, Деси олекна ми, като прочетох! Simple Smile
Свърши най-после вашето ходене по мъките... Няма температура сега адашът, така ли? Какво се оказа най-накрая? Hug

# 640
  • Пловдив
Жълтият Ламтурник ,такава количка има в Джъмбо-пълно легнало,голям багажник,две отделни дръжки,лека и относително широка.60 лв струва.Става въпрос за сивата-само този цвят имат

# 641
  • София
Коте, честит рожден ден и от мен!!!   bouquet
Да си жива и здрава и ти и хората около теб!

Деси  Hug добре завърнали се! Дано всичко е зад гърба ви и Йоан да е здрав и щастлив!!!

Моите служебни неволи започнаха  Joy
"Щом не искаш да приемеш по-ниска заплата, ще те помолим да подадеш молба за напускане"
"Но аз не искам да напускам"
"Как не искаш? Момиче, защо ме изкарваш извън нерви?"
"Ами работи ми се"
"Щом не искаш да напуснеш, има и други начини"
и сега чакаме другите начини Simple Smile

До скоро   bouquet

# 642
Деска,добре сте се завърнали и дано вече да сте преборили всички болести Hug
Наде,има ли някой за биене???Насреща съм със все корема дето съм отпрала Mr. Green

# 643
  • Sofia
Момичета, много ви благодаря отново за готините пожелания и картички и усмивки! Супер готино настроение ми създадохте!  Hug Hug Hug Hug Чувствам ви много близки и страшно се радвам на хубавите думи!
Аз имах един страхотен ден и получих чудни подаръци Simple Smile

Надеее, тия луди ли са!?!?!?? До 3 години на детето не могат да те пипнат! Да си гледат работата!
Ейй, че тъпанари!  #Cussing out #2gunfire

И на Венци сополките от воднисти станаха лепкави и гъсти. Май вече отминават, но я кажете Насита маз какво се прави с нея? Да си я купя ли? Ако по-добре отпушва..., че аз ползвам Диснемар и голяма работа не върши...само размеква секретите. Решила съм да си поръчам най-сетне BabyVac. Някой ползва ли тази помпа? Всички са много доволни, а аз имам чувството, че ще му изсмуча мозъка  Rolling Eyes

# 644
  • Пловдив
Наде,правят се на важни.Отвърни им със същото

Коте
,маста се маже от вътрешната страна на ноздрите.Мамите са доволни,но аз лично не съм ползвала.Бейби Вак имам,но все още не ми се е налагало да я употребявам

Общи условия

Активация на акаунт