Ти какво мислиш да правиш?
Както казва и Инчето, до 3 годишна възраст на Белка нали не могат да те пипнат. Това поне ти дава възможност да се оглеждаш за нещо друго и в същото време да си свиркаш и да им късаш нервите.
Миме, прочетох и за вашите неволи. Тия измети не знам какво заслужават и как може такава наглост и безочие пред детето да правят такива неща , а и да те бутат.
Мисля, че пропуснах да честитя на M@m@ за двете чертички. Виде, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и по-послушен батко.
Времето пак се скапва и пак започнаха хремите. Уф, тия болести край нямат.
Дано всичките ни дечица вече оздравяват и се чувстват добре.
Доре, оказа се според тях пневмония с отит. Но те ми казаха, че най-вероятно има и другаде инфекция, защото утайката ни беше 4 пъти над нормата.
Успях да разгхледам снимчиците, които сте пуснали. Толкова са пораснали малките сладурковци и сладуки, че вече не са бебета, а малки дечица.

Сега ще пусна и аз една сника, на Йоан от март месец,
. На нея е все още с бузки. За последния месец и свалил около 600 грама и в момента сме под 10 килограма.
. Дано не е нищо сериозно! Май през нощта и е било студено, че беше само с чаршаф завита.
Ама са големи гадове тия "твоите"
И ще го кажа вместо мрм-да си е*ат майката
Също така обезщетението ми на колко заплати трябва да е равно? Как е по закон? Защото разбрах,че на колежките ми са изплатили само една заплата /и на тези,които работят там от една година,и на другите ,които работят от 5-6-7 години/.И наистина ли имам право да използвам отпуската си,която не съм използвала през последните две години? Това го питам,защото днес по новините мернах нещо такова....Ако може някой да ми обясни като на малоумна ще съм му много благодарна
Много въпроси станаха,ама така е като съм си простичка и хал хабер си нямам.......
Лека и безпроблемна бременност и здраво,красиво бебче на финала ти желая от сърце

ПОжелавам ти много здраве на цялото семейство!!!

Бързам да честитя преди да е станало утре и отивам да чета