Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 604
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
mimi_msm, не мисля, че е била излишна операцията. Но вярвам, че с тази поредица боледувания и прием на Аб, децата ни наистина са с много слаб имунитет, да не говорим, че и след самата операция пада имунитета. Сама казваш,ч е нещата при вас са от 2 години, а операцията е била едва преди месец. Само за сравнение, че 3 месеца беше вкъщи сина ми и за 3 дена на ясла пак лепна вирус и вече 2 седмици е в нас. Пуснахме го близо 2 месеца след операцията. Мисля да му взема витамини пак. Искрено се надявам, че от есента положението ще е различно. Май до тогава ще се опитаме да го гледаме вкъщи и лятото на село, че да укрепне. Стискам палци детето да се оправи бързо. А, и още нещо - едва преди седмица хъркането почти спря, до тогава си хъркаше почти както преди операцията.Имам чувство, че му помогнаха хомеопатичните хапченца за хремата, които му изписа личната при сегашното разболяване (на Немския хопеопатичен институт да, има тема и във форума, мисля да взема от техните витамини).
Дано е верно това което казваш но вече наистина съвсем ми се изпариха стимулите. А какви са тия витамини. Аз сега наблягам на пчелните продукти мед, прашец давам клоастра и някаква слънчева енергия. Всяка сутрин и правя фреш от портокали или мандарини и я карам да си хапва и зеленчуци. Дано и ние есента вече да сме с нова песен.
Забравих да добавя че давам и марсианци.

# 91
  • София
Ето подфорума на Немския хомеопатичен съюз: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=91.0

Даваш достатъчно неща, но организмът иска време, за да се възстанови.

# 92
Благодаря за данните.
Ще изчакам резултата от втория секрет и ще видим.
Колкото до противоалергичното след операцията на дъщеря ми не сме пили абсолютно нищо.Тя се беше възстановила напълно докато мен ме изпишат с бебето .Единствено пихме 3или2 дни преди самата операция Фенистил.
Правиха й тест за алергии за упойката- Мустаков преди това.

# 93
mimi_msm не се притеснявай,малката боледува 3 месеца след операцията,след това почти 3.6г не беше боледувала изобщо до скоро.
Не е излишна операцията  Peace

# 94
 Hug Hug Hug Hug Hug Момичета благодаря ви, че ви има да утешавате параноични майки като мене  Laughing Laughing

# 95
  • Велико Търново
Така да се включа и аз GrinningНа 20.04.2010 извадиха третата сливица на дъщеря ми/3.11г./Операцията беше в Плевен при доктор Ненов/Господ здраве да дава на него и семейството му/.
Дъщеря ми боледува рядко,но качествено.За 2009 г. е пила един АБ през януари и един през декември,но спеше с отворена уста и от няколко месеца я забелязах,че като й говоря тихо,не ме чува.Заведох я на преглед при него и след седмица назначи операцията.Сега като спи не хърка,обаче още си държи устата отворена.Надявам се,че с времето и това ще преборим/аз я затварям Mr. Green/Сливицата й беше огромна ShockedИзписаха ни няколко часа след операцията и докато обядвахме/аз и хората,които ни караха/ да престоя половин час в детския кът в мола CrazyТова го пиша да се добие обща представа как се е чувствала след операцията.
Сега в сряда сме на контролен преглед и като се върнем ще пиша какви медикаменти е изписал доктора.Наистина се надявам по-малко майки да пишат в здравния Simple Smile

# 96
  • България
Да разкажа как мина прегледа при проф. Едрев. Чакахме близо три часа, което страшно много изнерви детето. Замериха му сливицата, която се оказа доста увеличена , което д-р Тодорова, която прави замерването отдаде на продължилата хрема 1 месец и двата отита. Беше страшно внимателна. От там влязохме при Едрев. Детето се успокой и се държа мнаго добре на прегледа. Професора каза че имаме серозен отит, което може би ако лечението не помогне ще наложи слагането на макарички, който да изкарат течността, която се е събрала. И така месец сме на ксизал капки и 10 дни тобрадекс.
Надявам се слагането на макаричките да се размине.

# 97
  • в джунглата
Искам да попитам дали при всички лекари се чака много време за преглед в Транспортна. Аз мисля да пътувам от Бургас за консултация с някой УНГ, насочила съм се към д-р Френгов и към проф. Едрев, но незнам дали ще мога да мина и при двамата за един ден. А и ако много се чака за преглед незнам дали ще мога да съчетая нещата с транспорта Thinking
Моля ако някои знае за д-р които си спазва уговорените часове да пише.

# 98
Ф ренгов и Едрев преглеждат в два съседни кабинета.По-добре си запиши предварително час.Но ...малко ще е кофти да излезеш от единия кабинет и да влезеш в съседния LaughingОсвен ако не отидеш в частния на Френгов newsm78

# 99
  • България
Дънди,
Аз също съм от Бургас. В четвъртък минахме при Едрев, но чакахме три часа защото бяхме № 23. Записва се час предварително. До колкото знам Френгов преглежда в сряда и петък от 14 - 17ч. Не се записва час. Отивате и чакате.

# 100
  • София / Пловдив
....До колкото знам Френгов преглежда в сряда и петък от 14 - 17ч. Не се записва час. Отивате и чакате.

Не е така вече. Една от майките тук беше писала, че в болницата и той преглежда само след предварително уговорен час.

# 101
  • в джунглата
Благодаря за отговорите Peace

Наистина е кофти от единия да влезна в другия, но пък и този вариант отпада защото преглеждат в различни дни. Маи трябва да намеря лекари които да преглеждат в петък че да мина за един ден.

# 102
Дано е верно това което казваш но вече наистина съвсем ми се изпариха стимулите. А какви са тия витамини. Аз сега наблягам на пчелните продукти мед, прашец давам клоастра и някаква слънчева енергия. Всяка сутрин и правя фреш от портокали или мандарини и я карам да си хапва и зеленчуци. Дано и ние есента вече да сме с нова песен.

mimi_msm, да не би да е някаква алергия. Освен това наистина е минало малко време от операцията, пък и тя не е панацея, за съжаление. Сега тепърва идва хубавото време, повече слънце и ако може по-малко ходене на градина, и ще бъде като нова.  Коластрата и пчелните продукти са доста силни алергени. Дъщеря ми миналата година се обрина ужасно от коластрата. Виж от зелената енергия бях доволна, както и от есберитокса.
Дъщеря ми е почти цял месец здрава - на петия месец от операцитя, страх ме е даже да го напиша. Въпреки това имам чувство, че тази гадна сливица пак расте, нека ни излезнат резултатите от теста при Мустаков и през май ще идем на един профилактичен при Ботева.

# 103

mimi_msm, да не би да е някаква алергия. Освен това наистина е минало малко време от операцията, пък и тя не е панацея, за съжаление. Сега тепърва идва хубавото време, повече слънце и ако може по-малко ходене на градина, и ще бъде като нова.  Коластрата и пчелните продукти са доста силни алергени. Дъщеря ми миналата година се обрина ужасно от коластрата. Виж от зелената енергия бях доволна, както и от есберитокса.
Дъщеря ми е почти цял месец здрава - на петия месец от операцитя, страх ме е даже да го напиша. Въпреки това имам чувство, че тази гадна сливица пак расте, нека ни излезнат резултатите от теста при Мустаков и през май ще идем на един профилактичен при Ботева.
За алергия е трудно да се говори при наличие на зелено жълти сополи и храчки. В неделя я заведох на доктор секрети и се стичат от носът и докито УНГ ми вика ами третата сливица е виновна  и аз направо се упулих  Shocked Shocked Shocked хем тя знаеше че сме я вадили. И викам ама как така ние нали я извадих ме и тя вика да бе да. Та като ме загризаха едни съмнения цяла вечер не съм спала. Сутринта мъжо я хвана и на друг доктор УНГ та да видим какво са и правили. Слава богу докторът е казал, че сливицата е много добре извадена. Но за съжаление от синузите и текат секрети и колкото и да отлагах няма да ни се размине антибиотика.
Bubba  стискам ви палци. Другият месец да се похвалиш с два неболедуване. А и другите момичета също.
Сега ние ще си пийнем поредния антибиотик и в сряда е на контролен дано да и е минало вече.

# 104
Ох,мила знаеш ли ,че и аз се сънявам,че сме със синузит,но казват,че е малък още синът ми.Какви изписаха АБто след секрет ли?
А освен сополи,нещо температура или кашли имате ли.
Не мен инфекционистката ми каза,да не давам Аб ако няма температура.Но тези сополи са вече много време -утре сме пак на секрет ще видим. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт