АВГУСТовските деца ще бъдат най-желаните цветя - тема 9

• 26 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лично аз маста я изключвам веднага, защото в жегите не бих намазала и себе си с такова нещо.
Със зехтин ще се запася за всеки случай, но мисля че са най-подходящи бебешките млека за този сезон. За всеки случай пак ще се консултирам да не оплескам нещо.

# 661
Здравейте!
И аз съм Мата Космата по коремчето  Laughing
Моите крака също си се върнаха в норма още на другия ден след раждането.
Най странното е, че Калоян ми се обрина от зехтина затова започнах да ползвам Мустелата и беше добре. Като гледам сега цените на Мустелското шампоанче и млякото за след баня, които ползвах преди 4 години направо ми се изправя косата  Rolling Eyes, но хубавото е че се ползват дълго време.
Днес с Калоян ще садим цветя на балкона да по разкрасим обстановката.
Хубав ден и от мен!   bouquet

# 662
аз само да си кажа мнението за седмиците -според мен 7-ми месец е 27+6 дни г.с.,ама аз съм вечната заблуда така че това е само мнение Simple Smile аз все още се мажа с мама донна и палмърс

# 663
биляна за цветята знам че не е хубаво бременна да се занимаваш с тавива неща (тип пресаждане) . заради паразитите в пръстта ( нз доколко е вярно така ми обясниха , не лекар - една позната)

# 664
Аз моите косъмчета по корема си ги махам с кола маска, не мога да ги търпя.
Иначе едвам издържам кола маската, много ме боли ама няма начин, дойде времето на късите панталонки  Grinning

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:01 от aliira

# 665
Здравейте слънчеви майчета   bouquet
Аз моите косъмчета по корема си ги махам с кола маска, не мога да ги търпя.
Иначе едвам издържам кола маската, много ме боли ама няма начин, доиде времето на късите панталонки  Grinning
посъветвай се с някого, но козметичката ми каза да не ги пипам, тези, които са се появили заради бременността, после ще изчезнат сами, но ако ги махам ще си останат и после  newsm78 нз дали има нещо вярно и защо е така

приятни разходки в хубавото време и погал по коремчетата  Hug

# 666
  • Miami
За мазането на бебето - аз предния път го мазах с бебешко олио на Бюбхен около месец. После започнах с мляко, че наистина в жегите не е много хубаво с олио. Но пък от друга страна го мажех вечер и в началото знам, че е хубаво с олио да се мажат. Така бях чела някъде. Трябва пак да се поразровя и да се информирам на ново.
С мас, зехтини и разни други масла не съм рискувала. Само с такива предназначени за бебета.

Хм, сега като се поразрових в няколко сайта, май наистина от другата седмица ще съм в седми месец Thinking Голяма обърквация са ми тия седмици и месеци Crazy

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 12:48 от Кори

# 667
ПРИВЕТ, мамита Hug! Аз  да се оплача- вчера бях на рожден ден и това седене на стола в ресторанта /около 4-5 часа/ ме съсипа- корема ме заболя ужасно и днес все още не ми е добре! Аз от първия ден на бременността съм в болничен и доста се залежах, та благородно завиждам на онези от вас, които все още имат сили да ходят на работа!!!
И ДА СЕ ПОХВАЛЯ  Mr. Green- присигна ми маслото на Веледа- страхотно е и ухае невероятно- аз си поръчах това с  Облепиха! Май ще си го оставя за по- горещите летни дни, когато слънцето пече безжалостно, защото се препоръчва  при суха и дехидратиран кожа, след излагане на слънце или при третиране на увредени учатъци; сега ще се клепотя с EUCERIN.
За космите- не ми се говори как се боря с тях #Cussing out, особено на триъгълника- нервата ме хваща!!!

# 668
Момичета, току що почва д-р Хаус по FoxLife тази серия, за която ви разказвах миналия път. За бременната в 22 г.с. и малката ръчичка  Crazy

# 669
Каквато съм си сополанка, оревах всичко при сцената с ръчичката! cry

# 670
Патенце  Hug нямах предвид да разплача някого, сцената наистина е силна  Hug Hug

# 671
Ето и моята теория:
24 - 27 г.с. - шести месец
28 - 32 г.с. - седми месец
33 - 36 г.с. - осми месец
37 - 40 г.с. - девети месец
Всеки календарен месец има по 4 седмици.
Може също да се пресметне и така: на която дата ти е термина, на същото число да влизаш във всеки нов календарен месец. Например, моят термин е на 17 август, а аз приключвам 27г.с. на 17 май., т.е на 18 май влизам в 28 седмица, което ще рече седми месец от бременността.
 Hug

# 672
И аз така си смятам месеците, терина ми е на 20-ти и на всяко двайсто число влизам в следващия месец  Simple Smile

# 673
  • София
По моята книга в 28 г.с. влизаме в 7м., но не съм съвсем наясно как се броят седмиците - гледам, че някои ги броят 26+1 е 27 г.с., аз съвсем не съм наясно и си карам както ми е по-лесно, сега казвам, че съм в 23 г.с. Rolling Eyes  

И аз имам косъмчета по корема, никога не съм имала, но се надявам, че ще паднат, а и засега не са много. Иначе ме е страх да си правя вече кола маска на триъгълника, правя само отстрани до безопасните места и другото бръсна, че с тия контракции да не утежня положението . Още не ми се подуват краката, но много трудно спя и ходя, особено след ядене. Имам чувството, че ако мина на гладна диета ще съм най-добре, но пък съм си лакома Embarassed  

Намирате ли Мустела по аптеките? Днес търсих и навсякъде ми казаха, че няма внос, взех някакво друго мазило, но ако знаете че има някъде бих си взела и една Мустела.

# 674
  • София
За седмиците,аз си се водя по табличката ,която ни е в първи пост.
Иначе под пъпа си имам косъмчета,не много ,но само с пинцета не мога да ги махна,не съм по такава пипкава работа и от край време на 2-3 месеца си ги чистя с кола. На гърдите имам по 2-3 косъма,които ми се струва ,че сега растат по-бавно и сякаш не са така твърди както преди. До сега винаги редувах на триъгълника една кола маска с едно бръснене,но се замислям от следващия месец да започна само кола-маска,особено ако ми е трудно бръсненето (половинката категорично отказа да ми помага с него Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт