Отговори
# 165
  • София
Сонитка,да през род!  Grinning

# 166
Добър вечер!!!

За кокетки си говорите.Ние от към дрехи не сме толкова кокетни,обаче лакове,кремове и особенно червило ooooh!Не излизаме ние,без вазелин на устата.Вече със затворени очи може да се начерви,без да излиза извън устните.На кой се е метнала,не знам newsm78Аз в живота си два пъти съм била нагримирана-на бала и на сватбата LaughingКазваше Фон дьо Тен на 1,8 год Shocked

Сега за малчо.Бяхме на лекар.Вичко ни е на ред,пу-пу.Вече е 1,100 кг,малко сме по-едрички и сме седалищно.Вссичко си е в норма иначе-води,шийка.Дано все така си вървим Praynig

Сонитка,сега ще зяпам твоите творения.Аз си дадох почивка вече,всех да се затруднявам Tired

# 167
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сонитка, погледни рецептата на mаx- mamma от темата за козунаците в Готварския. Там има много рецепти и основно са за машина за хляб, но аз и други неща съм правила по тесто на въпросната дама и оставах всеки път очарована. Иначе ако ми цитираш последните кифли - сама си импровизирах рецептата  Mr. Green, моментно хрумване, нищо ново под слънцето, ама станаха невероятни.  Mr. Green bowuu

# 168
Черпя закуска днес:

По случай, че ми дойде МЦ, то вече е за празник при мен  Joy hahaha Joy.
Ади гушки от нас, голямо да поастне момчето  Hug!
Пожелавам ви разпускащ уикенд:

# 169
  • В светлината на слънцето
Аууу, каква закуска... Heart Eyes
Ади, браво на юнака! Peace
Елис, честито...   Grinning Следващият път да черпиш за друго, при което спира цикълът. Heart Eyes

Довечера ще се включа по-обстойно, че имам много работа сега, а и трябва да излизам по задачки. Днес е тържеството на Сашко, та довечера ще имам и за разказване. Grinning

# 170
  • София
Здравейте!
Върнах се бебетата са добре равиват се перфектно за седмиците си но пола не видяхме много си стискаха краката Crossing Arms Mr. Green остава следващия преглед който е другия четвъртак след 6 дни на ФМ при МАрков!
Едното е 117,7 а другото е 114,6 мм както 145/150 гр Crazy голями сме! Heart Eyes
Шийката е 43,2 което е супер!
 Ставам да полегна ще се включа пак после!  Hug

# 171
Димяни  Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Димяни, страхотно! Браво на бебчетата и на теб. Все такива новини да ти поднасят.   bouquet
Ще чакаме 29-ти, значи Flutter

# 173
Димяни ,Ади браво на бебчовците. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елис, честито...   Grinning Следващият път да черпиш за друго, при което спира цикълът. Heart Eyes

Аха ,аха. Grinning

# 174
  • София
Ади, Димяни, все хубави резултати до финала да има Peace.
Елис, ами честито тогава   bouquet. Пожелавам ти в най - скоро време да черпиш по друг повод  Wink.
Лу, приятно изкарване на празника. Ще чакаме и снимки.

# 175
Maцки слагам на гърда преди всяко ядене, Катрин засуква лакомо, и като види, че не пуска гърдата и ме дърпа силно, та чак ме разранява....казаха ми, че до 10 дни ще тръгне по-силна струя.
Мажа с Лансинох ланолин и пак давам, и сменям на двете гърди, и като видя, че реве от глад давам изцедената кърма от предното ядене, която е около 20-30 мл, и после давам добавка...
Яд ме е че лакома, а аз няма какво да и дам. #Crazy

# 176
Сладкишче, за да не отегчавам аудиторията ще ти пиша на лични Heart Eyes

# 177
  • Видин
Сладкиш, Димяни, много се радвам за вас.
Само да напиша какво абсурдно нещо чух вчера. Казаха че от кърменето се получават повече алергии и се развива асма. И че АМ то било по-пречистено и полезно от кърма. Не осъждам тези които дават АМ, то ако нямаш друг избор, разбира се че няма да седи гладно. Но тези твърдения направо ме изумиха.
Аз ставам че Марти иска внимание Mr. Green

# 178
Браво ,Димяни....ще са моми да знаеш ,щом стискат толкова краката:)))
Сладкиш не  се отчайвай,пий повече течности  за да имаш кърма
Сега да ви се похвалим.... Марти е приет в ЦДГ , то с 9т  оставаше и да не сме....,но важното е ,че сме вътре. Сега пак на ново адаптация ,нови лелички, ново място.... Само с две момиченца ще са пак заедно

# 179
Здравейте! Simple Smile Отдавна не съм влизала във форума. Сега на бързичко прочетох хубавите новини, че съм много назад с вестите. Димяни  Heart Eyes страхотни новини, Ади  Heart Eyes и на всички останали  Hug
Преборихме се и ние за ДГ, но и ние си бяхме с много точки, но Сами няма да познавам нито едно дете, от новата ДГ. От ДЯ всички отидоха в Звънче, а аз за да е 100 % сигурно не посмях да я оставя на 1-во място, сега се чудя дали постъпих правилно, ама ... Thinking, ще ходиме на центъра - това е. Valeske  вие поне с две момиченца, а ние ни с едно Simple Smile Peace
Сладкиш   bouquet
За всички дечковци  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт