Отговори
# 615
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!!!
Играчки - днес следобед ще ходя до Мола да издиря нещо  newsm12интересно.Харесали са си едно кученце с клетка за пренасяне..  animal037.ама ще видим може друго да ми хареса! Едно е сигурно ще бъдат еднакви подаръците Gift, защото после ще има  ritnik Един път направих грешка да купя на каката блуза, а на малката играчка и.....  smile3511
Хубав ден и весел празник от мен   newsm03

# 616
Честит празник на всички деца!
Морска не се впрягай, нали знаеш, че ехографите накраяне са точни в определянето на теглото.
Каква е тази кнституция, аз нещо не съм в час.
Племенника ми вчера получил зачервяване на окото и го водили на очен, кабинета бил пълен с такива като него деца. Офталмолога казал, че има бум на очните раздразнения и всичко това благодарение на слънцето. Изписал капки и да носи слънчеви очила, какво е това слънце мутант, какви са тези озонови дупки.
Днес на градината имат празник по случай 1-ви юни, а след това мисля на Макдоналдс да я водя със свеки, тя само там изявява желание.
Чудя се обаче с това призрачно мрачно веме в Бургас, дали няма да ни се отложи, че къде ще играе, не ми е ясно.

# 617
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз снощи излизах с приятели, оставих детенце на баба и дядо. Хич и не се сеща за мен, страхотно си е прекарала. Голям кеф било да се наспиш сутринта доколкото си искаш  Mr. Green
Днес незнам какво да правим. Май ще се отбием през мола да си поиграе в Капелата, вяремето е кофти, само чакам да завали.

Много приятни емоции и страхотни подаръци на всички дечица  Hug

# 618
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПОРАСНАЛИ ДЕЦА![/size]

http://www.youtube.com/watch?v=38PxLD5kVFI

При нас празникът ще е домашен, вечерен, защото сме на работа до късно. През деня и двамата са на градина-ясла и там сигурно ще имат тържество и подаръци - от градината винаги им организират нещо. А после - вкъщи. Ще надуваме балони, ще ядем торта (която снощи направих в среднощ) и ще има подаръци. Сашко ще получи мечнаия филм "Колите", за който ми надува главата от сума ти време, а Теди - една луксозна книга "Лебедово езеро" с невероятно красиви акварелни илюстрации и с диск с музиката от балета вътре в нея. Grinning

# 619
Лулу пусни линк от тази книга, ако можеш. Заинтригува ме.

# 620
  • там някъде...
И нашият празник няма да е нещо особено, макар да имах голямо желание да го направя интересен...
Сутринта го заведох на ясла, ама не видях да има нещо приготвено като за празненство..

Мисля си след работа и аз да спретна нещо като Макдоналдс, малко балони и една готова торта украсена с животинки ще свърши работа, а и Гого ще се кефи.....давайте идеи...искам да виждам усмивка днес.... Crazy Играчки не ми се купуват, има мнооого , по-скоро някаква хубава книжка ли  Thinking

# 621
Елис, ето я
http://www.dnes.bg/knigi/2010/05/26/lebedovo-ezero-scena-po-scena-za-deca.91693

Предполагам, че я има вече в повечето големи книжарници. Може да я купиш и от тук http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=39073

Много е красива и мноооого голяма като формат. На последните страници има показани различните пози в балета като за начинаещи балеринки. А в диска, доколкото разбрах имало и обяснения за различните музикални инструменти и други такива полезни неща.

# 622
  • София
Честит празник на всички дечица!
Да са ни здрави и щастливи!

Подаръците са: на Дани едно Ферари, а на Ани детска пералня. Мислех сутринта да ги водя на Луна парк, но дъжда ми провали плановете Confused. Сега съм им приготвила бисквитена торта (любимата им е) и така ще отпразнуваме празника.

# 623
Здравейте и от мен Hug

Цял ден скитаме,после правих торта,готвих милион и едно яденета и сега се добрах до леглото.Гроги съм вече Crazy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

Ивон е доволна от празника.Бяхме в МОЛ-а (колкото и да не исках там ooooh!),имаше палячовци ,много деца и балони.Ходихме и до новият Бейби магазин на Околовръстното.Там още от вратата я посрещнаха с балони и бонбони,какво и трябва повече Laughing
Беше си поръчала "Зелен подарък" Shocked,каквото и да означава това LaughingВ крайна сметка в Зеленият подарък сложихме една пералня и книжка с магнитчета.Много е доволна и вече е каталясала.Сега я къпя и ще спим Hug

Валенце,нали не вярваш на видеозони.Бебка вече е сгъната,трудно се мерят крАци и раЦи,а те така изчисляват и теглото.Още малко и ще си я гушнеш-няма по-хубаво от това Heart Eyes

Лека нощ от мен Hug

# 624
  • там някъде...
Добро утро  kaffeetrmker_2

Тук май ще има buria

# 625
Добро утро Flutter

при нас снощи към 2 как трещя,малък ужас беше,но пък бързо отмина Crazy

# 626
Ние пък си имаме слънцеееееее smile3534

# 627
 smile3513 напусни с този език Joy

# 628
О и при нас е слънчево ама на мен хич не ми е.
Вчера ми се обадиха от яслата,че Ицко е с температура и ухото му тече.Веднага ни изписаха АБ-ЦЕК.Снощи цяла вечер беше с температура и днес е много кисел.Много ми е сдухано а така хубаво започна вчера месеца с празника на Габи за изписване от градината.
Пу стига съм се оплаквала.Лек и слънчев ден на всички. Heart Eyes Hug

# 629
Ние пък си имаме слънцеееееее smile3534

И то какво... smile3533

Яна, дано бързо се оправи Ицко. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт