Отговори
# 540
  • София
Гале,нямам никакви такива снимки или по точно имах 2 но така и не знам къде ги потулих евентулано довечера ще погледна дали не са в някоя папка но не съм ги виждала!
При нас дерматита беше себоореен нали знаеш Rolling Eyes
Ще погледна по късно ако намеря ще пиша! Hug

# 541

При нас дерматита беше себоореен нали знаеш Rolling Eyes

Не, не знам!
Не са ми ясни тези дерматити... newsm78 #Crazy ooooh!

# 542
  • София
Честит празник! (на патерица)
Сладкишче, стискам палци на Кал бързо да оздравее, на малката сладурана да й мине обрива, а на теб сили да преодолеш тези препиятствия Praynig.
На мен тези почивни дни ми се сториха цяла вечност Whistling. Първо бяхме на бал, после имахме гости по случай годишнината ни, вчера бяхме на кръчма, а днес сме на РД. Малко на децата им идва на нагорно, но няма на кой да ги оставим Confused. Те обаче се забавляваха и им беше весело, защото приятелите ни са с деца на тяхната възраст и много си играха Grinning.

# 543
  • София
Гале,не ги намерих  и за това и не съм писала!
Сега пак попрерових но не и не...  Rolling Eyes
Дано се оправя бързо но я заведи пак на дерматолог ако трябва аз с две ръце мога да препоръчам някой ако имаш интерес питай!  Hug

Днес съм на ФМ при Марков и се моля всичко да е наред!
Часа ми е за 16,30 и ще се включа с новинки чак вечерта!  Peace

# 544
Здрасти мами!!!

Аз съм с ужасна хрема,едвам дишам.ПОМАГАЙТЕ!!!Какво могат да капят и пият бременни  Tired
С миналата бременност ми бяха изписали Ксилометазолин.Слагах го 3 дни и нищо ooooh!

# 545
Добро утро на всички  Hug Hug Hug
Ние зачезнахме за 3-4 дена.Бяхме по сборове и само  cheers   и cook Голяма веселба беше децата се надивяха. Шарката отмина и от днес сме на ясла. Дайте съвет за нещо имуностимулиращо с приятен вкус, за сега давам от 2-3 дена клеева тинктура /в млякото/, тя го пи 4 -5 месеца зимата и не го усети, ама ако се сещате нещо пишете
Сладкиш - това педи, направо педи /нищо че е жена/ сменяй още като дойде 1 ден на юни уф....некадърници..Бързо оправяне на всички сладури с буквата К
Марти и вие като нас движите.Лошо няма и ние вземаме децата навсякъде
Димяни - Всичко ще е наред и чакаме отчет за двете сладурки   bouquet
Ади със сигурност можеш Стеримар и онези хомеопатичните Еуфорбиум /нещо такова/, ако се сетя друго ще пиша. Бързо да минава тази хрема ...къш Виж
тук http://club.biberonbg.com/read.php?5,63487

Айде чао до после, че днес е ден за   wash newsm28

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 10:30 от vasq78

# 546
Ади, за хремата опитай с едно кремче за в носа Низита, при мен действа страхотно, при Неди също и при мъжо, много ефективно, става за бебета и бременни, наистина действа чудотворно на нашето семейство-видни сополивци  Tired  Wink Дано и при теб подейства  Praynig Подчертай в аптеката, че е Низита МАЗ, а не спрей  Hug

# 547
Ади, за хремата опитай с едно кремче за в носа Низита, при мен действа страхотно, при Неди също и при мъжо, много ефективно, става за бебета и бременни, наистина действа чудотворно на нашето семейство-видни сополивци  Tired  Wink Дано и при теб подейства  Praynig Подчертай в аптеката, че е Низита МАЗ, а не спрей  Hug
Подкрепям Фети с две ръце.Бях го забравила.Да!!!Страхотно е  има и спрей и маз!Някои педиатри го изписват вместо Стеримара за промивка на нослето при новородените бебенца!

# 548
Благодаря Фети,Васе Hug

Ще си го купя следобед,като излезем,дано ми помогне,че е някакъв ад ooooh!

# 549
Димяни, аз в Токуда записах час при Росица Денчева.
Моя позната ми я препоръча.
Днес се чух с нея и тя ми даде няколко съвета с какво да мажа дребното.

# 550
Здравейте от нас!

Честити празници на всички и Именни дни от изминалите дни!

Ади-честита годишнина и на вас! Да сте здрави и много, много щастливи!

Сладкише-да се изкажа по твоя проблем! Можеш да бъдеш спокойна, ако е това, което описваш за обрива, Перси имаше същото нещо на лицето, беше на 1 месец. Оказа се, че е нормално за бебетата и повечето, което се развиват добре, при тях се получава това почистване. Ние ходихме при д-р Ангелова, изключителен лекар. С едно кремче го оправихме точно за 3 дни. Стискам палци и при вас да е безобидно!

Тиги-кажи как е работата, а и Яворчо също, добре ли му понася при баба?

Ние сме добре. На Перси главичката вече зарастна, сега си имаме белег, но с времето дано се поизчисти. ВСяка втора дума, която повтаря е "Не искам", направо му е фикс. След 3 седмици ще го изпращаме на село при баба и дядо, малко на въздух и свобода, защото в София няма кой да го гледа.
Хубава вечер на всички!

# 551
Сладкишче ако не се лъжа Денчева беше шефка на дерматологията в Токуда. Ако е тя да си кажа и аз опита с нея  Rolling Eyes Ходихме преди година-две с мъжа ми и с дребното и ни постави една и съща диагноза - краста  Sick Голямо мазане, никакво къпане, голяма смрад и - нищо  Tired След много ходене по мъките се оказа, че проблема е суха кожа и от там идва ненормалния сърбеж  #Crazy Взехме подходящите кремчета/ лосиончета за тяло и се оправихме. Ако ми се наложи пак дерматолог да посетя- няма да е тя.
Дано ви помогне  Hug и дано е нещо безобидно  Peace

# 552
Добро утро  Nature Sunny

# 553
  • София
Добро утро!
Вчера не се включих,че се прибрах много късно и докато вечеряме и се оправим за спане и стана 00
Всичко с бебки е наред  едната е отляво,а едната отдясно побутваха се и беше много сладко да ги гледам!
Около 400 гр са и каза,че си вървят супер за термина! Каза ми да не пия Папаверин,нош-па защото след 20 седмица не било хубаво и съм склонна да му вярвам!
 Hug

# 554
Добро утро!!!

Димаяни,страхотно Hug

Аз днес съм малко по-добре,даже спах цяла нощ.Много благодаря на Фети и Вася,спаси ме този спрей Низита.Питах и за Еуфорбиума,казаха ми,че е предимно за сенни и алергични хреми,та по добре да взема Низитата.Поне ми отпушва носа и не шурти като река ooooh!

Пива,радвам се,че вече сте добре.Перси хубаво ще си изкара на село.Като я гледам Ивон как се тормози тук след 2 м на Сандански и направо му завиждам  Hug

Кърлииииии,ти си моята фея Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт