Пак добре, че успял да се позахване с ръце и се пообърнал на земята от по-малка височина. Лошото е, че се е обърнал от обратната страна, на която бил татито и той въпреки височината си не е успял да го хване. Резултат: здраво обелен лакът и голяяяяма цицина от едната страна на главата с леко обелена кожа. Пак добре, че е бил малкият дявол.
Така е то, при нас лабаво няма - все има някой ранен в боя.
Бързо да се оправя Сашунчо
Бързо- бързо ще ми побелеят косиците
Дебела глава има това мойто, ейййй
Изчипках го и го оставих да гледа ТВ и отидох да мия чиниите в кухнята, а като се върнах той така сладко заспинкал

Найстина няма мира с твоите диванета.Както са казали всички преди мен -добре,че е бил Малкият Дявол 

Изправя ми се косата всеки път,а й както мога да я хващам с тумбака,съвсем ми призлява 
.
. Няколко дни ядеше само супи, че не можеше да дъвче. Сега под носа все още има белег. Ама питай ме дали си е взел поука от случката
.
.

.И понеже сме само с един детски чадър /който оставих на кака/ и ръмеше съвсем слабо двете с Емка накичени с качулки потеглихме към яслата
.Как да е...мокра като
се прибрах...голям майтап 

Пиши също как е брегът - след като се върнете де. Мен това основно ме вълнува, че морето беше започнало да изяжда заливчетата и за да спасят положението строяха кръгли тераски с пясък. Които на мен лично не ми харесват - искам си кокетните малки заливчета.
Ако не са сменили аниматорите, ще ударите десятката, защото са много готини и много хубаво занимават децата. Ух, запали ме много...
Бях на консултация!

Препоръчани теми