Обаче накрая ми се струва-много пари ми взе този човек?!
Искам ако може някой да ми даде адекватно мнение-нормални ли са цените?Написвам манипулациите,които мога да разчета от бележките от четирите ми посещения.
При първото посещение-упойка-18 лв.,после не мога да разчета много от бележката,но според думите му-вади нерва на зъба и го запълва с нещо,незнам точно с какво.Такса за запълването-24 лв. (на другият зъб при второто посещение-запълването е 21 лв.) Машинна обработка 22 лв.
Понеже не разчитам манипулациите от бележките първите два пъти ми обработва зъбите.Обща сума при първото посещение,която заплатих-90 лв,при второто- 120 лв.,третото 90 лв и четвъртото-80 лв.Последните 2 посещения включват слагането на щифт и доизграждане на зъба (мисля,че материала беше фотокомпозит).
Не съм медицинско лице,беден ми е речника,искам просто мнение за цените дали са високи.Все пак направих 2 зъба,които на външен вид изглеждаха даже здрави и дадох обща сума 380 лв.
Накрая се заинтересувах за цената на махане на зъбен камък-каза ми 70 лв,цена за пломба-също 70 лв.
Какво ви е мнението,на вас колко пари ви взема зъболекаря?
(това са цени без ЗК)